Olga Merediz Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Julkkis

WPR

Olga Merediz on tunnettu televisionäyttelijä, joka syntyi Yhdysvalloissa 15. helmikuuta 1956. Merediz syntyi 15. helmikuuta 1956 Guantánamo Bayssä, Kuubassa.

Hän muutti Miamiin, Floridaan perheensä kanssa, kun hän oli viisivuotias. Myöhemmin hän muutti perheensä kanssa Puerto Ricoon, jossa hän varttui. Merediz suoritti kandidaatin tutkinnon Newcomb Collegesta New Orleansissa, Louisianassa, joka oli aiemmin Tulane-yliopiston naispuolinen vastine. Olga Meredizin horoskooppi on astrologian mukaan Vesimies.

Huolto, Top Five, Place Beyond the Pines, Brooklynin vihaisin mies, Mr. Popper's Penguins, Muista minut, K-Pax, Huoneisto 5-C, Trouble in the Heights, Like Sunday, Like Rain, Fugly!, Requiem for a Dream, Angie, Evita ja Changing Lanes ovat Meredizin elokuvissa.

Marvin’s Roomissa ja Music of the Heartissa hän teki yhteistyötä Meryl Streepin kanssa, ja Q&A-osassa hän työskenteli Sidney Lumetin kanssa. Robert Redfordin ohjaama Milagro Beanfield War näytteli häntä.

Hänet valittiin Latina-lehden kaikkien aikojen 50 parhaan latinalaislaulajan ja poptähden joukkoon vuonna 2013. 'Kuubalainen Broadway-tähti osaa ohjata ja omistaa live-lavan!' sanoo julkaisu.

Aikainen elämä

Olga Meredizin nettoarvo

Olga Merediz syntyi 15. helmikuuta 1956 Guantánamo Bayssä, Kuubassa. Hän muutti Miamiin, Floridaan perheensä kanssa, kun hän oli viisivuotias. Myöhemmin hän muutti perheensä kanssa Puerto Ricoon, jossa hän varttui. Merediz suoritti kandidaatin tutkinnon Newcomb Collegesta New Orleansissa, Louisianassa, joka oli aiemmin Tulane-yliopiston naispuolinen vastine.

Lue myös: Debbie Stabenow Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaammasta elämästä!

Ura

Elokuva ja televisio

Merediz teki elokuvadebyyttinsä vuoden 1984 elokuvassa The Brother from Another Planet ja on sen jälkeen näytellyt useissa elokuvissa, mukaan lukien The Milagro Beanfield War (1988), City of Hope (1991), Evita (1996), Music of the Heart (1999). , K-Pax (2001), Remember Me (2010), Custody (2016), Humor Me (2017) ja toisto hänen Tony Award -ehdokkaan Broadway-roolistaan ​​Abuela Claudiana elokuvasovituksessa In the Heights (2021) . Encantossa hän näytteli myös Alma Madrigalia (2021).

Hänen tv-tekstiensä sisältävät toistuvia ja vierailevia osia draamoissa ja komedioissa, kuten Diary of a Future President, New Amsterdam, Brooklyn Nine-Nine , Orange Is the New Black and Madam Secretary. Hän on esiintynyt tuomarina Throwdown-elokuvassa Bobby Flayn kanssa ja ollut vakituinen sarja brittiläisessä Bounty Hunters-televisiosarjassa ja komediassa Saint George. Hän on myös esiintynyt sekä Law & Order- että Law & Order: SVU -jaksoissa.

Teatteri ja näyttämö

Olga Meredizin nettoarvo

Hänen Broadway-tunnustuksiinsa kuuluvat muun muassa Reckless at the Manhattan Theatre Club, Man of La Mancha ja Les Misérables. Elokuvassa Mamma Mia! hän näytteli Rosieta.

Merediz esiintyi Off-Broadwayn tuotannossa In the Heightsissa ja The Human Comedyssa ennen siirtymistään Broadwaylle. Naiset ilman miehiä, The Haggadah, Lullabye and Goodnight ja The Blessing ovat joitain hänen muita Off-Broadwayn palkintoja.

Meredizin ohjasi myös John Cassavetes draamassa Thornhill.

Voice-over krediittejä

Bears, Hotel Armadillo, Jungle Animal Hospital, Nature's Miracle Orphans ja Cuba: The Accidental Eden ovat Meredizin monien puhe- ja selostustekstien joukossa. Dora the Explorer, Go, Diego, Go!, Elena of Avalor ja Encanto ovat vain muutamia TV-/radiomainoksista, joissa häntä voidaan kuulla.

Hän työskenteli MTA:n (New York City Transit Authority) tiedottajana.

Lue myös: Billy Horschel Net Worth: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Ehdokkaat palkintoihin

Olga Meredizin nettoarvo

Hänet oli ehdolla parhaaksi näyttelijäsuoritukseksi musikaalissa Tony Awards -gaalassa vuonna 2008 Broadwayn tuotannosta In the Heights.

Merediz voitti vuoden 2007 Draama Desk Award -palkinnon erinomaisesta kokonaissuorituksesta roolistaan ​​In the Heightsin off-Broadway-sarjassa sekä HOLA Tespis -palkinnon vuonna 2003 Latinalaisen näyttelijöiden järjestöltä, Tony Award -ehdokkuuden lisäksi.

Hänet valittiin Latina-lehden kaikkien aikojen 50 parhaan latinalaislaulajan ja poptähden joukkoon vuonna 2013. 'Kuubalainen Broadway-tähti osaa ohjata ja omistaa live-lavan!' sanoo julkaisu.

Olga Meredizin nettoarvo

Olga Meredizillä on 3 miljoonan dollarin nettovarallisuus amerikkalaisena Broadway-, televisio- ja elokuvanäyttelijänä. Olga Merediz syntyi Guantanamo Bayssä Kuubassa 15. helmikuuta 1956.

Hänet tunnetaan parhaiten roolistaan ​​Abuela Claudiana Broadway-musikaalissa In the Heights, josta hänet nimitettiin Tony-palkinnon saajaksi parhaasta musikaalinäyttelijän suorituksesta, vaikka hän on viime aikoina esiintynyt Netflixin erittäin menestyneessä Orange Is -ohjelmassa. uusi musta.

Hänen uusimpia projektejaan ovat Chris Rockin ja Rosario Dawsonin The Untitled Chris Rock Movie ja Frank Whaleyn itsenäinen elokuva Like Sunday, Like Rain. Merediz näytteli myös Ryan Goslingin rinnalla elokuvassa The Place Beyond The Pines sekä Robin Williamsin ja Mila Kunisin rinnalla elokuvassa The Angriest Man In Brooklyn.

Mr. Popper's Penguins näytteli elokuvassa Jim Carrey, Muista minut näytteli Robert Pattinsonissa, K-Pax näytteli Kevin Spacey , Fugly näytteli John Leguizamo, Music of the Heart pääosassa Meryl Streep, Evita näytteli Madonna ja Changing Lanes näytteli Samuel L. Jackson. Royal Pains, Blue Bloods, Law & Order SVU, Jury (toistuva),

Olga Meredizin nettoarvo

Hope & Faith (toistuva), Pan Am ja Law & Order SVU ovat hänen muita tv-teoksia (toistuvia). Hänen muita Broadway-teoksiaan ovat In the Heightsin lisäksi Reckless, Man of La Mancha ja Les Misérables. Hän näytteli myös Rosieta Mamma Mia! musikaali.

Naiset ilman miehiä, The Human Comedy ja The Public Theatre NYSF:n The Taming of the Shrew in Central Park ovat kaikki esittäneet Merediz off-Broadwaylla.

Merediz voitti vuoden 2007 Draama Desk Award -palkinnon erinomaisesta kokonaissuorituksesta roolistaan ​​In the Heights -elokuvan off-Broadway-tuotannossa sekä HOLA-palkinnon vuonna 2007 Latinalaisen Actors -järjestön suositun naisnäyttelijän erinomaisesta suorituksesta.

Olga Merediz oli ehdolla Tony-palkinnon saajaksi parhaasta musikaalinäyttelijän suorituksesta työstään Broadwayn tuotannossa In the Heights vuonna 2008.

OLGA MEREDIZ NETTOARVO JA PALKKA
Nettovarallisuus3 miljoonaa dollaria
PalkkaTarkistuksessa
TulonlähdeTelevisionäyttelijä
AutotEi saatavilla
TaloAsuminen Omassa Talossa.

Lue myös: Armando Montelongo Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Fyysinen ulkonäkö

Hän on upea ja kiihkeä. Hänellä on hoikka vartalo. Hän on erittäin tunnettu nuorten keskuudessa. Hän näyttää nukelta. Hän on 5′ 6″ pitkä ja painaa noin 80 kg. Hänellä on hoikka vartalo.

Hänen silmänsä ovat haavoittuneet, ja hänellä on tummat hiukset. Hänellä on kauniit leveät silmät, jotka ovat varsin kiehtovia, sekä pitkät satiiniset hiukset. Hänen persoonallisuutensa on varsin kutsuva.

Kenen kanssa Olga Merediz seurustelee nykyään?

Olga Meredizin nettoarvo

Olga Merediz saattaa olla naimaton eikä ole koskaan ollut naimisissa tietojemme mukaan. Olga Merediz on sinkku toukokuusta 2022 alkaen.

Olga Meredizillä ei ole tiedossa aiempia suhteita. Voit auttaa meitä Olga Meredizin seurusteluhistorian kokoamisessa!

Olga Meredizin ikä ja syntymäaika

Minkä ikäinen Olga Merediz on? Vilkaisemalla hänen kasvojaan ei voi tietää, kuinka vanha hän on. Suurin osa julkkiksista on itse asiassa vanhempia kuin miltä näyttää. Älä huoli, täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää hänen iästään ja syntymäajasta.