Noelle Foleyn sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Julkkis

WPR

Noelle Foley halusi kerran ammattipainijaksi. Aivotärähdyksen vuoksi tällaiset suunnitelmat on kuitenkin jäädytetty. Valitettavasti hän on vammojensa seurauksena kehittänyt harvinaisen sairauden, joka aiheuttaa hänelle lisää ongelmia.

Noelle Foley kärsii harvinaisesta häiriöstä

Noelle Foley halusi seurata isänsä, WWE Hall of Famerin, Mick Foleyn jalanjälkiä. Hän joutui istumaan kesken harjoittelun aivotärähdyksen vuoksi.

Tämän seurauksena hänen harjoittelunsa oli keskeytettävä. Hän kamppailee nyt uusien haasteiden kanssa useiden twiittien mukaan.

Foley paljasti Twitterissä kärsivänsä hyperakusiasta. Se on harvinainen häiriö, joka aiheuttaa hänelle fyysistä epämukavuutta, kun hän kuulee tiettyjä ääniä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Noelle Foley (@noellefoley) jakama viesti

Vaikka hän pysyy pirteänä, hänen terveytensä on vaikuttanut hänen jokapäiväiseen elämäänsä. Hän on menettänyt monia mahdollisuuksia.

Lue myös: R ylan Clarkin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Noelle Foley kärsii erilaisista harvinaisista sairauksista

On syytä huomata, että hän kärsii hyperakusiasta sekä tinniuksesta, misofoniasta ja fonofobiasta. Ennen kaikkea hän ei voi palata kehään tai jatkaa harjoittelua.

Hänen aivotärähdyksensä vuonna 2019 lähtien nämä ongelmat ovat jatkuneet. Hyvä uutinen on, että hän osallistuu sairauden kliiniseen tutkimukseen, joten toivoa on.

Katso tämä postaus Instagramissa

Noelle Foley (@noellefoley) jakama viesti

Huono uutinen on, että mahdollisuus on olemassa Noelle Foley ei paini enää koskaan. Hänen terveytensä on hänelle tärkeintä päivän päätteeksi.

AEW:n supertähti on tekemisissä toisenlaisen kehässä tapahtuvan vamman kanssa. Alla on päivitys WNZ:ltä.

Aew Star loukkaantui

Austin Gunn on poissa noin 8-10 viikkoa AEW:n mukaan. Tämän viikon Dynamitessa Gunn taisteli Anthony Ogogoa vastaan ​​ja loukkaantui.

Useita kertoja ottelun aikana Ogogo löi Gunnia suolistoon. Austinin suusta alkoi vuotaa verta tämän seurauksena.

Tuomari yritti pysäyttää ottelun. Austin Gunn puolestaan ​​puuttui asiaan.

Noelle Foleyn sairaus

Sitten hän yritti irrottaa jalkansa, mutta epäonnistui. Ogogo löi sitten Austinia kasvoihin ponnahdusiskulla.

Lue myös: John Krukin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Ref kutsui ottelun pois

Tuomari keskeytti kilpailun tässä vaiheessa. Tämä oli vasta Ogogon toinen AEW-esiintyminen Dynamitessa.

Ohjelman 14. huhtikuuta jaksossa Ogogon ensimmäinen ottelu oli Cole Karteria vastaan. Sunnuntaina 30. toukokuuta nyrkkeilijäksi tullut painija kohtaa Cody Rhodesin Double or Nothing -tapahtumassa.

Austin Gunn, toisaalta, on ollut alalla vähän pidempään. Kesällä 2019 hän allekirjoitti sopimuksen Ring of Honorin kanssa, ja hän liittyy AEW:hen vuoden 2020 alussa.

Tammikuun 14. päivänä, AEW Darkin aikana, Gunn liittyi isänsä, legendaarisen Billy Gunnin, kanssa ensimmäisessä ottelussaan. Sen jälkeen he kohtasivat Shawn Spearsin ja Peter Avalon .

Noelle Foleyn sairaus

Valitettavasti Gunn repi PCL:nsä taistelun aikana. Hän palasi marraskuun alussa 2020 ja tapasi isänsä ja Cody Rhodesin.

Austin, hänen veljensä Colten ja hänen isänsä ovat kaikki Gunn Clubin jäseniä. Toivotaan, että hän toipuu nopeasti ja palaa kehään mahdollisimman pian.