One Punch Man -kausi 3: Mahdollinen julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Anime

WPR

Jos pidät animesta yleensä, sinun on oltava One Punch Manin fani. Tällä Internet-sarjalla on kaksi tuotantokautta, ja se esitetään tällä hetkellä useilla suoratoistoalustoilla valtavan suosion saavuttamiseksi. Ja tässä käymme läpi kaiken, mitä tiedämme seuraavasta kaudesta.

Komedia-toimintaelokuva One-Punch Man kuuluu komedia-toimintalajiin. Kausi 1 on saanut paljon seuraajia sekä lasten että aikuisten keskuudessa, ja se tekee niin edelleen. Ihmiset odottavat innolla One Punch Man -kautta 3, koska kaksi ensimmäistä kautta ansaitsivat niin erinomaisia ​​arvosteluja.

Olipa kyseessä sarjakuva tai anime, One Punch Man on hitti kaikkialla maailmassa. One Punch Man tunnetaan humoristisesta ja jännittävästä juonnestaan, erottuvista hahmoistaan ​​ja upeasta taideteoksestaan. Jokaisella hahmolla, olipa hyvä tai paha, on kiehtova ja viehättävä puoli, joka houkuttelee paljon faneja. Jos haluat kerätä siitä joitain tuotteita, miksi et harkitse erikoistuotteiden muokkaamista. GS-JJ.com-sivuston avulla voit helposti muuttaa suosikkitaideteoksiasi rintaneulat . Uskon, että vaikka ne ovat molemmat nastat, henkilökohtaisesti suunniteltu tyyli on täysin erilainen kuin ostamasi tavarat.

One Punch Man kauden 3 julkaisupäivä

One Punch Man kauden 3 julkaisupäivä

Yksi Punch Mies Twitter-tili on jo kiusannut meitä tulevasta kaudesta. Pitkän odotuksen jälkeen tuotanto on vihdoin alkanut ja MAPPA on ottanut kaiken vastuun.

One Punch Manin kolmannen kauden odotetaan ilmestyvän 25.11.2022 .

TV Tokyo, EJMS ja Shueisha tuottivat kaksi edellistä kautta. Tämän seurauksena voimme odottaa, että kaikki kolme tuottavat One Punch Manin kolmannen tuotantokauden. Lisensoijana on ollut Viz Media.

Madhouse loi OPM:n kauden 1 ja JC:n miehistö loi OPM:n kauden 2. Emme tiedä varmasti, mutta One Punch Man S3:n hoitaa todennäköisesti JC Staff -studio.

Kehitysprosessi on nyt alkanut viimeisimpien spekulaatioiden mukaan, ja odotamme, että One Punch Man Season 3 -kauden virallinen julkaisupäivä julkistetaan pian.

Kausi 1 kesti 5. lokakuuta 2015 ja 21. joulukuuta 2015 ja kausi 2 9. huhtikuuta - 2. heinäkuuta 2019. Kolmannen kauden odotetaan saavan ensi-iltansa 25.11.2022 .

Vaikka virallista traileria ei ole julkaistu, saatamme nähdä sellaisen pian nyt, kun animetuotanto on alkanut.

Lue myös: Chainsaw Man Anime Julkaisupäivä: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Tarina One Punch Manista, kausi 3

One Punch Man kauden 3 julkaisupäivä

One Punch Manin juonen taustalla on tarina Saitamasta, supersankarista kuvitteellisesta City Z:n kaupungista. Koska hän voi voittaa vastustajansa yhdellä iskulla. Hän on saanut tarpeekseen yhden lyönnin pelistä ja etsii jotain vaativampaa, jotain, jonka hän uskoo ansaitsevansa. Kaikki hänen muut tunteensa jäävät tylsyyden varjoon, ja hän tuntee olevansa jumissa.

Kaksi ryhmää vastustaa toisiaan One-Punch Manissa: The Hero Association ja The Monster Association, jotka molemmat ovat mukana säännöllisissä yhteenotoissa, pelastuksissa ja selviytymisskenaarioissa. Sen jälkeen sankariyhdistys hyväksyy Saitaman, joka ei aiemmin ollut sidoksissa heihin, järjestön alimmille tasoille. Tässä toimintaseikkailuelokuvassa on loistavia taistelukohtauksia sekä huumoria ja tunteita.

Lue myös: Tensei Kenja No Isekai Life Anime: Mahdollinen julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

One Punch Manin kauden 3 näyttelijät

One Punch Man kauden 3 julkaisupäivä

Tulevalla One Punch Manin kaudella saatamme odottaa näkevämme paljon enemmän Saitamaa ja hänen suojelijaansa Genosta. Ohjelmassa on myös pyörivä näyttelijä sankareita ja roistoja, mikä vaikeuttaa koko kokoonpanon seuraamista.

Atomic Samurai, Child Emperor, Metal Knight ja Zombieman ovat vain muutamia ryhmän korkea-arvoisista jäsenistä, mutta monia muitakin. Monet hirviöt ovat jo kuolleet Saitaman osallisuuden seurauksena, edellä mainittujen lisäksi.

Tietoja One Punch Manista

One-Punch Man on suosittu japanilainen supersankarisarja. Sen idea ja toteutus olivat taiteilija ONE:n työtä. One Punch Man -sarja on täynnä toimintaa ja huumoria. One-Punch Man on ollut valtava hitti sen julkaisusta lokakuussa 2015 lähtien. Fanit ovat odottaneet uutisia kolmannesta kaudesta henkeä pidätellen viimeisen vuoden ajan innokkaana näkemään, mitä Saitaalle ja muulle kyborgisankarijoukolle tapahtuu sen jälkeen. he voittivat King Piccolon suorassa televisiossa viime vuonna.