Onko Ariana Grande raskaana vuonna 2022? Kaikki draama tutkittu!

Julkkis

WPR

Kaikki uskovat, että taiteilija Ariana Grande odottaa lasta vuonna 2022 sen jälkeen, kun Instagram-kuva, jossa hänestä on vauvakuhmu, levisi virukseen. Kuvateksti '5 kuukautta raskaana' vain sytytti tulta ja lisäsi tilannetta.

Fanit ovat olleet kiinnostuneita oppimaan lisää Arianasta, koska hänen elämänsä on ollut avoin kirja siitä lähtien, kun hän tuli julkisuuteen.

Ei kestänyt kauan, kun sosiaalisen median raskaushuhut alkoivat kiertää, kun laulaja ilmoitti menevänsä naimisiin vuonna 2021.

Ariana Granden odottamia väitteitä on tutkittu

Katso tämä postaus Instagramissa

Ariana Granden (@arianagrande) jakama viesti

Sen jälkeen kun jotkut käyttäjät TikTokissa julkaisivat muokatun kuvan laulajasta vauvavatsalla, Arianasta alkoi levitä raskaushuhuja. Kyse ei ole siitä, että Ari vihdoin julistaa olevansa 5 kuukautta raskaana, julkaisun otsikko väittää, mikä lisää uskottavuutta koko tapaukseen.

Internetissä liikkuu kaksi kuvaa. Ensimmäisessä Ariana voidaan nähdä istumassa ja pitelemässä kehittyvää vauvan pullistumaa. Hänellä on yllään valkoinen asu. Laulaja voi nähdä toisessa kuvassa tuijottavan vatsaansa musta toppi yllään.

Jotkut Instagram-käyttäjät kerääntyivät hänen tililleen tarkistaakseen valokuvien aitouden, koska ne vaikuttivat niin todenmukaisilta.

Lue lisää: Onko Chrissy Metz raskaana uskomattoman painonpudotusmatkan jälkeen?

Tästä on myös muita tapauksia

Saatat olla järkytys huomata, että hänen muutetut valokuvansa on jo jaettu sosiaalisessa mediassa. Fanit olivat aiemmin käyttäneet näitä valokuvia osallistuakseen 'Krissed' -trendiin, joka valtasi verkkosivuston.

Ihmiset jakoivat väärennettyä materiaalia, joka vaikutti uskottavalta osana 'Krissed'-huijausta, ennen kuin julkaistiin video Kris Jenneristä tanssimassa.

Jotkut ovat ehdottaneet, että sana, kun sitä kutsutaan 'Krissed', on vähän kuin Sheldon Cooperin Bazinga.

Lue lisää: Chanel West Coast kertoi, kuinka raskaana oleminen muutti hänen musiikkiaan: 'Haluan, että lapseni voivat kuunnella' sitä

Mitä laulaja tekee nyt?

Onko Ariana Grande raskaana vuonna 2022

Ariana ja hänen miehensä Dalton Gomez, jonka kanssa hän avioitui vuonna 2021, näyttävät viihtyvän hyvin. Taiteilija on ollut melko aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja julkaissut paljon kuvia ihailijoidensa kanssa huolimatta siitä, että raskauskuvat ovat vääriä.

Äskettäisessä valokuvakaappauksessa hän tarjosi katsauksen jokapäiväiseen elämäänsä. Nämä kuvat saavat vaikutelman siltä, ​​että Arianalla on fantastinen aika.

Muissa uutisissa Twitter on täynnä meemejä, kun hinnat nousevat 9,1 % kesäkuussa 2022.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR