'Oikeat kotiäidit' -lapset saivat plastiikkakirurgia: aina Brielle Biermanniin asti Gia Giudicelta

Julkkis

WPR

Monille Real Housewives -lapsille tehtiin plastiikkakirurgia heidän ollessaan vielä teini-iässä, mutta lapset eivät pelkää keskustella uudesta ulkonäöstään kuuluisien äitien kanssa!

Teresa Giudicen tytär Gia Giudice, ylpeä tosi-tv-nuori, joutui leikkaukseen 19-vuotiaana, ja hän on yksi ylpeistä tosi-tv-lapsista. Gia kertoi Instagramissa heinäkuussa 2020 uutisen, että hänelle on tehty nenäleikkaus.

Nenäleikkauspotilas latasi kuvan itsestään leikkauksen jälkeen sanoilla 'Kyllä, olen turvonnut'. Tohtori Geoffrey Tobias suoritti toimenpiteen. 'Olen täysin järkyttynyt...' Olen nyt aikuinen. 'En ole koskaan tuntenut oloani onnellisemmaksi tai rennommaksi omassa lihassani!! Tämä on ollut minulle pitkään epävarmuuden lähde.

Kirjoittamalla 'Ei voisi olla ylpeämpi sinusta...' Teresa osoitti tukensa Perhe , joka oli juuri julkaissut Instagramissa. Olette molemmat houkuttelevia sisältä ja ulkoa. 'Rakastan sinua kuuhun ja takaisin.'

Bravo-aluna oli kuitenkin ensin huolissaan tyttärensä suunnitelmista jatkaa näyttelijän uraa.

New Jersey Ultimate Women’s Expon aikana marraskuussa 2019 hän kertoi Life & Style -lehdelle ja muille toimittajille: 'Minulla on kauneuskirurgia, mutta en teini-ikäisille.' Siihen asti en antanut Gian tehdä mitään.

Vaikka Teresa lisäsi myöhemmin: 'Uskon, että tiedät 20-vuotiaana, jos haluat tehdä jotain, kuten 21-vuotiaana…', hän pysyi epävarmana. Sinun on varmistettava, että kehosi on asianmukaisesti kehittynyt. Monen nuoren naisen nenä on muotoiltu uudelleen, koska heillä on isot. Uskon, että tämä ongelma on hyvä korjata, jos sinulla on suuri ongelma. Miksi ei?

Brielle Bierman , toinen realitytähti, on myös saanut plastiikkaleikkauksen. The Real Housewives of Atlanta alum puhui kaiken hänen kosmeettisista toimenpiteistään.

Kun hän täytti 18 ja suoritti lukion, hänen äitinsä seurasi häntä Los Angelesiin hoitamaan huulensa, hän totesi Instagram Storiesin Q&A:ssa heinäkuussa 2021. ”Jos olen onnekas, teen ne kerran vuodessa. ” Parasta mitä olen koskaan tehnyt. Ole varovainen, sillä luultavasti menin jossain vaiheessa hieman pidemmälle!

Toisaalta Don't Be Tardy -tähteä syytettiin saaliskokonsa laajentamisesta The Realissa vuonna 2017, minkä Brielle torjui jyrkästi.

'Voi luoja!...' Perseeni on ollut sama lapsesta asti! 'Pidätkö todella?' hän sanoi Snapchatissa Adrienne Bailonille. Tämä on viimeinen vuosi lukiossa! Ei tarvita äitini hyväksyntää, jos haluan plastiikkakirurgia! Tätä persettä ei voi teeskennellä.'

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Vieritä alas nähdäksesi mikä muuTodelliset kotiäiditlapset saivat kosmeettisia parannuksia!

Riley Burruss

Katso tämä postaus Instagramissa

RILEZ (@rileyburruss) jakama viesti

Vaikka hän ei ole koskaan vahvistanut huhuja,RHOAtähti Kandi Burruss ' tytär Riley kohtasi syytöksiä siitä, että hän sai nenäleikkauksen. Sittemmin poistetussa Instagram-viestissä New Yorkin yliopiston opiskelija kirjoitti: ''Huuta vihaajilleni, pahoittelut, ettet pystynyt hillitsemään minua' - Nicki Minaj ”, jonka fanit pitivät tunnustuksena, että hän meni veitsen alle.

Siitä huolimatta Riley ei ole julkisesti paljastanut, saiko hän plastiikkaleikkauksen.

Bella Hadid

Katso tämä postaus Instagramissa

Bella (@bellhadid) jakama viesti

Real Housewives of Beverly Hills alum Bella Hadid vahvistettiinVoguemaaliskuussa 2022, että hän sai nenäleikkauksen, mutta selvensi, että huhut huulten täytteistä ja silmien kohotuksista olivat vääriä.

Tuomari Gia

Katso tämä postaus Instagramissa

Gia Giudice (@_giagiudice) jakama viesti

Gia totesi olevansa 'täysin rakastunut' heinäkuussa 2020 saamaansa nenäleikkaukseen.

Brielle Bierman

Katso tämä postaus Instagramissa

Brielle Biermannin (@briellebiermann) jakama viesti

Brielle on luottavaisesti jakanut huultentäyte- ja leukaleikkausmatkansa fanien kanssa sosiaalisessa mediassa.