Olivia Wilden mukaan Chris Pinen hahmo elokuvassa 'Älä huoli, kulta' perustuu 'Insane Man' -kirjaan!

Viihde

WPR

Olivia Wilde, elokuvan Don't Worry, Darling haastattelussa väittää, että Chris Pinen 'pelottava' rooli perustuu 'hulluun' prof. Jordan B. Petersoniin.

Näyttelijä Chris Pine esittää 'pelottavaa' hahmoa kiistanalaisen kanadalaisen psykologin ja kirjailija Jordan Petersonin mallina Olivia Wilden tulevassa elokuvassa Don't Worry Darling.

Utopistisen aavikkoyhteisön johtajaa Frankia näyttelevä Wonder Woman -näyttelijä esiintyy Wilden seuraavassa psykologisessa trillerissä.

Pine näyttelee yhdessä Harry Stylesin ja Florence Pughin kanssa 50-luvun pariskuntaa, jonka täydellinen elämä romahtaa, kun Pughin Alice saa selville miehensä synkän salaisuuden naapurin kotiäidin katoamisen jälkeen.

Chris Pinen hahmo

Lue lisää: Drake omistaa ”CLB:n” malli Nadia Ntulille!

Wilde keskusteli Frankin taustasta näyttelijätoverinsa kanssa Maggie Gyllenhaal äskettäin Interview Magazine -lehden haastattelussa.

Incel-ryhmällä on 'pseudointellektuaalinen idoli' Jordan Petersonissa, ja 'perustamme tämän hahmon tähän hulluun mieheen', Wilde sanoi.

Ryhmä 'erikoistettuja, pääasiassa valkoisia miehiä, jotka uskovat olevansa oikeutettuja naisten seksiin', hän kuvaili incelejä edelleen.

He ajattelevat, että yhteiskunta on käyttänyt heitä hyväkseen, että feminismi on haitallista ja että meidät on asetettava takaisin oikealle paikallemme, kuten Wilde sanoi.

Tämän vuosikymmenen jälkipuoliskolla Petersonin huomio nousi pilviin sen jälkeen, kun hän otti tapakseen puolustaa julkisesti kiistanalaisia ​​näkemyksiään, joista monet kritisoivat PC-normeja.

Wilde tarkensi ja sanoi: 'Tämä kaveri Jordan Peterson on joku, joka legitimoi tietyt [incels]-liikkeen osat, koska hän on entinen professori, kirjailija ja hänellä on puku, joten he kokevat, että tämä on todellinen filosofia, joka pitäisi ottaa vakavasti.'

The Independent on ottanut yhteyttä Petersonin agenttiin kommentoidakseen asiaa.

Chris Pinen hahmo

Lue lisää: Varastamisesta 'Emme ota sitä', Dee Snider räjäyttää 'MAGAT-fasistit'!

Wilden ensimmäinen pitkä elokuva elokuvantekijänä, 2019 nuorten komedia Booksmart, sai myönteisen vastaanoton, ja Don't Worry Darling on hänen toinen.

Kiistat ovat kuitenkin lisääntyneet elokuvan julkaisupäivän lähestyessä. Löydä kulissien takana käydyn kiistan yksityiskohtainen historia täältä.

Elokuvateattereissa 23. syyskuuta on elokuva Don't Worry, Darling.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR