Now You See Me 3: Julkaisupäivä, näyttelijät, juoni – kaikki mitä tiedämme tähän mennessä

Viihde

WPR

Ei ole epäilystäkään siitä, että olette kaikki innokkaita oppimaan sarjasta mahdollisimman paljon. Jotta pysyt ajan tasalla kaikesta, mitä tapahtuu, olemme koonneet kattavan oppaan esitykseen ja elokuvaan.

On tärkeää, että olette kaikki tietoisia sarjasta, joka on käynyt läpi lukuisia muutoksia. Yksityiskohtaiset juonentiivistelmät ja viimeaikaiset kehityssuunnat sisältyvät tähän artikkeliin, jotta saat nopean yleiskatsauksen ja saat kiinni kaikista puuttuvista tiedoista.

Oli vähän odotuksia, kun Now You See Me sai ensi-iltansa teattereissa alkukesällä 2013. Jesse Eisenbergin, Woody Harrelsonin, Mark Ruffaloon, Isla Fisherin ja Dave Francon kuuluneen loistavan kokoonpanon ja räiskyvän käsikirjoituksen ansiosta kuvasta tuli hetkessä. fanien suosiossa tuottaen yli 300 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti. Kuten odotettiin, Lionsgate Films aloitti välittömästi työskentelyn jatko-osan parissa, joka sisältäisi kaikki alkuperäiset näyttelijät.

Nyt näet minut 3

Lukuun ottamatta Fisherin hahmoa, jonka tilalle tuli Ldr. Outo 2izzy Caplanin uusi hahmo Fisherin raskaudesta johtuen, The Four Horsemenin ja heidän synkän valvojansa Now You See Me 2 vuoden 2016 isolla näytöllä tapaaminen, vastasi lähes edeltäjänsä lipputuloja.

Ensimmäistä kertaa uusi trilogia Now You See Me -elokuvista on mahdollista tämän jatko-osan ansiosta. Benedict Cumberbatchin hahmo mainitaan usein konnana Now You See Me -sarjan tulevissa osissa, kun toinen elokuva oli vielä teattereissa.

Sikäli kuin voimme sanoa, kauan odotetun jatko-osan suunnitelmat näyttävät kadonneen kuin David Copperfieldin haamu. Now You See Me 3 näyttää etenevän Lionsgaten pyrkimysten saada maaginen talo kuntoon. Toistaiseksi tiedämme paljon Now You See Me 3:sta.

Mikä on Now You See Me 3:n juoni?

Näin ollen on tärkeää huomata, että Jesse Eisenberg on edelleen innostunut mahdollisuudesta tehdä Nyt sinä näet minut 3 päinvastaisista tiedoista huolimatta. Vielä huolestuttavampaa on mahdollisuus, että kohdeyleisö unohtaa kahdessa ensimmäisessä elokuvassa tapahtuneen narratiivisen voimistelun.

Elokuvat Now You See Me ja Now You See Me 2 toimivat melkein ilmeisen typeryyden rajoissa kuin upeita taikatemppuja elokuvamaisen käden taitteen valtakunnassa. Sillä ei ollut väliä kuinka monta kertaa matto vedettiin heidän alta, koska he tekivät sen niin vaikeudella, karismalla ja kekseliäisyydellä.

Nyt näet minut 3

Niille, jotka eivät ole nähneet kahta ensimmäistä elokuvaa, ne kertovat tarinan ryhmästä rikollisia taikureita, jotka The Eye -niminen maanalainen taikakollektiivi organisoi ja värvää. Hän saa aikaan näyttäviä ryöstöjä samalla kun FBI ja Interpol ovat lakkaamatta. metsästämässä niitä.

Joitakin merkittäviä käänteitä oli kierretty, kun viimeksi näimme Neljä ratsumiestä, ja upeat löydöt toivat heidät syvemmälle Silmän maailmaan kuin he koskaan uskoivat. On valitettavaa, että katsojat eivät ole päässeet kunnolla katsomaan The Eye -elokuvaa.

Toivottavasti tämä muuttuu Now You See Me 3:n myötä, joka on virallisesti toivottanut tervetulleeksi ovelan illusionistiryhmän Dylanin kanssa ( Mark Ruffalo ) ruorissa.

Now You See Me 3:n juoni on edelleen mysteeri, huolimatta siitä, että näemme The Eye -elokuvan sisäisen toiminnan. Jos tiedämme yhden asian varmaksi Now You See Me 3:sta, se on se, että elokuvassa on paljon taikuutta.

Lue myös: Destination Fear kausi 4: se uusitaan vai peruutetaan? Katso täältä lisää päivityksiä

Ketkä näyttelijät sisältävät Now You See Me 3:n?

Vaikka emme tiedä milloin Now You See Me 3 julkaistaan, ilmeisin kysymys on, kuka alkuperäisistä näyttelijöistä palaa kolmannelle retkelle. Tähän on vaikea vastata, sillä näyttelijät ovat olleet erittäin kiireisiä viimeisen elokuvan ilmestymisen jälkeen.

Ennen kuin pääsemme alkuperäiseen Now You See Me -näyttelijöihin, meidän pitäisi kuitenkin olettaa, että Benedict Cumberbatch on aito kaukolaukaus esiintyä NYSM3:n konnana, kuten alun perin suunniteltiin.

Cumberbatch ei ehkä pysty ottamaan osaa yksin MCU-sitoumustensa vuoksi, mutta hänellä on myös muutamia ei-MCU-projekteja valmisteilla, jotka haluavat pitää hänet kiireisenä ainakin vuoteen 2022 asti. Tohtori Strange ja Hulkia ei yhdistetä Now You See Me 3:ssa jatkuvuuden vuoksi.

Nyt näet minut 3

Muilla Now You See Me -näyttelijöillä on yhtä paljon kysymyksiä kuin Cumberbatchissa. Olemme varmoja, että Ruffalon, Eisenbergin, Freemanin ja Harrelsonin kaltaisten näyttelijöiden saaminen mukaan Now You See Me 2:n näyttelijöihin sekä Caine, Franco, Caplan ja Freeman vaativat todellista aikataulutaikaa.

Ajan myötä työ vain vaikeutuu, sillä tähtiyhtyeellä on varmasti projektien suhteen melko täysi joukko yksittäisiä tanssikortteja.

Vaihtoehtoisesti se voisi viitata siihen, että Lionsgate suunnittelee kolmannelle Now You See Me -elokuvalle täysin uutta suuntaa uusilla hahmoilla. Olisi kuitenkin yllätys, jos yksikään franchising-yhtiön tunnistetuimmista kasvoista ei ilmestyisi.

Lue myös: Batwomanin kauden 4 julkaisupäivä, kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Now You See Me 3 julkaisupäivä:

Now You See Me 3:sta ei ole juuri nyt saatavilla tietoa, mikä on ymmärrettävää. NYSM3 on vielä hyvin varhaisessa kehitysvaiheessa, kuten aiemmin mainitsemamme 'liike' osoittaa.

Siitä huolimatta Lionsgate palkkasi lopulta käsikirjoittajan laatimaan elokuvan käsikirjoituksen useiden vuosien toimettomuuden jälkeen, jos et ollut kuullut. Näyttää siltä, ​​että Ed Solomon, NYSM:n ja NYSM2:n kirjoittaja, ei palaa kirjoittamaan sarjan kolmatta osaa.

Myös Now You See Me 2 -elokuvan ohjaaja John M. Chu on eronnut tehtävästään sanottuaan aiemmin jäävänsä kolmanteen kuvaan.

Nyt näet minut 3

Kahden kirjoittajan irtautumisen ja uuden mukaantulon valossa on todennäköistä, että näemme hieman erilaisen Neljä ratsumiestä. American Hustle and Top Gun: Maverickin käsikirjoittaja Eric Warren Singer on virallisesti vahvistanut, että Lionsgate on palkannut hänet.

Voimme olettaa, että Singer työskentelee edelleen käsikirjoituksen parissa, kun otetaan huomioon äskettäinen raportti, jonka mukaan hän on kirjoitusprosessin alkuvaiheessa.

Ilmeisesti tämä tarkoittaa, että emme tiedä milloin Now You See Me 3 julkaistaan ​​teattereissa. Now You See Me 2 julkaistiin yli neljä vuotta sitten, joten studiolla on hyvät mahdollisuudet saada tämä projekti päätökseen. ylös ja käynnistetty.

Tämä tuotantoprosessin kohta voi olla käännekohta Now, You See Me 3:lle, jos Singer pystyy loihtimaan onnea.

Sillä välin spekulaatiot vuoden 2022 tai 2023 julkaisupäivästä ovat juuri sitä. Jos uutta tietoa tulee ilmi, ilmoitamme siitä sinulle.