Nicki Minaj Tatuoinnit - Onko hänen tatuointiensa takana symboliikkaa?

Julkkis

WPR

Onika Tanya Maraj-Petty (s. 8. joulukuuta 1982), joka tunnetaan ammattimaisesti Nicki Minajina, on trinidadilaissyntyinen räppäri, laulaja ja lauluntekijä.

Hänet tunnetaan musiikillisesta vaihtelevuudestaan, napakkaasta sanoituksestaan, dynaamisesta räppistään sekä alter egoistaan ​​ja aksenteistaan.

Nicki Minajin tatuointi ja sen merkitys

Onika Tanya Maraj, joka tunnetaan myös nimellä Nicki Minaj, on amerikkalainen räppäri, näyttelijä, laulaja, lauluntekijä ja malli.

Minaj on julkaissut albumeja, jotka ovat nousseet ykköseksi US Billboard 200 -listalla, ja häntä pidetään tyyli-ikonina hienostuneiden asujen ja peruukkiensa vuoksi. Nickin kehossa on vain yksi muste. Tule, niin löydämme sen luonteen ja merkityksen.

Lue lisää: Kuuma S-t-musiikkivideo näkee Cardi B:n leikin tulella ja sisintä lateksilla

Tässä on miksi Nicki Minaj otti tämän tatuoinnin 16-vuotiaana

NIcki minaj Tatuoinnit

Muusikot, joilla on usein sanahenkisyys, ottavat usein tatuointeja, joilla on syvä merkitys itselleen. Kaikki alkaen Ariana Grande Chris Brownille on joukko tatteja, jotka vaihtelevat muutamasta alitajuisesta viestistä kokonaiseen seinämaalaukseen.

Jotkut julkkikset eivät kuitenkaan ole niin liiallisia kuin toiset ja uskovat, että vähemmän on enemmän. Minajstarsin Nicki Minajilla on vain kaksi tatuointia, jota on vaikea uskoa.

Vaikka molemmat edustavat paljon Minajille, kukaan ei unohda ensimmäistä mustesarjaansa. Osoittautuu, että Nicki Minajin 16-vuotiaana hankkima tatuointi on enemmän kuin pelkkä koristelu.

Tatuoinnin takana oleva merkitys

Ottaen huomioon hänen maineensa ja menestyksensä, Nicki Minajin ilmeinen vastenmielisyys neuloja ja tatuointeja kohtaan on yllättävää. Julkkis ei ole fani tatuoimassa ihoaan, etenkään suuria fyysisiä osia, kuten luuta.

Kerrotaan, että näyttelijällä oli ensimmäinen tatuointi 16-vuotiaana. Alun perin räppäri halusi kiinalaisen tatuoinnin menevän hänen niskaansa. Tatuoijaa pyydettiin 'tyhjentämään muste pullosta ja testaamaan sitten neulaa niskassaan' räppäri ohjeiden mukaan.

Nicki Minaj kuitenkin oppi nopeasti, ettei hänen sietokykynsä epämukavuutta kohtaan ollut niin korkea kuin hän oli kuvitellut. Nicki Minaj päätti kuitenkin painaa tatuoinnista vasempaan olkavarteensa. Vaikka räppäri saattoi kokea lyhytaikaista epämukavuutta tatuoinnin seurauksena, se ei ilmeisesti ollut liian vakavaa.

Kuusi kiinalaista hanzi-hahmoa, jotka lukevat ”Shàngd y n cháng zài”, muodostavat Minajin tatuoinnin. Tämä lause tarkoittaa 'Jumala on kanssani jatkuvasti' englanniksi niille meistä, jotka eivät osaa paljon kiinaa. Räppärin näppäily vaikuttaa järkevältä valinnalta. Ottaen huomioon, kuinka paljon hän on saavuttanut, voimme turvallisesti sanoa, että jumalallinen suosio on hänen puolellaan.

Miksi Nicki Minaj taputti itseään ensin

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Barbie (@nickiminaj)

Monet ihmiset eivät ymmärrä tätä, mutta Nicki Minajilla on syvästi uskonnollinen sukuhistoria. Odottava äiti on maininnut ohimennen, että hän pitää evankelikaalisesta musiikista. Hän on myös äänittänyt duettoja gospel-artistien, kuten Tasha Cobbs Leonardin, kanssa.

Lisäbonuksena räppäri tulee erittäin hartaasti kristitystä taustasta. Minajin pastori Lydia Wooden Sloley on hänen läheinen ystävänsä tähän päivään asti. Naissaarnaaja piti jopa Minajin häät Kenneth Pettyn ​​kanssa.

Ei ole yllättävää, että räppäri valitsisi kristillisaiheisen tatuoinnin, kun otetaan huomioon hänen erittäin vahva kristillinen kasvatus.

Tatuoinnin uskonnollinen merkitys, vaikka se on tärkeä, ei ole ainoa syy Nicki Minaj sain sen. Minajin monipuolinen perintö voidaan nähdä vielä toisessa valossa tämän uuden todisteen mukaan.

Monet Minajin ihailijat tietävät, että hän syntyi Karibialla, mutta he eivät ehkä tiedä, että hänellä on intialaisia ​​ja mikä tärkeintä, eteläaasialaisia ​​syntyperää. Hänen Minajnsa ilmeisesti kunnioitti taustaansa päätöksellään painaa uskonnollinen tatuointi kiinaksi.

NIcki minaj Tatuoinnit

Huolimatta siitä, mitä hänen vanhempansa saattoivat uskoa, hän otti tatuoinnin räpparin ihanteiden takia. Jonkin aikaa hänen äitinsä 'kielsi' Minajin tatuoinnin takia. Rap-tähti on myöntänyt, että hän on pahoillaan, että hän otti tatuointeja tehdessään.

Lue lisää: Britannia aikoo tutkia tatuointimusteen terveysriskejä EU:n kiellon jälkeen

Räppäri Nicki Minaj esitti väärän väitteen, että 16-vuotiaalla 'ei ole aavistustakaan, mitä laittaa vartaloonsa'.

Hän ilmeisesti pitää tatuoinnilla suurta merkitystä. Hän pitää käsivarressaan mustettuja kiinalaisia ​​hanzi-merkkejä ensisijaisesti kasvatuksensa vuoksi. Useimmat 16-vuotiaat eivät usko, että heidän kehossaan olisi mitään merkittävää musteella. Nicki Minaj vaikutti kypsältä nuorelta naiselta.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR