Nukut ja olet nälkäinen: Molemmat vastaukset selitetty!

Elämäntapa

WPR

Vuodelle 2020 katsottuna monet ihmiset huomasivat viettävänsä enemmän aikaa kotona kuin ennen.

Väistämättä monet ihmiset joutuivat aloittamaan uusia kiinnostuksen kohteita ja ryhtymään toimiin, joita he eivät tavallisesti tekisi – tai eivät ainakaan tekisi yhtä usein. Arvoitukset pelastivat, mutta ehkä yllättävämpää, samoin kuin puutarhanhoito, ruoanlaitto ja televisiosarjojen katselu.

Jotkut ihmiset päättivät julkaista arvoituksia ja arvoituksia sosiaalisessa mediassa, ja jotkut heistä osoittautuivat erityisen hyvin pidetyiksi.

Arvoitusmuoti jatkuu edelleen vahvana, ja yksi sai juuri huomion. Mennään 'Nukut ja olet nälkäinen' arvoituksen selityksen loppuun.

Arvoitus, jos olet nälkäinen ja nukut

Yksi Internetin hämmentävimmistä arvoituksista jo jonkin aikaa on 'olet unessa ja olet nälkäinen'. Ratkaisu nälkäiseen ja uniongelmaasi löytyy alta selitysten kera.

Palapelit ja arvoitukset ovat kaikkien hauskoja ratkaista. Internetissä ja sosiaalisessa mediassa äskettäin näin tapahtui. Nörtti, nörtti ja melkein kaikki muut, jotka nauttivat hyvästä palapelistä, joutuivat kohtaamaan 'nukut ja olet nälkäinen arvoitus'.

Nukut ja olet nälkäinen

Sinun on käytettävä luovuuttasi oikean vastauksen löytämiseen, ennen kuin paljastamme sen sinulle alla.

Tässä on ratkaisut Nukut ja olet nälkäisiin ja muihin WhatsApp-arvoimiin, joista keskusteltiin yllä.

  • Sinun Visiosi
  • Isoäiti on täällä.
  • Ukkonen
  • Kuunpimennys
  • 'Mitä'

Kaksi identtistä munaa rikottiin, paistettiin ja kulutettiin.

Herra Harrylla oli aiemmin lapsia, mutta nyt hänellä ei ole.

Lue lisää: Parhaat kasinopelit, joita ihmisten tulisi kokeilla

Tällä arvoituksella voisi olla toinen kahdesta erilaisesta ratkaisusta:

Nukut ja olet nälkäinen

Ensimmäinen mahdollinen ratkaisu 'nukut ja olet nälkäinen palapeli' ovat silmäsi.

Selitys:

Sinun täytyy ehdottomasti herätä ensin ennen kuin menet keittiöön ja alat napostella tai jopa ennen kuin teet mitään. ja silmäsi ovat ensimmäinen asia, jonka avaat omaksuaksesi ympäristösi. Avaat sitten makuuhuoneesi oven poistuaksesi, ja sitten teet saman jääkaapin kanssa.

Lue lisää: Suosituimmat teemalliset kolikkopelit

Ihmiset ihastuvat usein taktiikkaan sanoa: 'Avaan jääkaapin ensin syödäkseni, koska olen nälkäinen.' Hämmentääkseen sinua ja saadakseen sinut keskittymään siihen, mihin ruoka-aineeseen saavutat ensimmäisenä välipalan rakentamiseksi, arvoituksen kehittäjä määritti astian sisällön (voi, juusto ja baloney). Arvoitus on kuitenkin huomattavasti helpompi ja yksinkertaisempi.

Jääkaappi on vastaus 'nukut ja olet nälkäinen' VASTAUKSEN 2 mukaan.

SELITYS :

Nimesi on 'nukkumassa', koska nukut. Siksi 'nukkuva' henkilö ei nuku, vaan on nälkäinen. Siksi jääkaappi avaa ovensa ennen kuin teet.

'Olet unessa ja nälkäisen arvoituksen vastaus' vaihtelee kuitenkin sen mukaan, kuka kyselyn esittää. Joidenkin arvoitusten mukaan silmäsi ovat todennäköisesti ensimmäinen elin, joka avautuu. Jos tämä on kuitenkin oikea vastaus arvoitukseen, se on helppo arvoitus, joka ei ole nautinnollinen eikä haastava.

Lue lisää: Vuoden 2022 parhaat pelit

Jotkut väittävät, että jääkaappiin on mahdotonta päästä kiinni silmin, mutta se ei pidä paikkaansa. Sokeilla on kyky jatkuvasti avata jääkaappeja.

Kaikesta huolimatta todennäköisin selitys on, että nimesi on 'nukkumassa', koska lause alkaa: 'Sinä nukut'. Tässä palapelissä sanotaan, että nimesi on 'nukkumassa' eikä se, mitä teet.

Jääkaappi on siis ratkaisu.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme:WPR