Olivia Wilde puhuu avoimesti 'Don't Worry Darling' Spit-gate -draamasta!

Viihde

WPR

Don't Worry Darling, pääosassa Olivia Wilde, on ollut lukuisten spekulaatioiden kohteena, ja näyttelijä ja ohjaaja puhuvat nyt kiistasta. Wilde keskusteli 'sylkeväportti' -tapahtumasta Venetsian elokuvajuhlilla esiintyessään The Late Showssa Stephen Colbertin kanssa.

Elokuvan ensi-illan viraalivideolla Harry Stylesin nähdään sylkevän Chris Pinen päälle tullessaan teatteriin. Sosiaalisessa mediassa käytiin kiivasta keskustelua siitä, oliko One Directionin entinen jäsen loukannut Don't Worry Darling -kollegaansa.

Don't Worry Darling, Darling Kuvia Venetsian elokuvajuhlilta mukaan lukien Chris Pine , Gemma Chan, Harry Styles ja Olivia Wilde

CBS:n myöhäisillan ohjelmassa esiintymisensä trailerissa Wilde alkoi lisätä: 'Toinen oudoista huhuistamme, Spit-Gate, josta olet ehkä kuullut, on mielestäni…', mutta Colbert keskeytti hänet.

Sylkikö Harry Styles Chris Pineen? Jos on, miksi tai miksi ei, Colbert välitti lukeakseen kyselyn kortistaan. Varmuuskopioi vastauksesi.

Ei, hän ei tehnyt, Wilde naurahti. Mutta minusta tuntuu, että se on ruumiillistuma siitä, kuinka ihmiset metsästävät draamaa missä vain voivat. Chris ei itse asiassa sylkenyt Harryn päälle.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Älä huoli kulta , Darling Venice Arvostelu: Olivia Wilden 1950-luvun unelma-elämästä muuttunut painajainen on hauskaa, joten älä välitä juoruista

Colbert sanoi: 'Vain aika näyttää', kuulosti epäilyttävältä.

Olivia Wilde avautuu

Hän ei itse asiassa, sanoi Wilde.

Vastauksessaan People-lehdelle Pinen edustaja kielsi Stylesin sylkevän häntä ja sanoi: 'Tämä on tyhmä kertomus – puhdasta fiktiota ja tulos oudosta verkkoilluusiosta, joka on räikeän petollinen ja mahdollistaa typerän spekuloinnin.'

Johtopäätös

'Spitgate' on tulossa loppuaan kiitos Olivia Wilde . Don't Worry Darling -ohjaaja puolusti rakastajaansa Harry Stylesia keskiviikkoiltana lähetetyssä 'The Late Show with Stephen Colbert' -lähetyksessä, kun hän sylki Chris Pineen.