Onko Avocado Tequila aitoa? Tom Bradyn Avocado Tequila -tviitti on levinnyt!

Viihde

WPR

NFL:n pelinrakentaja Tom Brady on tunnettu useista asioista, mukaan lukien 'TB12-menetelmästään', 80/20-ruokavaliosta ja runsaasta veden juomisesta. Bradyn twiitistä tequilasta ja avokadosta on tullut nyt suosittu.

Sen lisäksi, että Tom Brady noudattaa tiukkaa ruokavaliota ja liikuntarutiinia, hän on vegaani suurimman osan vuodesta ja menee nukkumaan klo 21.30-21.

Hän nauttii myös 'avokado-tequilasta', uusimpien twiittiensä mukaan. Mutta onko avokadotequilaa edes olemassa?

Vain pieni tequila avokadon kanssa

Onko Avocado Tequila aitoa?

Brady kompastui kuivalle maalle auttajansa avulla nähtyään Tampa Bay Buccaneers -veneparaatin. Hän julkaisi ESPN:n viestin sen jälkeen, kun urheiluverkosto latasi videon hänen humalassa kävelystään Twitteriin.

Brady pilkkasi omaa 'suoritustaan' omaksuen ruokavalionsa ansaitseman kuvan ja ehkä pilannut avokadopaahtoleivän kasvavaa suosiota. Hän huomautti vierailevansa hänen luonaan ja kirjoitti: 'Vain vähän avo tequilaa.'

Yli 600 000 ihmistä on tykännyt ja lähes 100 000 ihmistä on uudelleentwiittannut Tom Bradyn huomautuksen avokadosta ja tequilasta.

Aiheeseen liittyvä: Mikä on Scream Pfp Tik Tokissa – Löydä Viral Cultin perustaja!

Twitter-reaktiot

Tomin huumorintaju on saanut aikaan paljon kohua, mikä ei ehkä ole odottamatonta.

Bleacher Report väittää, että toisaalta Tomista on 'tulnut melkein yhtä taitavaksi tässä sosiaalisessa mediassa kuin varsinaisessa jalkapallossa'.

Samaan aikaan jotkut Twitter-trollit arvostelevat häntä siitä, että hänen väitetään rikkoneen rajoitussääntöjä, kun hän ei pukenut maskia.

Toiset taas ovat puolustaneet Bradya ja kehottaneet ihmisiä 'jättämään jätkän hengissä'.

Aiheeseen liittyvä: Khaby Lame: Tik Tokin kuningas tehdastyöstä

Onko avokadotequilaa olemassa?

Onko Avocado Tequila aitoa?

Kyllä, vuonna 2014 peräisin olevassa reseptissä smoothien kannattajat Blender Babes löysivät tavan 'sisällyttää avokadon sileä, kermainen hedelmä' 'vihreäksi margaritaksi'.

He sanovat, että korianteri ja sellerisuola 'tasapainottavat makeutta, kun taas rikas, samettinen rakenne kuljettaa tequilaa'.

Grillattua avokadoruokaa suositellaan tarjottavaksi limen ja tequilan kera, sanoo kokki Syd Marshall YouTube-kanavan Cooking Guide -oppaasta. Kukaan ei tiennyt.

Sillä välin meksikolaiset avokadot, voittoa tavoittelematon markkinointiorganisaatio, lisäävät tequilaa guacamoleinsa astiaan, jonka he kutsuvat Avocado Tequila Salsaksi.

Avocado-tequilalle on tulossa omaa sosiaalista mediaa. On mahdollista, että Tom Brady lisäsi avokadotequilan kysyntää.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR