Olivia O'brien selventää Pete Davidsonin treffihuomautuksia: 'En ole koskaan väittänyt, että teimme'

Julkkis

WPR

Muuttaako hän sävellystään? Väitteillään, että hän seurusteli aiemmin Pete Davidsonin kanssa, Olivia O'Brien sai mediahuomiota. Siitä lähtien hän on selittänyt heidän suhteensa.

Sittemmin poistetussa Instagram Story -viestissä perjantaina 1. heinäkuuta 22-vuotias laulaja väitti, että hänen vastauksensa 'erittäin erityiseen kysymykseen' osallistuessaan podcastiin 'BFFs with Dave Portnoy, Josh Richards ja Brianna Chickenfry' poistettiin 'kontekstista'. En koskaan väittänyt olevani suhteessa, hän jatkoi. Lopeta yrityksesi herättää outoa draamaa kaksi vuotta sitten lähettämäni tekstiviestillä.

Myöhemmässä Story-postauksessa O'Brien vahvisti asemaansa julkaisemalla videon, jossa hän huutaa kameraan ja neuvoi lukijoita 'katsomaan f-kingin haastattelu tai sulkemaan suusi'.

'Josslyn' -esiintyjä väitti väittäneen, että 28-vuotias Saturday Night Live -aluna erosi hänestä tekstiviestillä jatkaakseen suhdettaan Phoebe Dynevorin kanssa, mikä aloitti deittailuhuhut muutamaa päivää aikaisemmin.

'Näen jonkun muun', hän lähetti minulle viestin. O'Brien totesi tämän Barstool Sports -podcastissa 29. kesäkuuta. 'Joten, en voi', hän sanoi. Hänellä on loistava huumori ja hän on todella viehättävä. Lisäksi hän on melko kiltti. Hän on erittäin kiltti mies.

Olivia obrien kiistää väitteet, että hän oli seurustellut Pete Davidsonin kanssa

Tässä ei ole totuutta – he olivat kavereita ja hengailivat kerran, Davidsonin edustajan mukaan, joka ampui nopeasti deittailuhuhut.

Maaliskuun 2021 ja elokuun 2021 välisenä aikana King of Staten Islandin näyttelijän huhuttiin seurustelevan yhdessä vaiheessa Bridgerton-näyttelijä, 27, kanssa. Jälleen kerran yhteydessä hänen SNL-isännöintidebyyttinsä aikana lokakuussa, hän on sittemmin siirtynyt eteenpäin Kim Kardashian .

' Pete Davidson on hyvin mahdollisesti mahtavin ihminen, jonka olen koskaan tavannut”, haastattelija sanoi. Skimsin 41-vuotias toimitusjohtaja pohdiskeli perheensä tosi-tv-ohjelmasta The Kardashians kesäkuun jaksossa. 'Kuten, paras sydän', hän sanoi.

”Ihmiset kommentoivat aina, että hän on humoristinen, ja tämä johtuu siitä, että hän on hauska. Listallani syistä, miksi pidän hänestä, se olisi neljäs.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Hän voi hallita mitä tahansa ja tekee sen aina armollisesti, hän jatkoi. Hän haluaa aina sitä, mikä on parasta ihmisille.

Olivia obrien kiistää väitteet, että hän oli seurustellut Pete Davidsonin kanssa

Hänellä on paljon nöyryyttä ja hän on uskomattoman huomaavainen. Pete on mielestäni aito, ja tuo sana tiivistää hänet hyvin.

Sittemmin Kardashianin ja Davidsonin suhde on vahvistunut. Kardashian ja entinen aviomies Kanye West ovat vanhempia pojille Saint, 6 ja Psalm, 3, sekä tyttäret North, 9 ja Chicago, 4, ja tytöt North, 6 ja North, vastaavasti.

Huhtikuussa lähde kertoi meille yksinomaan: 'Kim pitää siitä, kuinka upea Pete on lasten kanssa.' Hän saa heidät nauramaan ja on itse iso lapsi.

Tällä hetkellä Kim ja Pete ovat täydellisessä sopusoinnussa, liikkuvat peräkkäin, ja heidän suhteensa on yksinkertainen. He muodostavat todella hyvän parin ja tulevat lähemmäksi toisiaan.