One Piece Chapter 1050 Milloin se julkaistaan? Uusimmat päivitykset 2022

Anime

WPR

Eiichiro Oda on nyt lyhyen matkan päässä Luffyn ja Kaidon taistelun lopettamisesta. Kaikki mangan huomio on nyt keskittynyt viimeiseen taisteluun Zoron, Sanjin, Kidin ja Lawn välillä. Vaikka Kaido löi Luffyn muutaman kerran, taistelu auttoi häntä pääsemään Gear 5:een. Luffyn uusien kykyjen ansiosta hän voi helposti voittaa Kaidon tässä uudessa asussa.

Kaikki katseet ovat nyt Luffyssa nähdäkseen, onko Kaido pudonnut Luffyn voimakkaasta iskusta tässä viimeisimmässä luvussa. Meidän on odotettava ja katsottava, mitä seuraavassa mangaluvussa tapahtuu.

One Piece Luku 1050 Valitettavasti viivästynyt kaikille

yksiosainen luku 1050 julkaisupäivä

Valitettavasti Weekly Shonen Jump -lehden suunniteltu viikoittainen One Piece -luvun 1050 julkaisu on lykätty.

Tämä tarkoittaa, että One Piece -fanit ympäri maailmaa odottavat Onigashiman taistelun seuraavaa lukua, koska mangasisältöä julkaistaan ​​vain kotimaassa ennen kuin se on saatavilla kansainvälisten jakelijoiden saataville.

Hyvä uutinen on, että viivästymisestä ei ole syytä huoleen. Jotta uusien lukujen laatu pysyy korkeana, Eiichiro Oda ja hänen tuotantotiiminsä pitävät muutaman viikon tauon muutaman kuukauden välein.

One Piece Chapter 1050 Uusi julkaisupäivä

One Piece -kappale 1050 julkaistaan ​​nyt sunnuntaina, 29. toukokuuta, sarjan sivun mukaan Viz Media .

Mukaan Manga Lisää , seuraavat kansainväliset ajat alkavat seuraavan luvun verkkojulkaisun Japanin ulkopuolella oleville lukijoille:

  • Tyynenmeren aika: 8 AM PDT
  • Itäinen aika: 11 AM EDT
  • Britannian aikaa: 16 PM BST
  • Euroopan aikaa: 17 PM CEST
  • Intian aika: 20.30 IST
  • Filippiinien aika: 23 PM PHT
  • Australian aika: 12.30 ACST (30. toukokuuta)

One Piece -fanit uskovat, että Kaido on kaatumassa

yksiosainen luku 1050 julkaisupäivä

Edellisessä luvussa Luffy iski Kaidoa voimakkaalla iskulla. Kaido putoaa edelleen maahan lohikäärmemuodossaan. Kaido toteaa myös takaumassaan, että Joyboy on joku, joka lopulta voittaa hänet tulevaisuudessa.

Tietenkään tuolloin kukaan ei uskonut, että Merien keisari voitaisiin kaataa. Joyboyn saapumisen ja Kaidon oman voimansa kohtaamisen seurauksena kaikki uskovat, että Kaidon aikakausi lähenee loppuaan. Jopa takaiskussa näyttää siltä, ​​että taistelu on päättymässä.

Lue myös: Demon Slayerin 9 suloisinta hahmoa ovat piilossa BANDAI:ssa!

Emme ole vielä nähneet Kaidoa, joten keisarilla saattaa olla enemmän temppuja hihassaan kuin mitä olemme nähneet tähän mennessä. Taistelu on kuitenkin lähestymässä loppuaan. One Piece -fanit pelkäävät vain, että Kaido luovuttaa liian helposti viimeisessä taistelussa. Fanit haluavat nähdä keskeytymättömän taistelun Luffyn ja Kaidon välillä ennen voittajan selvittämistä viime aikoina, joita ovat dominoineet takaumat.

Uusi hahmo jakaa yksiosaiset fanit

One Piece: Red, One Piece -sarjan tuleva elokuva, julkaistaan ​​teattereissa myöhemmin tänä kesänä. Mitä tulee tähän elokuvaan, Uta on päähenkilö, Shanksin tytär ja maailmankuulu laulaja.

Siitä huolimatta Uta ei suinkaan ole omituisin One Piece: Redissä esitellyistä uusista näyttelijöistä. Sarjakuvan mukaan Straw Hat Pirate -laiva herätetään henkiin hahmona tulevassa Thousand Sunny -elokuvassa.

Thousand Sunnyn suunnittelu on kuuma aihe One Piece -fandomissa, ja yksi käyttäjä sanoi: 'Rakastan kuinka puolet faneista pitää Sunny-Kunia uskomattoman ihastuttavana, kun taas toinen puoli pitää häntä täysin pelottavana.'