Nina Parker, Hunter March ja Morgan Stewart jakoivat näkemiinsä, kun iltapoppaukset päättyvät E!

Uutiset

WPR

Kun kaapeliverkko paljasti merkittävän uudelleenjärjestelyn ohjelmistossaan, E! esitettiin Nightly Popin viimeinen jakso. Malja heidän aikaansa ilmassa ja suudelma Marchin ja Parkerin välillä merkitsivät Morgan Stewartin, Hunter Marchin ja Nina Parkerin esittelemän popkulttuurin chat-ohjelman loppua.

Sosiaalisessa mediassa jokainen isäntä julkaisi seuraajilleen vilpittömiä viestejä kiittäen heitä heidän tuestaan ​​vuosien varrella.

'Kaikille, jotka auttoivat tekemään @e nightly popista mitä se oli, sen kuvaaneesta miehistöstä glamiin ja vaatekaappiin, jotka saivat meidät näyttämään upeilta, tuottajille, henkilökunnalle ja toimittajille, jotka saivat kaiken tapahtumaan, kauniille yhteistyölleni. -isännät, jotka ovat tehneet näistä viimeisistä viidestä vuodesta niin uskomattomia, ja sinulle, yleisö, joka liukastui kanssamme sänkyyn joka ilta… March kirjoitti Instagramissa: ”Rakastan sinua ja arvostan sinua; nähdään seuraavassa.

Koska Linear Network harkitsee uutta iltaesitystä, 'Daily Pop' ja 'Nightly Pop' perutaan ja tuotantotiimit lähtevät.

Katso tämä postaus Instagramissa

Hunter Marchin (@huntermarch) jakama viesti

March joutui selkäleikkaukseen, josta hän vitsaili sosiaalisessa mediassa, ja pian sen jälkeen selvisi, että E! oli perunut myöhäisillan esityksensä.

Parker jakoi sydämensä pitkässä Instagram-viestissä, joka selittää ohjelman merkitystä hänen elämässään.

Koska hän on plus-kokoinen musta nainen, hän lisäsi, että 'mahdollisuutemme ja muiden mahdollisuus nähdä meidät tietyissä televisiolähetystilanteissa voivat olla harvat.' ”Kunnioitan asemaani tuomaa auktoriteettia ja edustusta. Siksi se aiheutti paljon tunteita, kun se peruutettiin. ja päädyin tekemään jotain hyvin yksityistä, mitä meille ammatissa usein kehotetaan olemaan tekemättä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Nina Parkerin (@theninaparker) jakama viesti

Minulla on henkilökohtaisia ​​siteitä juontovereihini, Parker jatkoi. Suhteet @morganstewartin ja @huntermarchin kanssa olivat yksityisiä… Hauskuus ja avoimuus olivat läheisiä. Vuodet sitoutuneisuus ja raskas työ olivat syvästi henkilökohtaisia. Minulla oli läheinen henkilökohtainen suhde upeaan henkilökuntaan ja yritykseen. Nuo aikaiset herätykset klo 6:lla olivat henkilökohtaisia! Minäkin ihailin kaikkea.

Stewart keskusteli myös Nightly Popin finaalista samalla kun muisteli alkuaan E!

Katso tämä postaus Instagramissa

Morgan Stewart McGraw (@morganstewart) jakama viesti

'Aloitin Rich Kidinä, hänestä tuli @nightlypop-juontaja. Parhaat 8 vuotta E:n kanssa! Olen kasvanut niin paljon, käynyt läpi niin paljon ja tavannut upeita, ihania yksilöitä”, hän kirjoitti esseessään. ”Aloin myös olla kunnollinen prossussa.

Kiitos upeista muistoista ja erityinen kiitos kaikille, jotka ovat koskaan katsoneet jakson mistä tahansa, missä olen ollut. Nähdään tulevalla aikavälillä.

Lisäksi Nightly Pop Instagram -tilille julkaistiin useita elokuvia, mukaan lukien katkelmat viimeisimmästä jaksosta.