Olivia Newton Johnin nettoarvo: Olivia Newton Johnin nousu ja lasku!

Julkkis

WPR

Koko uransa ajan Olivia Newton-John oli tähti suurilla ja pienillä näytöillä sekä musiikkiteollisuudessa ja humanitaarisissa toimissa kaikkialla maailmassa.

Ennen kuolemaansa elokuussa 2022 näyttelijä oli kerännyt huomattavan omaisuuden vuosien kovalla työllään Hollywoodissa.

Aikainen elämä

Olivia Newton Johnin nettoarvo

Syntynyt 26. syyskuuta 1948, Olivia Newton-John oli brittiläinen laulaja ja näyttelijä. Irene ja Brinley olivat Olivian vanhempia; hänen vanhemmat sisaruksensa Hugh ja Rona olivat naimisissa Jeff Conawayn kanssa, joka näytteli Olivian rinnalla vuoden 1980 elokuvassa 'Grease'.

Tämä MI5-mies oli avainjäsen Enigma-projektissa toisen maailmansodan aikana, ja hänestä tuli lopulta Cambridgeshire High School for Boysin rehtori.

Fyysikko ja Nobel-palkittu Max Born oli Newtonin äidin Johnin isoisä, ja hän pakeni natsien vainosta pakenemalla Saksasta Isoon-Britanniaan.

Kuuden vuoden iässä Olivian perhe muutti New Yorkista Melbourneen Australiaan, missä hänen isänsä otti vastaan ​​paikan Melbournen yliopiston Ormond Collegessa. Olivia oli innoissaan.

John Newton kävi koulua Cambridgessä, Massachusettsissa, missä hän osallistui Christ Church Grammar Schooliin ja University High Schooliin.

Lue myös: Bret Hart Net Worth: Bret Hartin nousu ja lasku!

Mikä oli Olivia Newton-Johnin nettoarvo?

Katso tämä postaus Instagramissa

Olivia Newton-John (@therealonj) jakama viesti

Hänen nettovarallisuutensa oli 60 miljoonaa dollaria hänen kuollessaan. Dame Olivia Newton-John AC DBE oli englantilainen näyttelijä, laulaja, kirjailija ja tuottaja.

Vuonna 2022 Olivia Newton-John, joka oli kuollessaan 73-vuotias, haudattiin lepoon. Hän oli taistellut syöpää vastaan ​​useiden vuosien ajan ajoittain.

Hänellä oli menestyksekäs musiikkiura ja menestyvä elokuvaura. Vuoden 1996 debyyttinsä jälkeen Olivia on myynyt arviolta 120 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti. Hän on julkaissut yli 25 studioalbumia, joka tunnetaan hitteistä kuten 'Physical', 'I Honestly Love You' ja 'Have You Never Been Mellow'.

Hänen tunnetuin näyttösuorituksensa on Sandy Olssonina vuoden 1978 musikaalissa 'Grease', mutta hän on näytellyt myös useissa muissa elokuvissa ja ohjelmissa, kuten 'Xanadu' (1979), 'Sordid Lives' (2000) ja 'The Erittäin hyvä herra Dundee” (2020).

Olivia tuotti tuottajana vuoden 2001 televisioelokuvan 'The Wilde Girls', vuoden 2009 dokumentin ' Big River Mies ” ja kirjat ”Livwise Cookbook: Easy, Well-Balanced, and Delicious Recipes for a Healthy, Happy Life” (2011) ja ”Don’t Stop Believin'” (2012). (2018).

Newton-John sai OBE:n ja DBE:n vuonna 1979 ja 2021 hänen panoksestaan ​​brittiläiseen kulttuuriin.

Lue myös: Matt Lattanzi Net Worth: Kuinka rikas tämä julkkis on? Ylellinen elämäntapa!

Ura

Olivia Newton Johnin nettoarvo

Neljä vuotta ennen Elton John & The Supremesin perustamista Johnnie loi lyhytaikaisen tytöistä koostuvan yhtyeen Sol Four kolmen luokkatoverinsa kanssa. Time for Terry ja HSV-7:n The Happy Show, jossa hän esiintyi 'Lovely Livvynä', teki hänestä tutun nimen Australiassa.

Hän esiintyi myös The Gossa!! Show, jossa hän tapasi tulevan duettokumppaninsa, laulaja Pat Carrollin, ja hänen musiikkituottajansa John Farrar Carroll ja Farrar menivät myöhemmin naimisiin.

Hänen toistonsa kappaleista 'Anyone Who Had a Heart' ja 'Everything's Coming Up Roses' sai hänet paikan Johnny O'Keefen 1960-luvun australialaiseen varieteohjelmaan Sing, Sing, Sing.

Hän epäröi aluksi käyttää voitettuaan palkintoa, lomaa Isoon-Britanniaan, mutta hänen äitinsä kehotti häntä laajentamaan näköalojaan lähes vuotta myöhemmin.

Vuonna 1966 Newton-John julkaisi debyyttikappaleensa Decca Recordsille Isossa-Britanniassa, 'Till You Say You'll Be Mine.

Katso tämä postaus Instagramissa

Olivia Newton-John (@therealonj) jakama viesti

Newton-John kaipasi Ian Turpiea, australialaista näyttelijää, jonka kanssa hän näytteli Funny Things Happen Down Under -elokuvassa ollessaan Isossa-Britanniassa. Hän teki lukuisia varauksia palatakseen Australiaan, mutta hänen äitinsä peruutti ne.

Pat Carrollin siirtyessä Isoon-Britanniaan Newton-view Johnin elämä muuttui. Parina Pat ja Olivia esiintyivät yökerhoissa ympäri Eurooppaa.

Esityksen aikana Paul Raymond's Revuessa Lontoon Sohossa he eivät tienneet, että kyseessä oli strippiklubi, ennen kuin he ilmestyivät lavalle ylellisissä, röyhelöissä, korkeakauluspuvuissa.

Newton-John pysyi Isossa-Britanniassa vuoteen 1975 asti, jolloin hänen viisuminsa päättyi ja pakotti hänet palaamaan Australiaan.

Don Kirshner, yhdysvaltalainen tuottaja, värväsi Newton-Johnin liittymään bändiinsä Tomorrow. Vuonna 1970 julkaistiin 'science-musikaali' -elokuva ja vastaava soundtrack-albumi, molemmat nimetty ryhmän mukaan ja julkaissut levy-yhtiön RCA.

Samana vuonna bändi julkaisi kaksi singleä 'You're My Baby Now'/'Goin' Back' ja 'I Could Never Live Without Your Love'/'Roll Like a River'. Yritys epäonnistui, ja bändi hajosi sen jälkeen, kun kumpaakaan singleä ei julkaistu.

Lue myös: Joe Tsain nettoarvo: kuinka tästä henkilöstä tulee niin rikas? Viimeisin päivitys!

Olivia Newton-Johnin poikaystävät

Olivia Newton Johnin nettoarvo

Kun Olivia Newton-John seurusteli Bruce Welchin ja Lee Kramerin kanssa, hän seurusteli myös näyttelijöiden, Matt Lattanzin ja Patrick McDermottin kanssa.

Henkilökohtainen elämä

Hänen kihlauksensa aikana Bruce Welch , joka tuotti osan hänen musiikistaan ​​ja kirjoitti hänen kappaleensa 'Please Mr. Please', hän yritti itsemurhaa.

Seurusteltuaan vuonna 1973 liikemies Lee Kramerilla, josta tuli myöhemmin hänen managerinsa, Newton-John oli hänen kanssaan suurimman osan 1970-luvusta, mutta hän kutsui heidän liittoaan 'yhdeksi jatkuvaksi eroksi'.

Vuonna 1984 hän meni naimisiin Xanadu-toverinsa Matt Lattanzin kanssa, ja heillä oli tytär Chloe Rose (s. 1986). He erosivat vuonna 1995.

Katso tämä postaus Instagramissa

Olivia Newton-John (@therealonj) jakama viesti

Patrick McDermott, kameramies/kaveri, jonka kanssa Olivialla oli pitkäaikainen suhde lähes vuosikymmenen ajan, katosi mystisesti elämästään kalastusmatkalla Kalifornian rannikolla vuonna 2005. Tarinoiden mukaan McDermott teeskenteli kuolemaansa ja muutti Meksikoon vuosia. sitten.

Vaihdettuaan lupauksensa inka-hengellisessä seremoniassa Perussa 21. kesäkuuta 2008 Newton-John meni naimisiin John Easterlingin, Amazon Herb Companyn perustajan, kanssa yhdeksän päivää myöhemmin Jupiter Islandilla Floridassa.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR