One Punch Man on palannut räjähdyksellä, koska kausi 3 on vahvistettu!

Viihde

WPR

One-Punch Man -anime palaa kaudelle 3 ja on nyt tuotannossa Crunchyrollin mukaan pitkän odotuksen jälkeen. Suoratoistopalvelu käänsi ohjelman verkkosivuston virallisen lausunnon japaniksi.

Kausi 2, joka muokkasi lisää mangatarinoita, sai ensi-iltansa Japanissa vuonna 2019, jota seurasi englanninkielinen julkaisu Hulussa syksyllä 2019 ja valmistui vuoden 2020 alussa. Hahmosuunnittelija Chikashi Kubota työskentelee kauden 3 parissa, mutta ei mitään. muuta osallistuvista ihmisistä tai tarinoista, jotka tulevat esille tulevissa jaksoissa, on tällä hetkellä tiedossa.

Crunchyrollin mukaan tällä hetkellä ei ole saatavilla tietoa palaavista näyttelijöistä, miehistöstä tai studiosta. Paljastettu kausijuliste saattaa kuitenkin antaa vihjeitä.

Japanilainen taiteilija ONE julkaisi One Punch Manin verkkosarjakuvana ensimmäisen kerran vuonna 2009. Siitä tuli heti tarpeeksi menestystä, jotta siitä tehtiin myös manga ja sitten tv-animesarja. (Konsolipeli ja mobiilipeli tulivat sen jälkeen.) Lin tekee sovitusta yhteistyössä Arad Productionsin Avin ja Ari Aradin kanssa (Spider-Man-elokuvasarja, X-Men-elokuvasarja).

One Punch Man on palannut räjähdyksellä, koska kausi 3 on vahvistettu!

Saitama, kurja häviäjä, joka löytää hämmästyttävän harjoitusohjelman, joka muuttaa hänestä pysäyttämättömän supersankarin, joka voi käytännössä tuhota vastustajan yhdellä iskulla, on tv-sarjan päähenkilö.

One Punch Manina Saitama on sekä välinpitämätön Hero Associationista, joka on palkannut hänet auttamaan puolustamaan maapalloa kaikilta pahoilta voimilta, että kyllästynyt siihen, ettei hänen voimaansa ole uhkaa.

One Punch Man sovitetaan live-action-elokuvaksi Sony Picturesille, se paljastettiin kesäkuussa sen jälkeen, kun ohjaaja Justin Lin jätti äkillisesti Fast X:n.