Oikeus moittii Vanessan asianajajaa Kobe Bryantin törmäyskuvista

Julkkis

WPR

Kobe Bryant ja kahdeksan muuta hänen kohtalokkaalla helikopterimatkallaan ollutta henkilöä, mukaan lukien hänen 13-vuotias tyttärensä Gianna, kuolivat yli kaksi vuotta sitten.

Vainajan vaimo ja äiti Vanessa Bryant ei tietenkään koskaan pysty unohtamaan tapahtunutta, eikä hän myöskään salli ketään muuta.

Hän taistelee edelleen oikeuden puolesta tänään tunnetussa tapauksessa pelastushenkilöstöä vastaan, jota syytetään onnettomuuspaikan kuvien ottamisesta ja julkaisemisesta.

Asiaa johtavalla tuomarilla oli kuitenkin ilmeisesti äskettäin tilaisuus nuhtella Vanessan lakitiimiä herkästä aiheesta.

Edesmenneen koripalloilijan leski nosti kanteen Los Angelesin piirikuntaa, sen sheriffiä, paloviranomaisia ​​ja kaikkia asiaan liittyviä väitettyjä poliiseja vastaan.

Vuoden 2020 COVID-19-pandemia lykkäsi testauspäivää voimakkaasti, mutta Insiderin tuoreet raportit väittävät, että kyseessä on aivan erilainen ongelma.

Oikeus moittii Vanessan asianajajaa Kobe Bryant Crash Photosista

Molemmat osapuolet ilmeisesti saivat kritiikkiä Kalifornian piirituomarilta John Walterilta liiallisen materiaalimäärän esittämisestä esitutkintakäsittelyssä. Hän sanoi,

Jos Vanessa Bryantin puoli ja puolustus eivät rajaisi isoja asiakirjoja niihin, jotka olivat kaikkein tärkeimpiä, tuomari sanoi, se olisi 'loputon sota'. L.A. Countyn tiedottajan tiedotteen mukaan he noudattavat tuomarin ohjeita.

Kobe Bryant Hänen vaimonsa on nostanut kanteen Kalifornian osavaltiota vastaan, koska hän väittää, että onnettomuuspaikkakuvat loukkasivat hänen yksityisyyttään ja aiheuttivat hänelle henkistä kärsimystä.

Liittovaltiotasolla hän kuitenkin puolustaa perusoikeutta saada yksinomainen omistusoikeus kuolleiden läheisten kuviin, mitä väitetään loukatun, kun onnettomuuspaikan näkymä julkistettiin tapahtuman jälkeen ilman hänen lupaansa.

Tuomari päätti, että ristiriitaiset lainkäyttöalueet vaativat tässä tapauksessa oikeudenkäynnin jakamista kahteen osaan valtion puolustuksen ollessa ensin. Oikeudenkäynnin on määrä alkaa elokuussa, ainakin aluksi.

NBA-legendan kuolema vuonna 2020 oli suurin urheiluuutinen sen jälkeen Vanessa Bryant , ja ESPN:n The Last Dance kunnioitti häntä yhdessä jaksossaan (joita lähetetään nyt Netflix-tilauksella).

Oikeus moittii Vanessan asianajajaa Kobe Bryant Crash Photosista

Mutta lopulta sekä julkkikset että fanit puhuisivat avoimesti siitä, mitä Kobe Bryant merkitsi heille. Esimerkiksi hänen kuolemansa ensimmäisenä vuosipäivänä edellisenä vuonna antoivat liikuttavat kunnianosoitukset hänelle Jimmy Fallon, Jemele Hill ja muut.

Merkittävin tapa, jolla hänen muistonsa elää, on Vanessa Bryant. Ei kulunut kuin kuukausi, kun hän kertoi sydämellisen tarinan hänestä ja The Notebookin kuuluisasta sinisestä mekosta. Koben 42-vuotispäivänä, joka sattui viime vuoden elokuussa, hän lähetti myös surullisen viestin.

Oikeusjuttu tulee epäilemättä tunnetummaksi tulevien viikkojen aikana. Katsojat voivat edelleen katsoa viiteen Kobe Bryantin elokuvaan ja erikoisuuksiin, jotka ovat nyt saatavilla suoratoistopalveluissa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit-