Norah Caseyn sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Julkkis

WPR

Norah Casey on tunnettu liikenainen, joka syntyi 28. toukokuuta 1960 kaupungin kaupungissa. Norah meni naimisiin lähetystoiminnan harjoittajan Richard Hannafordin kanssa uudenvuodenaattona 1996.

Vuonna 1998 heillä oli yksi lapsi, poika nimeltä Dara. Richard kuoli 23. lokakuuta 2011 lyhyen taistelun jälkeen syöpää vastaan. Astrologien mukaan Norah Caseyn horoskooppi on Kaksoset.

Norah paljasti marraskuussa 2017, että hän oli päässyt sopimukseen Irish Centralin, yhdysvaltalaisen kustantajan kanssa kuuden Harmonian romaanien myymisestä heille. Norah toimisi edelleen johtajana kunkin nimikkeen hallituksessa.

26. toukokuuta 2017 Norah oli vieraana Late Late Showssa. Norah kertoi tämän esityksen aikana vakuuttavan tarinan pahoinpitelystä, jota hän oli kohdannut ensimmäisen puolisonsa kanssa.

Norah on julistuksensa jälkeen työskennellyt laajasti perheväkivaltajärjestöjen, mukaan lukien Women’s Aidin, kanssa, erityisesti heidän #TooIntoYou-kampanjassaan.

Norah’s Traveller Academy oli RTÉ2-show, jossa Casey antoi uraneuvoja nuorille irlantilaismatkailijanaisille. Hän auttoi heitä heidän pyrkimyksissään luoda ja ylläpitää työtä maassa, jossa kiihkoilu on jokapäiväistä.

Lue myös: Helen Mccroryn sairaus: Brittinäyttelijä Helen Mccrory kuoli 52-vuotiaana

Norah Caseyn sairaus

Norah Caseyn sairaus

Norah Casey on irlantilainen talouspäällikkö, aikakauslehtikustantaja, televisiopersoonallisuus ja juontaja. Fanit haluavat tietää lisää hänen terveydestä ja sairaudesta.

Norah Casey on irlantilainen televisiolähettäjä, rahanhoitaja, aikakauslehtikauppias ja tv-hahmo. Hän syntyi Dublinissa, Irlannissa, 28. toukokuuta 1960.

Norahin yrityskokemukseen kuuluu muutamien yritysten hankkiminen ja käynnistäminen sekä laaja valikoima pk-yrityksiä Irlannissa ja ympäri maailmaa. FOOD & WINE -lehti, Irlantilainen Tatler , Tatler Man, Woman’s Way, Ireland of the Welcomes ja U Magazine ovat Irlannissa jaettavia aikakauslehtiä.

Lue myös: Michael Gersonin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Mikä sairaus Norah Caseylla on?

Norah Caseylla, entisellä Dragons’ Den -kilpailijalla, on diagnosoitu tyypin 1 diabetes, jonka hän havaitsi melkein pyörtyessään Aer Lingus -lennolla.

Koronavirus, viimeinen Dancing With The Stars -kilpailija, sairastui tammikuussa, mutta ei koskaan täysin toipunut ja päätyi klinikalle kuukautta myöhemmin.

Noralla diagnosoitiin tyypin 1 diabetes. Tyypin 1 diabetes on krooninen sairaus, jossa haima tuottaa hyvin vähän insuliinia.

Norah Caseyn sairaus

Ennen kuin 61-vuotias sairastui ja hänet päästettiin lääkäriasemalle vain muutama päivä peruslääkärin käynnin jälkeen, hänelle tehtiin useita testejä ja tarkastuksia.

Norah Caseyn perhe kasvoi bungalowissa Phoenix Parkissa, jossa hänen isänsä ja isoisänsä työskentelivät puistonvartijoina.

Norah työskenteli lapsena karanteeniosastolla klo Dublinin eläintarha , auttaa gorillojen hoidossa. Norah pitää ensimmäistä kohtaamistaan ​​eläinten kanssa parhaana paikan aloittaa rakkautensa niitä kohtaan. Norah tekee yhteistyötä muutamien eläinten hyvinvointijärjestöjen, mukaan lukien ISPCA:n, kanssa rohkaistakseen ihmisiä arvostamaan eläimiä.

Norah muutti Dublinista Loch Lomandiin Skotlantiin 17-vuotiaana jatkaakseen sairaanhoitajan uraa.

Norah Caseyn sairaus

Norah päätti 23-vuotiaana, että hän hakee uran muutosta ja ilmoittautui jatko-opintojen paljastamiseen ja TV-tuotantoohjelmiin Harlow Collegessa ja Ealing Collegessa.

Norah Caseyn nettovarallisuus ei ole tiedossa. Norahin kokonaisvarallisuus ei ole vielä suuren yleisön tiedossa, mutta tiedämme, että hän on varakas. Hän on tunnettu rahanhoitaja, joka näyttää olevan erittäin luottavainen valitsemansa ammatin suhteen.

Norah on sopinut Irish Studion, yhdysvaltalaisen jakeluyhtiön kanssa, joka on myös Irish Centralin taloudellinen sponsori, kuuden Harmonian palkinnon lahjoittamisesta organisaatiolle marraskuussa 2017. Norah pysyisi hallinnollisena tehtävänä yhtiön pääosassa. jokainen otsikko.

Lue myös: Hugh Jackmanin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Mitä tapahtui Nora Caseylle?

Norah Caseyn sairaus

Covid osui entiseen Dancing With The Stars -kilpailijaan tammikuussa, mutta hän ei koskaan toipunut sairaudesta ja joutui sairaalaan neljä viikkoa myöhemmin. Norah kertoi, että hänellä diagnosoitiin tyypin 1 diabetes sairaalassa ollessaan.