Nicola Peltz ennen ja jälkeen: kuvat osoittavat, mitä hän oli tehnyt!

Julkkis

WPR

Entinen amerikkalainen näyttelijä Nicola Anne Peltz sai kansainvälistä mainetta näyttelemällä Bradley Martinia hittitelevisiosarjassa Bates Motel. Monet ihmiset ovat olleet kiinnostuneita näkemään Nicola Peltzin ennen ja jälkeen -kuvat. Jos olet kiinnostunut näkemään kuvia Nicola Peltzistä ennen ja jälkeen hänen muodonmuutoksensa, jatka lukemista.

Kuka on Nicola Peltz?

Nicola Peltz Ennen ja jälkeen

Yhdysvalloista kotoisin oleva, Peltz on tunnettu näyttelijä. Hänen roolinsa Bradley Martinina televisiosarjassa Bates Motel teki hänestä tunnetun nimen. Bates Motelin tähtenä hän esiintyi useissa elokuvissa vuonna 2013. Vuonna 2014 hän esiintyi Transformers: Age of Extinction -elokuvassa Tess Yeagerina.

Hän näytteli elokuvassa Bradley Martinia, nuoren Norman Batesin rakkautta. Hän esiintyi kolmannen kauden kolmessa viimeisessä jaksossa vierailevana tähtenä. Transformers: Age of Extinctionin kuvauksissa hän näytteli Tessa Yeageria. Affluenza oli elokuva, jossa hän näytteli Kate Milleria.

Lue myös: Brooklinn Khoury ennen ja jälkeen: Huulen menettämisen jälkeen koiran hyökkäyksessä, malli Brooklinn Khoury jakaa toipumismatkansa.

Nicola Peltz Ennen ja jälkeen

Nicola Peltz Ennen ja jälkeen

Nicolan hiukset olivat luonnostaan ​​tummat, kun hän aloitti näyttelemisen. Hänen hiuksensa oli aiemmin värjätty tumman suklaanruskeaksi. Hänen äitinsä Claudia Heffner Peltz oli myös ruskeaverikkö hänen ollessaan lapsi, joten on mahdollista, että hän peri hiusten värinsä.

Bates Motel -näyttelijän fanit ovat spekuloineet, että hän on saattanut joutua plastiikkaleikkaukseen, mutta hän ei ole koskaan myöntänyt tehneensä niin. Joidenkin lehtilähteiden mukaan Nicolalla on kerrottu olleen huultentäyteaineita, otsan kohotuksia ja nenäleikkausta.

Hänen leukalinjansa näyttää kutistuneen uusimmissa kuvissa. Hänen kasvoiltaan löytyy eri muotoisia ja kokoisia huulia. Meikkisarjat mahdollistavat lukuisia esteettisiä muutoksia, joten näitä hypoteeseja tulee tarkastella suolan jyvällä.

Lue myös: Dave Chappelle ennen ja jälkeen: Hän paljastaa lihaksikkaan uuden ilmeen NBA-finaaleissa

Nicola Peltzin plastiikkakirurgia ennen ja jälkeen kuvat

Nicola Peltz Ennen ja jälkeen

Nicola Peltz Ennen ja jälkeen

Nicola Peltzin lyhyt historia

New Yorkin Westchesterin piirikunnassa syntynyt Nicola Peltz on yhdysvaltalainen näyttelijä. Hänen äitinsä Claudia Heffner ja hänen isänsä Nelson Peltz ovat molemmat miljardöörejä. Will Peltz, entinen ammattinäyttelijä, ja Brad Peltz, ammattijääkiekkoilija, ovat Nicolan kuuden veljeksen joukossa.GettyImages-1340295497

Nicola Peltz Ennen ja jälkeen

Hänen kylkiluissaan olevat tatuoinnit ovat identtisiä hänen veljensä Willin kanssa, jolla on myös heprea- ja jiddish-kirjoitus. Nicola asettaa perheensä etusijalle ennen kaikkea. Hänet kasvatettiin juutalaisessa perheympäristössä. Brooklyn Beckham ja Peltz ilmoittivat kihlauksestaan ​​11.7.2020.

Fanien Twitter-kommentteja

Nicolan fanit ovat pitkään käyttäneet sosiaalista mediaa paikkana spekuloida, mitä näyttelijä olisi voinut tehdä.

Katsotaanpa sen sijaan Nicolan lapsuuskuvaa, sillä ei ole konkreettista näyttöä siitä, että hänelle olisi tehty kauneusleikkaus.