Olkaimeton punainen bustier, jota Sofia Vergara käytti 50-vuotisjuhlissaan

Julkkis

WPR

Sofia Vergara juhli 50-vuotissyntymäpäiväänsä päivää aikaisemmin lähimpiensä kanssa, 8. heinäkuuta.

Näyttelijä ja hänen perheensä söivät lounaan Tower Barissa Los Angelesissa, jossa hänen kanssaan olivat hänen poikansa Manolo Gonzalez Vergara, 30, ja veljentytär Claudia Vergara, 29, tuoreiden kuvien sarjassa.

Hän istui pöydässä syntymäpäiväkakkunsa edessä punavalkoisessa raidallisessa mekossa, jossa oli olkaimeton toppi ja punaiset avokärkiset.

Olkaimeton punainen rintakehä, jota Sofia Vergara käytti 50-vuotisjuhlissaan

Hän käytti myös punaista huulipunaa ja rannekoruja täydentämään asuaan. Sofia ja Claudia, molemmat pukeutuneet vaaleanpunaisiin kukkakuvioisiin asuihin, poseerasivat iloisesti viinipullon kanssa, jonka etupuolella luki '50 & still fabulous'. Toinen kuva Manolosta ja naisista, tällä kertaa vaaleanpunaisessa napituspaidassa, on otettu.

“Lounas sukulaisten kanssa ennen syntymäpäivääni.” Sofia kommentoi yhteen syntymäpäivälounaan kuvista. Ei kestänyt kauan, kun hänen ihailijansa vastasivat rohkaisevin sanoin ja sydämellisin kehuin.

'Ihailen sinua, kaunis! Toinen lisäsi 'Hyvää syntymäpäivää', kun taas toiset lähettivät omia syntymäpäiväonnitteluja. 'Ei koskaan vanhene, yksinkertaisesti kaunis viini'

Heinäkuun 9. sophia vergara juhli syntymäpäiväänsä sekä koiransa Bubblesin 9. syntymäpäivää. Silitäessään koiraa ulkona hän julkaisi kuvan itsestään samassa mekossa, jota hän käytti syntymäpäiväillallisella.

Olkaimeton punainen rintakehä, jota Sofia Vergara käytti 50-vuotisjuhlissaan

He kohtasivat vihreän kakun, jonka päällä oli numero yhdeksännen kynttilä. Tänään on Bubblesin syntymäpäivä, joten juhlitaan! 'Hyvää 9-vuotissyntymäpäivää!!!!', hän sanoi viestissä.

Oli vain viikko sitten, kun Sofia julkaisi videon, jossa hän yritti ratsastaa kelluvalla härällä altaassa.

Kun hän nousi kellumasta veteen, hän huusi ilosta ja kikatteli valkoisessa yksiosaisessa uimapuvussaan. Kuvatekstissä hän totesi, että video kuvattiin neljännen heinäkuun loman aikana.

Aiheeseen liittyvät artikkelit-