One Tree Hill -tähti Bevin Princen aviomies tappoi salama Pohjois-Carolinassa 33-vuotiaana

Julkkis

WPR

One Tree Hillin näyttelijä Bevin Princen aviomies William Friend kuoli salamaniskusta. WECT6 News of North Carolina raportoi, että kun salama iski Friendiin myrskyn aikana Masonboro Islandilla, Wilmingtonin rannikolla, viranomaiset löysivät hänet veneestä.

New Hanover Countyn sheriffin toimisto ja Wilmingtonin poliisilaitoksen meriyksiköt vastasivat aseman mukaan sen jälkeen, kun monet todistajat olivat ilmoittaneet niistä.

33-vuotias toimitusjohtaja sai ensiapua Marinassa sen jälkeen, kun edustajat suorittivat hänelle elvytystoimen. Hänet siirrettiin myöhemmin ambulanssiin, jossa EMS yritti elvyttää 20 minuuttia ennen kuin julisti hänet kuolleeksi.

Odette Annable, Princen läheinen ystävä ja näyttelijätoveri, jakoi hirvittävän uutisen Instagramissa ja antoi lisätietoja 'Meidän täytyy sanoa hyvästit toiselle kaverille, @britwilliam, koska uskomatonta on tapahtunut.

One Tree Hill -tähti Bevin Princen aviomies tappoi salama Pohjois-Carolinassa 33-vuotiaana

Bevin Prince, rakkaimman ystäväni ihana aviomies. On outoa kirjoittaa tätä, Will.

Lähinnä siksi, että vaikutti siltä, ​​että olit vasta alussa. Elämä ja rakkaus, jonka annoit parhaalle ystävälleni, sai meidät tuntemaan hyvältä, että meitä erottaa suuri etäisyys.

Harkitsen usein antamaasi lahjaa Bevin prinssi kun istun ihanassa kodissasi ja katson merelle päin.

Mikä siunaus olikaan, että annoit jokaisen, joka tiesi sinut, kokea sisälläsi riehuvaa kiihkoa.

Asuessasi Pohjois-Carolinassa Bevinin kanssa osoitit sellaista sitoutumista muiden auttamiseen, liiketoimintasi kasvattamiseen ja onnen tavoittelemiseen, jota en ollut koskaan ennen nähnyt.”

The You Again -näyttelijä sanoi, että Prince oli ihanteellinen pari Friendille, ja hän tulee olemaan 'ikuisesti iloinen', että hän saattoi nähdä hänen rakkautensa häntä kohtaan.

One Tree Hill -tähti Bevin Princen aviomies tappoi salama Pohjois-Carolinassa 33-vuotiaana

'Soudut hänelle täydellisesti kaikin puolin. Tulen aina olemaan kiitollinen, että sain havaita tällaista rakkautta, koska auttoit häntä saavuttamaan tavoitteensa, sait hänet tuntemaan olonsa näkyväksi ja jumaloit häntä koko sydämestäsi ”Annable paljasti.

Sitten hän sanoi: 'Olen tässä huoneessa Bevinin kanssa ja kuuntelen hänen puhuvan sinusta ja suhteestasi satuttaa sydäntäni hänen puolestaan, koska hän menetti elämänsä rakkauden ja maailma menetti todella, todella hyvän.

Tunnemme kaikki sinun levittävän valoasi ja kauneuttasi kaikkien läpi, joilla on onni tuntea sinut. Tiedän, että tulet edelleen olemaan hänen ja upeiden veljiesi ja perheesi, Prince-perheen, kanssa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Saavutit sen nuorena 33-vuotiaana ja kuolit loiston liekkeihin toisin kuin kukaan muu. Lepää rauhassa, sinä ihastuttava, älykäs ja upea brittimies, joka ihaili Amerikkaa. Palvon sinua.'

One Tree Hill -tähti Bevin Princen aviomies tappoi salama Pohjois-Carolinassa 33-vuotiaana

Kukkien lähettämisen sijaan Annable kehotti surejia lahjoittamaan Friendin tukemiin tarkoituksiin, kuten Bevin Princen Recessiin, yritykseen, jonka hän perusti yhdessä Princen kanssa ja jossa entinen One Tree Hill -näyttelijä työskentelee tällä hetkellä kuntovalmentajana.

Hän lähetti myös linkin Go Fund Me -tilille, joka on luotu auttamaan ystävien muistoseremonian kuluissa.

Monet tunnetut ihmiset jättivät kommentteja Annablen sivulle, mukaan lukien Jenna Dewan joka sanoi: 'Olen niin pahoillani oodit.'

Prince, 39, sai ensimmäisen kerran mainetta vuonna 2004 roolistaan ​​Bevin Mirskeynä suositussa CW-TV-ohjelmassa.

Mentyään naimisiin toukokuussa 2016 hän ja Friend muuttivat Wrightsville Beachille Pohjois-Carolinaan ollakseen lähempänä sukulaisiaan COVID-19-epidemian aikana.