Nicole Kidman ja Keith Urban suutelevat intohimoisesti Pariisissa ja pakkaavat Pda:lla

Julkkis

WPR

Pariisi, Ranska, oli Nicole Kidmanin ja Keith Urbanin rakkauskiertueen kohde! Keskiviikkona Valon kaupungissa 55-vuotias näyttelijä ja 54-vuotias kantrilaulaja esittivät intensiivistä PDA:ta.

Kun he kiipesivät autoonsa Balenciaga-kiitotienäytöksen jälkeen, Kidman ja Urban nähtiin jakavan muutaman intohimoisen suudelman.

Yleisö taputtaa, kun aviopari suutelee Voguen julkaisemassa videossa.

Sopivaan mustaan ​​asuun pukeutunut kaksikko poseerasi myös muutamassa valokuvassa ja jakoi nimikirjoituksia ihailijoille ennen tapahtumasta poistumista. Kiitotien show oli käynnissä, ja Urban oli paikalla tukemassa vaimoaan.

Designtalon syksyn 2022 show'n muita esiintyjiä olivat Kidmanin lisäksi Naomi Campbell, Kim Kardashian ja Dua Lipa. Välittömästi kiitotien suuren hetkensä jälkeen Kidman julkaisi joitain kulissien takana olevia kuvia Instagramiinsa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Voguen (@voguemagazine) jakama viesti

The Big Little Lies -näyttelijä julkaisi kuvan itsestään kulissien takana kimaltelevan hopeanvärisessä asussa, jossa on hashtag 'Preshow #Balenciaga'.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Kidman puhui Naomi Campbellin kanssa eri videolla. Hän julkaisi karusellin, jossa näyttelijä ja supermalli keskustelevat ja poseerasivat tyylikkäälle kuvalle, sekä viestin 'Rakasta häntä @Naomi #Balenciaga'.

Kidman ja Keith Urban juhli heidän liitoaan ennen kuin hän lähti Pariisiin. Pariskunta vietti viime viikolla 16-vuotisjuhlaansa. Rakas XVI, muistan tämän edelleen selvästi.

Nicole Kidman ja Keith Urban suutelevat intohimoisesti Pariisissa ja pakkaavat Pda:lla

Hänen ja Urbanin hääpäivän kuvassa oli Being the Ricardos -näyttelijän mukaan 'Ikuisesti'.

'Wild Hearts' -kappaleen laulaja ja hänen päärouvansa kirjoittivat selfien tekstiksi 'HAPPY SWEET 16 BABY xxxxx'.

Keskeytettyään Urbanin ja Naomi Kidmanin Las Vegasin esitys viime kuussa varmistaakseen, että hänen lavalle heittämänsä takki oli poissa tieltä, he ovat tällä hetkellä Pariisissa.

Kuuluisa countrymuusikko paljasti ET:lle, mitä hän ja hänen tyttöystävänsä nauttivat tekemisestä Sin Cityssä keskustelun aikana.

Nicole Kidman ja Keith Urban suutelevat intohimoisesti Pariisissa ja pakkaavat Pda:lla

Urbanin mukaan alueella on lukuisia nautittavaa toimintaa ja erinomaisia ​​ruokailumahdollisuuksia. 'En osallistu uhkapeleihin. Koska en ole siinä kovin hyvä, jätän sen vaimolleni, joka on. Hän osaa esiintyä.'