Noblesse-kauden 2 julkaisupäivä: vahvistus uusimisesta tai peruutuksesta!

Anime

WPR

Noblesse on epäilemättä uusi ohjelma, mutta kiehtova ensimmäinen kausi on jo jättänyt yleisön innokkaaksi Noblessen kaudesta 2.

Nyt julkaistaan ​​useita sarjoja, ja myös Noblessen kausi 2 on listalla. On ilmeistä, että Noblessella on merkittävä naispuolinen fanikunta. Nämä fanit odottavat siis Noblesse-kautta 2 ja heidän suosikkejaan.

Mutta monet eivät olleet tyytyväisiä sarjaan. Ensimmäinen jakso oli monien ihailijoiden mielestä epätyydyttävä. Sen on kirjoittanut Jae-Ho-Sin ja piirtänyt Gwang-Su-Lee, se on korealainen verkkokuva. Sitä katsoneet yleisöt väittivät, että tämä näyttää olevan ensimmäinen web-filmi, joka on dubattu englannin kielellä.

Noblesse kauden 2 julkaisupäivän ilmoitus

Noblesse kausi 2

Toisen kauden julkaisupäivää ei ole vielä virallisesti vahvistettu. Ilmoitukset tapahtuvat usein kuukausia ennen varsinaista julkaisua. Joten ennustamme Aatelisto Kausi 2 julkistetaan vuonna 2022.

Mikään ei ole kiveen kirjoitettu; ehkä Crunchyroll oli aina aikonut julkaista yhden, hämmentävän kauden houkutellakseen manhwa-lukijoita. Tai ehkä he ovat täällä hyötyäkseen tuntemattomista tarinamarkkinoista ja luodakseen vankan perustan manhwa-sovituksille.

Joka tapauksessa, jos Noblesse 2 paljastetaan, sijoitamme sen välittömästi tälle alueelle tietojen kanssa.

Uskomme, että aivan kuten aiemmat sovitukset, Naver Webtoon ja Crunchyroll luovat sarjan ja Crunchyroll on studio, joka mukauttaa sitä. Lisensoijat eivät kuitenkaan ole vielä tiedossa.

Lue myös: Jujutsu Kaisen Anime kausi 2 Julkaisupäivä: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Noblesse Season 2 Premise

Noblesse kausi 2

Sitcom on rakentanut melko selkeän juonen kauden aikana. Olemme nähneet hahmon nousevan ylös 800 pitkän vuoden jälkeen ja jatkavan velvollisuuttaan vampyyrina. Todistamme myös, kuinka Frankenstein vie Cadisin kouluun, jonka tarkoituksena on pelastaa hänet tulevasta vaarasta. Lisäksi ihmiset haluavat nähdä enemmän Cadisin luonnetta.

Saatamme nähdä useita palaavia hahmoja, mukaan lukien Shingaki Taruske, joka tunnetaan nimellä Cadis Etrama, Hirakawa Daisuke Frankensteinina ja Oonishi Kousuke M-21:ssä. Joten kausi 2 tulee olemaan varmasti kiehtova.

Lue myös: Blade Of The Guardians -anime julkaisupäivä: uusittu vai peruutettu? Tarkista tästä!

Noblesse kausi 2 Näyttelijät:

Vanhat näyttelijät palaavat varmasti takaisin, jos Noblesse Season 2 hengittää jonain päivänä. Katsotaanpa nykyisiä jäseniä:

1) Shingaki Tarusuke esittää Cadis Etrama Di Raizelin.

2) Hirakawa Daisuke esittää jälleen Frankensteinia.

3) Oonishi Kousuke palaa pelaamaan M-21:nä.

4) Me myös joitain muita ääninäyttelijöitä palauttamaan Kayano Ai ja Hamada Youhei.

Heidän lisäksi odotamme myös uusia ääninäyttelijöitä näyttelemään tulevia hahmoja.

Päivitämme tämän artikkelin vahvistamalla Noblesse Season 2 -julkaisupäivän pian. Pysy siis kuulolla ja lue vapaasti artikkelimme aiheesta Chainsaw Man anime kun odotat.

Noblesse kauden 2 traileri

Noblesse kausi 2

Koska kaudesta neuvotellaan parhaillaan, traileria ei vielä ole. Kun tekijät ja alustat vahvistavat päivämäärän, kauden 2 traileri paljastetaan. Uuden kauden ympärillä oleva surina ei haihtunut edes surkeiden arvioiden jälkeen, ja fanit odottavat innolla seuraavaa julkaisua.

Noblessen tuleva kausi saattaa ilmestyä vuoden 2022 tienoilla, mutta voimme vain toivoa, kunnes on tulossa lisäilmoitus.