Olemme kateellisia Bebe Rexhan seksikkäistä bikini- ja uimapukukuvista! Katso kuvat

Elämäntapa

WPR

Bebe Rexha on uskomaton esiintyjä, joka ei epäröi käyttää musiikkiaan epärealististen kauneusihanteiden kritisoimiseen. Hänen ihailijansa rakastavat häntä hänen suoraselkäisyydestään, ja kappaleet, kuten 'Baby, I'm Jealous', tutkivat itsetunto-ongelmia tehokkaasti.

Bebe keskustelee myös vartalokuvasta julkaisemalla kuvia itsestään Instagramissa, usein paljastavissa vaatteissa, kuten bikineissä ja uimapuvuissa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Bebe Rexha (@beberexha)

'Me, Myself & I' -laulaja julkaisi selfien Instagramiin toukokuussa 2019 ollessaan lomalla San Juanissa, Puerto Ricossa, ja kuvassa kuvateksti: 'Täältä näyttää aito nainen Instagramissa ilman Photoshopia.'

Minun olisi pitänyt Photoshopata vatsaani, jotta se näyttäisi litteältä, hän myönsi tuolloin. On mahdollista, että olen hyötynyt Photoshopin käyttämisestä jalkojeni laihduttamiseen.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Bebe Rexha (@beberexha)

Jos olisin tasoittanut jalkojani ja seisonut suoremmin, olisin voinut saada paremman vaikutelman. En tietenkään seurannut. Kuinka sekaisin yhteiskunta voi olla?

Bebe Rexha , laulaja ja lauluntekijä on puhunut julkisesti musiikin positiivisesta vaikutuksesta hänen kehitykseensä ja hyvinvointiinsa.

Lue myös: Kauniilla Kendall Jennerillä on ristikkäiset bikinihihnat

Hän keskusteli 'masennushistoriastaan' Self-published -lehden haastattelussa helmikuussa 2020, mutta sanoi, että musiikki 'palautti hänet'. Hän jakoi myös vinkkejä positiivisen elämänasenteen säilyttämiseen.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Bebe Rexha (@beberexha)

'Meant to Be' -laulaja sanoi kerran: 'Kiinnitän jatkuvasti muita ihmisiä, mutta yksi asia, jota emme koskaan tee, on kehua itseämme aivoissamme tai kertoa siitä hyvää.' Muistuta vain itseämme tavoitteistamme.

Voisit kertoa ihmisille koko päivän: 'Näytät upealta.' Älä pelkää tavoitella tavoitteitasi. Tee se uudestaan!'

Olemme kateellisia Bebe Rexhan seksikkäistä bikineistä ja uimapukukuvista! Katso kuvat

Bebe myöntää, että hän on joutunut alan ikäisensä rajun kritiikin kohteeksi hänen ulkonäöstään huolimatta siitä, että hän on onnistunut kannustamaan muita tekemään samoin.

The 'Olen sekaisin Laulaja sanoi, että joku katseli häntä, kun hän juhli 30-vuotissyntymäpäiväänsä julkaisemalla seksikkäitä valokuvia nettiin.

The Brooklynite julkaisi elokuussa 2019 mustavalkoisen Instagram-kuvan itsestään mustissa alusvaatteissa ja sanoi: 'Minulle äskettäin miespuolinen musiikkituottaja kertoi, että olen tulossa liian vanhaksi ja että brändini oli 'sekava'. Tämä johtuu siitä, että…

Olemme kateellisia Bebe Rexhan seksikkäistä bikineistä ja uimapukukuvista! Katso kuvat

Minulle on kerrottu, että minun ikäiseni naisen on sopimatonta olla sanoittaja ja julkaista seksuaalisesti vihjailevia kuvia itsestään sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa. Olen 29.'

Lue myös: Voi luoja, mikä kaunis päivä! Lori Harveyn bikinikuvat ovat pakko nähdä: Tässä on joitain NSFW-kuvia

Bebe jatkoi sanoen, että hän oli 'kyllästynyt' ja 'väsynyt siihen, että naiset luokitellaan 'haguiksi' vanhetessaan', mutta 'pojat luokitellaan seksikkäiksi iän myötä'.

Olemme kateellisia Bebe Rexhan seksikkäistä bikineistä ja uimapukukuvista! Katso kuvat

Joka tapauksessa täytän 30 30. elokuuta, ja tiedätkö mitä, en pakene sitä, hän jatkoi. 'En aio vääristää ikääni tai esittää kappaleita, jotka mielestäni menestyisivät paremmin kaupallisesti, koska ne kuulostavat 'nuoremmalta'.

”Aion nauttia ikääntymisestä, koska tiedäthän, olen älykkäämpi, olen vahvempi, ja usko minua, olen nyt paljon parempi rakastaja kuin 10 vuotta sitten.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR