Oliko muutos Nikita Dragunin elämässä käännekohta?

Terveys

WPR

YouTuber Nikita Dragunilla on lukuisia titteleitä, mukaan lukien Dragun-perheen äiti, liikenainen ja kauneusasiantuntija. Nikita on inspiraationa sydämesi seuraamiseen ja sen tekemiseen, mikä sopii sinulle, olipa se kuinka haastavaa tahansa.

Mieheksi syntynyt Nikita on muuttunut viime vuosien aikana rakastetuksi Nikitaksi, jolla on miljoonia faneja. Nikita, 24, avasi äskettäin Instagramissa kamppailustaan ​​ja sanoi olevansa ylpeä siitä, kuinka pitkälle hän on mennyt.

Onko Nikita Dragun mies?

31. tammikuuta 1996 Nikita Dragun , entinen Nicholas, syntyi vanhemmilleen poikana. Meikkitaiteilija muistaa lukuisia tuskallisia tapauksia lukiosta, kun muut oppilaat kiusasivat häntä. Nikita ei ollut koskaan kiinnostunut muiden poikien asioista, kun hän oli nuori poika. Onko Nikita Dragun siis trans?

Katso tämä postaus Instagramissa

Nikita Dragunin (@nikitadragun) jakama viesti

Kyllä, se on vastaus. Hän pukeutui naisen asuun ja livahti äitinsä makuuhuoneeseen levittämään kosmetiikkaansa. Nikita kamppaili kovasti yrittäessään omaksua naisellisuutta, kun hän oli rajoittunut miesvartaloon.

Nähtyään transsukupuolisen dokumentin Nikita tajusi lopulta, miksi hän oli sellainen kuin hän oli. Kuten dokumentissa näkyy, tämä oli hänen käännekohtansa, ja hän alkoi säästää sukupuolensa vaihtamista varten.

Nikita Dragun paljasti sukupuoli-identiteettinsä yleisölle videossa nimeltä 'I Am Transgender', jonka hän julkaisi 28. joulukuuta 2015. Hän kertoo tässä videossa kaikki haasteet ja epämiellyttävät kokemukset, joita hänellä on ollut transihmisenä.

Lue lisää: Koomikko Stephen Colbertin nettovarallisuus, palkka ja kiinteistöt!

Dragun dokumentoi siirtymisensä YouTubessa ja julkaisee edelleen kaikki kehossaan tehdyt muutokset alustalla

Kuusi kuukautta YouTubessa Nikita Dragun kertoi seuraajilleen, että hän pitää itseään transsukupuolisena naisena. Forbesin mukaan hän tuli ulos, koska hän oli uupunut ja ärtynyt. Myöhemmin hän alkoi ladata YouTubeen videoita muodonmuutoksestaan. Hän lausui:

”Aloin sitten dokumentoida matkaani ja olla rehellinen. Itse asiassa olin vain turhautunut. Halusin siirtyä, mutta en löytänyt Internetistä resursseja, jotka auttaisivat minua kysymyksiini.

Kaikki Nikitan siirtymävaiheet tallennettiin ja laitettiin verkkoon. Näimme hänen muuttuvan muotoon, jonka hän oli aina kuvitellut itselleen. Dragun sanoi Ellelle, että hän toivoi, ettei hän olisi tukahduttanut naisellisuuttaan lapsena, koska hän pystyi täydellisesti menestymään transnaisena. Hän lausui:

Toivon, että voisin kertoa itselleni, että ne ominaisuudet itsestäni, jotka tiesin heti, jopa lapsena ja jotka tiesin, että minun oli piilotettava – ja piilotin ne suurimman osan elämästäni – työntäisivät minua elämässä eteenpäin.

Dragun jatkaa fyysisten muutosten dokumentoimista YouTubessa. Hän jakoi videon neljännestä nenäleikkauksestaan ​​maaliskuussa 2021, ja kuten tavallista, hän oli täysin rehellinen. Hän lisäsi videokuvauksen alla:

Hei lohikäärmeet! Kyllä… Minulle tehtiin uusi nenäleikkaus. Katso tämä video vain opetustarkoituksiin. Suurin vikani on aina ollut nenäni. Liity kanssani opastamaan sinua neljännen nenäleikkaukseni ja täyden toipumiseni läpi. Kaikki, tarkoitan KAIKKI, näkyy sinulle.

Nikita ilmaisee usein ilonsa kehityksestään ihmisenä ja muutoksestaan. Nikita lisäsi Instagramissa kuvaan lapsuudestaan ​​sanoilla 'TRANS AND PROUD'. Lisäsi hänet:

”Minua rakastetaan ja minulla on vapaus elää elämääni haluamallani tavalla. Transsukupuoliset naiset ovat naisia. Transsukupuoliset miehet ovat miehiä. Haluan kiittää kaikkia heidän rakkaudestaan ​​ja tuestaan, jota en koskaan tiennyt, että maailma voisi tarjota. Ihailen teitä kahta kovasti.

Lue lisää: Nikita Dragun Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Nikitan vanhemmat pelkäsivät hänen turvallisuutensa puolesta, kun hän aloitti siirtymisensä

Nikita syntyi 31. tammikuuta 1996 Belgiassa meksikolaiselle äidille ja vietnamilaiselle isälle. Varhain Dragunin vanhemmat huomasivat, että hänellä oli taipumus naisellisiin harrastuksiin, ja he rohkaisivat tytärtään. He osallistuivat koulupeleihin tukeakseen Nikitaa hänen esitellessä kykyjään cheerleading-joukkueessa.

Videossa, joka on ladattu Nikitan YouTube-tili maaliskuussa 2017 Nikitan isä sanoi: 'Tunsin, että jokin ei ollut normaalia.' 'Mutta ymmärrän, että se on se, mitä tarvitset, mistä nautit ja missä olet erinomainen. Olen vain iloinen siitä, että olet sellainen kuin olet.

nikita dragun ennen ja jälkeen

Nikitan vanhemmat kannattivat hänen muodonmuutostaan, mutta hänen isänsä oli huolissaan hänen turvallisuudestaan ​​koko hoitojen ajan. Hänen äitinsä oli huolissaan siitä, että yhteiskunnalliset normit saattavat vaikuttaa Nikitan siirtymiseen. Onneksi Nikita onnistui siirtymän läpi. Dragunin äiti sanoi:

Olemme tukeneet sinua, haluan vain sinun tietävän sen. Ihailemme sinua, syleilemme sinua ja tuemme sinua täysin. Olipa se mikä tahansa – vaaleanpunainen, pilkku, raidat, sateenkaari jne. – Ole uskollinen itsellesi ja elä kunniallista elämää. Kunnioita perhettäsi ja itseäsi. Ole tyytyväinen.

Dragun on edelleen kiitollinen vanhemmilleen heidän horjumattomasta tuestaan. Hän twiittasi takautuvan kuvan hänestä ja isästään nykyaikaisemman perhekuvan rinnalla 31. toukokuuta 2021. Nikita kirjoitti kuvatekstikseen:

”Yksi hienoimmista hetkistäni oli, kun isäni hyväksyi minut tyttärekseen sen jälkeen, kun olin ollut hänen poikansa. Ymmärtäminen ei syntynyt yhdessä yössä ja vaati aikaa. Olen kuitenkin joka päivä kiitollinen isästäni, joka tukee villiä trans-olemassani. Olen uskomattoman onnekas. Sinulla on ikuinen kiintymykseni, papa Dragun.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR