Oletko sinä yhden kauden 6 näyttelijät: mitä he tekevät nyt?

Viihde

WPR

Kun katsoin Are You The One -kauden 5 osallistujien epäonnistuvan löytämään täydellisiä kumppaneitaan, oli virkistävää nähdä Are You The One -kauden 6 näyttelijät löytävät täydelliset ottelunsa ja voittavat osan miljoonan dollarin palkintopotista.

Kausi 6 ei ole nyt katsottavissa Netflixissä. Vain kausi 4 on suoratoistettavissa Netflixissä 10. maaliskuuta alkaen. Onko You The One -kausi 6 saatavilla Paramount+:ssa ja Hulussa?

Tosi-showssa on yhteensä kahdeksan kautta, jotka kaikki lähetettiin MTV:llä ennen siirtymistä eri striimauspalveluihin. Maaliskuun 3. päivänä vahvistettiin yhdeksäs tuotantokausi, joka esitetään Paramount+:ssa MTV:n sijaan.

Yhdeksättä tuotantokautta odotellessa monet fanit katsovat koko reality-shown uudelleen. Olet saapunut oikeaan paikkaan, jos olet päässyt kaudelle 6 ja haluat tietää, ketkä olivat tämän kauden täydelliset kaverit. Täydellinen luettelo Are You The One -kauden 6 otteluista on nähtävissä alla!

Oletko sinä valittu? Onko kukaan kaudesta 6 vielä yhdessä?

Are You the One Season 6 Cast

Yllättäen ainoa pari Are You The One -kauden 6. joka on edelleen yhdessä, ei ole täydellinen pari toisilleen! Clinton Moxam ja Uche Nwosu tuli läheiseksi esityksen aikana ja heillä oli vakava suhde sen päätyttyä. Vuonna 2021 pari meni naimisiin Chicagossa, Illinoisissa! Heidän Instagram-profiileistaan ​​löytyy uusia kuvia, joissa kaksikko näyttää onnellisilta ja söpöiltä yhdessä.

Lue myös: Knightfall kausi 3: Peruutus- ja uusimistila vuonna 2022!

Ketkä ovat Are You the One -sarjan kauden 6 ottelut?

Täydellisen luettelon Are You The One -kauden 6 otteluista toimitti International Business Times. Ihanteelliset ottelut on lueteltu alla:

  • Tyler Colon ja Nicole Spiller
  • Clinton Moxam ja Geles Rodriguez
  • David Shad ja Audrey Diaz
  • Ethan Cohen ja Zoe Pugh
  • Anthony Martin ja Alexis Eddy
  • Michael Johnson ja Keyana Land
  • Dimitri Valentine ja Nurys Matthews
  • Malcolm Drummer ja Alivia Hunter
  • Kareem Fathalla ja Diana Delgado
  • Joe Torgerson ja Uche Nwosu

Keith Klebacher ja Jada Allen

Are You the One Season 6 Cast

Are You The One -kausi 1, Are You The One -kausi 2, Are You The One -kausi 3, Are You The One -kausi 4 ja Are You The One -kausi 5 sisältävät kattavat luettelot ihanteellisista otteluista?

Nicole Spiller ja Tyler Colon

Nicole ja Tyler olivatko sinä? Kauden 6 ensimmäiset ja ainoat vahvistetut täydelliset ottelut. Hän ei päässyt irti ystävävyöhykkeestä, joten he päättivät olla tavoittelematta romanttista yhteyttä.

Tyler, 26, tunnetaan nykyään nimellä Tai Verdes, tunnettu laulaja-lauluntekijä, joka on kirjoittanut hittikappaleita, kuten 'A-OK', 'Stuck in the Middle' ja 'Drugs'. Nicole on malli ja seurustelee nyt Kevin Feltzin kanssa.

Lue myös: Squid Game -kauden 2 julkaisupäivä: Onko tämä sarja tulossa vuonna 2024?

Alexis Eddy ja Anthony Martin

Are You the One Season 6 Cast

Ennen finaalia Alexis ja Anthony eivät olleet toistensa tutkassa, koska he molemmat olivat syventyneet muihin suhteisiin talossa. Kauden jälkeen hän seurusteli toisen tähti Geles Rodriguezin ja Shannon Duffy kaudesta 5, jotka molemmat kohtasivat hänet Ex on the Beach 3:ssa. Kauden jälkeen Anthony, 27, ja Shannon alkoivat seurustella ja odottavat ensimmäistä lastaan ​​lokakuussa 2020. He odottavat toista yhteistä lastaan, mutta näyttää siltä, ​​​​että että he eivät ole enää yhdessä. Alexis kuoli sydänpysähdykseen tammikuussa 2020 ollessaan 23-vuotias.

Geles Rodriguez ja Clinton Moxam

Geles ja Clinton viihdyttivät muita ihmisiä, kunnes he ymmärsivät, etteivät he olleet ihanteellinen pari. Seurauksena oli, että kauden lopussa he alkoivat istua vierekkäin otteluseremonioiden aikana, vaikka heillä ei koskaan muodostunutkaan romanttista suhdetta. Kauden jälkeen Clinton, 27, alkoi seurustella Uche Nwosunsa kanssa, ja he menivät naimisiin syyskuussa 2021. Geles, joka on 28-vuotias, on muuttanut Anthonysta ja tapaa nyt Michael Putzelin.

Nurys Matthew ja Dimitri Valentine

Show-aikana Nurys joutui rakkauskolmioon, ja Dimitri vietti paljon aikaa vähemmän kuin ihanteellinen ottelun kanssa. He yksinkertaisesti istuivat yhdessä sattumalta kerran ennen kauden päätöstä eivätkä alkaneet seurustella sen jälkeen. Dimitri, 31, on nyt naimaton ja työskentelee personal trainerina. Nurys, 27, on menestynyt Los Angelesissa toimiva malli, joka osallistui Ex on the Beachiin (2019) Malcolm Drummerin kanssa. Hänet on nähty myös musiikkivideoissa, mukaan lukien Chris Brownin ja Young Thugin 'Go Crazy'.

Zoe Pugh ja Ethan Cohen

Are You the One Season 6 Cast

Kun Ethan kamppaili saadakseen ystäviä talossa, Zoe vietti paljon aikaa Joe Torgerson ja ajattelin, että hän sopi hänelle täydellisesti. Kaksikko ei jatkanut suhdetta tapahtuman jälkeen. Ethan, 32, on muusikko ja sisällöntuottaja, joka tunnetaan nimellä E-Money, ja Zoe, 27, on OnlyFansin luoja. Hän näyttää olevan sinkku, kun hän tapaa Frank Feolan, personal trainerin.

Uche Nwosu ja Joe Torgerson

Joe ja Uche eivät harjoittaneet romanttista suhdetta, koska hänellä oli vahvoja tunteita siitä, ettei ottelua löydy. Kauden jälkeen hän seurusteli muiden Are You the One? Alunat, mukaan lukien Taylor Selfridge kaudelta 5 (jolle hän esiintyi Ex on the Beachissä) ja Mikala Thomas kaudesta 4. Uche meni naimisiin Clintonin kanssa syyskuussa 2021, ja Joe, 28, on tällä hetkellä kihloissa Mikalan kanssa.

Diandra Delgado ja Kareem Fathalla

Diandra ja Kareem eivät rakentaneet romanttista yhteyttä talon aikana, koska hän oli tekemisissä Nurysin ja Alivia Hunterin kanssa ja hän oli huolissaan rakkauskolmionsa kanssa. Kareem, 28, näyttää olevan tällä hetkellä sinkku ja listaa itsensä urheilijaksi. Diandra, 26, on TikTokin, YouTuben ja OnlyFansin luoja, jonka kanssa Nurysilla on vahva ystävyys.

Lue myös: Mare of Easttown kausi 2: Amerikkalainen rikosdraamasarja Tietää mahdollisesta julkaisupäivästä, näyttelijöistä ja muista tapahtumista!

Jada Allen ja Keith Klebacher

Are You the One Season 6 Cast

Alexis halusi tehdä jotain Clintonin kanssa, joka oli jo aloittanut suhteen Uchen kanssa, koska hän vietti suurimman osan ajastaan ​​tämän kanssa. Tämän seurauksena Keith, 29, ja Jada, 26, eivät luoneet talossa mitään muuta kuin ystävyyden. Koska hänen Instagraminsa on salainen ja hän näyttää pyyhkineen sosiaalisen mediansa, ei tiedetä, mitä he tekevät juuri nyt.

Alivia Hunter ja Malcolm Drummer

Alivia ja Malcolm eivät kommunikoineet paljon, koska Malcolm oli huolissaan Diandrasta ja Nurysista ja Malcolm oli huolissaan Kareemista. Ohjelman jälkeen hän meni Ex on the Beach -ohjelmaan ja solmi lyhyen romanssin tosi-tv-persoonallisuuden Maya Benberryn kanssa. Malcolm, nyt 30, on muuttanut elämäänsä ja odottaa poikaa heinäkuussa 2020. Alivia on tatuoija, joka on 26-vuotias.

Keyana Land ja Michael Johnson

Alusta, Keyanan maa uskoivat hänen ja Michaelin olevan täydellinen pari. Hän ei kuitenkaan ollut varma ja halusi tutkia muita talon vaihtoehtoja. Huolimatta siitä, että pariskunta vahvisti olevansa erinomaisia ​​kavereita, pari ei jatkanut suhdettaan kauden jälkeen. Keyana, 28, on yksinomainen sisällönkehittäjä, ja Michael, 26, on personal trainer.

Audrey Diaz ja David Shad

Are You the One Season 6 Cast

Huolimatta siitä, että Shad ja Audrey istuivat yhdessä monissa otteluseremonioissa, Audrey luuli häntä Michaeliksi. Hän vaihtoi Shadiin sen jälkeen, kun Truth Booth sulki heidät pois ottelusta, mutta he eivät koskaan kehittäneet läheistä sidettä. Audrey, 28, ja Jeremiah Brittingham odottavat ensimmäistä lastaan ​​vuonna 2022, kun taas Shad, 29, on tehnyt TedTalkin kestävästä kehityksestä.