No Game No Life Season 2 Julkaisupäivä: Vahvista tai peruuta! Tarkista tästä!

Anime

WPR

Suosittu anime 'No Game No Life' perustuu Yuu Kamiyan kevyeen romaaniin ja samannimiseen mangaan. Sekä animen että lähdemateriaalin keskiössä ovat veljet Sora ja Shiro, pysäyttämättömän pelitiimin 'Blank' jäsenet. Eräänä päivänä verkossa mies nimeltä Tet lähestyy Blankia. Tet haastaa heidät shakkipeliin, joka julistaa olevansa yksi tosi Jumala. Disboard on vaihtoehtoinen todellisuus, jossa pelit ratkaisevat kaiken sen jälkeen, kun Tet häviää kaksikolle. He pyrkivät valloittamaan tämän uuden maapallon kaikki 16 sivilisaatiota ja lopulta heistä itsestäsi jumalia.

'No Game No Life' on komedia sekä strategiapeliohjelma. Lisäksi esitys sai kiitosta laadukkaasta animaatiosta, jota leimasivat kirkkaat värit ja ainutlaatuinen tyyli. Menestyksestään huolimatta ”No Game No Life” esitettiin vain yhden kauden jaksoja ennen kuin se jäi epäselväksi. Animen kehitysstudio Madhouse kehitti myös esiosaelokuvan 'No Game No Life: Zero', joka perustuu kevyen romaanin kuudenteen osaan. Fanit sen sijaan ovat jääneet hämärään siitä lähtien. Fanit odottavat innokkaasti kauden 2 julkaisua huolimatta siitä, että ohjelmaa ei koskaan virallisesti peruttu.

Milloin No Game No Life Season 2 julkaistaan?

Ei peliä Ei elämää, kausi 2

Tällä hetkellä ei ole suunnitelmia toiselle tuotantokaudelle ' Ei peliä, ei elämää .” Mutta huolimatta ohjelman valtavasta menestyksestä, ei näytä siltä, ​​​​että Madhouse aikoisi palata Disboardiin useamman kuin yhden elokuvan vuoksi. Osoittaakseen, että Madhouse ei ole valmis luopumaan sarjasta kokonaan, he mukauttivat alkuperäisen kevyen romaanin osan 6 vuonna 2017.

Se on mahdollista Yuu Kamiya , sarjan alkuperäinen kirjoittaja, oli kiistanalainen jo vuonna 2014. Storify News-Times -lehden mukaan monet muut taiteilijat ovat syyttäneet Kamiyaa heidän teoksensa varastamisesta. Hän jopa pyysi anteeksi taiteilijoilta, joilta hän oli varastanut, ja maksoi heille takaisin työn, jonka hän oli varastanut heiltä.

Ei ole annettu virallista sanaa siitä, palaako suosittu ohjelma vai ei, joten tämä teoria on juuri sitä: olettamus. Silti kannattajat uskovat edelleen, että Madhouse tuo esityksen takaisin jossain vaiheessa.

Lue myös: Tensei Kenja No Isekai Life Anime: Mahdollinen julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Keitä esiintyy No Game No Life Season 2 -sarjassa?

Ei peliä Ei elämää, kausi 2

Koska 'No Game No Life' -kautta 2 ei ole vielä julkistettu, virallisia näyttelijätietoja ei ole. Alustavat todisteet viittaavat siihen, että kauden 1 alkuperäiset ääninäyttelijät toistaisivat roolinsa kaudella 2. Yoshitsugu Matsuoka ja Ai Kayano, japanilaisen dubin päähenkilöt Sora ja Shiro sekä Scott Gibbs ja Caitlynn ranskalainen , englanninkieliset dubatit. On mahdollista, että näin ei tietenkään ole.

Mahdollisten osallistujien henkilöllisyys olisi yhtä mystinen kuin mikä tahansa muu epäselvyyden vuoksi. Koko tilanne riippuu Madhousen päätöksestä tuoda takaisin rakastettu sarja, kuten julkaisupäivä. Odottaessamme sen tapahtumista voimme vain pitää sormet ristissä ja toivoa, että suosikkinäyttelijät palaavat kaudelle 2.

Lue myös: Baki-kausi 5: Mahdollinen julkaisupäivä, traileri ja kaikki, mitä tiedämme vuonna 2022!

Mikä on No Game No Life -kauden 2 juoni?

Ei peliä Ei elämää, kausi 2

Jos 'No Game No Life' -kausi 2 joskus julkaistaan, fanit voivat odottaa tarinan jatkuvan samalla tavalla kuin kevyt romaani tai manga. Yhteensä kaksi muuta romaania on mukauttamattomina sen jälkeen, kun animen mukautus kevyen romaanin kolmannesta osasta tuli päätökseen.

Shiro ja Sora olivat äskettäin kukistaneet itäisen liiton ja solmineet kumppanuuden Elkian Empiren kanssa kauden 1 lopussa. Hieman myöhemmin puolue kutsuu voimakkaan jumaluuden, jonka nimenomainen tarkoitus on osallistua onnenpeliin ryhmän kanssa. Vaikka tämä johtopäätös poikkeaakin kevyestä romaanista tietyllä tavalla, se ei mene niin pitkälle, että se estäisi kausi 2 palaamasta alkuperäiselle kurssilleen.

No Game No Life Season 2 seuraisi Soran ja Shiron seikkailuja heidän eteneessään dhampirien ja sireenien maahan. Jotta asiat olisivat vielä hämmentävämpiä, heidän tehtävänsä edellyttää sireeniprinsessan unelmaan asettamista voittaakseen hänen sydämensä.