Nicki Minaj ennen ja jälkeen: Hänellä oli plastiikkakirurgia?

Julkkis

WPR

Onko hän luonnostaan ​​kaunis, vai onko kyse isosta paskasta? Saavuimme selvittämään, onko Nicki Minaj käynyt plastiikkaleikkauksen!

Jos olet koskaan halunnut näyttää Nicki Minajilta, hämmästyt kuullessani, että rap-tähti kiistää joutuneensa plastiikkaleikkaukseen. Extran haastattelussa hän kielsi huhut sanoen: 'Minulle ei ole koskaan leikattu kasvojani.' 'Voi luoja, ihmiset, se on meikki!'

Oli totuus mikä tahansa, kuvia hänen isopohjaisesta bikinivartalostaan, kuplivista b**b-housuista, paksuista reidistä ja pienestä vyötäröstä on kaikkialla sosiaalisessa mediassa. Mutta miltä hän näytti ennen kuin hänestä tuli kuuluisa ja rikas? Jatka lukemista saadaksesi selville, kuinka hänen muodonmuutos tapahtui!

Nicki Minaj ennen ja jälkeen kuuluisuuden

Nicki Minaj Ennen ja jälkeen

Huolimatta yli 187 miljoonasta Instagram-seuraajasta, Nicki on pitänyt yksityiskohdat yksityiselämästään piilossa julkisuudesta. Teimme tutkimusta ja huomasimme, että hänellä on paljon salaisuuksia, mukaan lukien kosmeettiset leikkaukset. Puhumattakaan vuonna 2003 esiin tulleista mukilaukauksista, jotka osoittivat hänen pidätyksensä aseen hallussapidosta!

Hän myönsi E Onlinelle, ettei hän ollut aina yhtä näyttävä ja raju. 'Minulla oli luonnollinen ilme ennen ensimmäistä albumiani.' Vain kiihkeimmät maanalaiset kannattajani tiesivät tämän puoleni.' 'Super Bass' -nainen pomo tunnetaan nyt listan kärkihiteistään, tämän maailman ulkopuolisesta muodista, kirkkaista peruukista ja kiistanalaisista twerkkaussuorituksistaan. Mutta ravisteleeko hän todella sitä, mitä hänen äitinsä antoi hänelle, vai ovatko nämä plastiikkakirurgien työtä?

Lue myös: Christian Balen 8 julmin kehonmuutosta elokuvarooleihin!

Nicki Minaj Plastiikkakirurgia ennen ja jälkeen

Nicki Minaj Ennen ja jälkeen

Nicki on edennyt pitkälle hänen vaatimattomasta alkustaan ​​Bronxissa. Olemme täällä nähdäksemme, kuinka hän on kasvanut monella tapaa Red Lobster -tarjoilijasta lumoavaksi Hip Hop -legendaksi. Tässä on aikajana, joka näyttää dramaattiset muutokset, joita hän on käynyt läpi vuoden 2009 puhkeamisen jälkeen, sekä valokuvia!

1. The Nose Work (2009)

Nickillä on aina ollut terävä nenä vanhojen valokuvien perusteella, mutta miksi se näyttää nyt ohuemmalta? Hän selittää sen muotoilun voiman ansioksi! Hän käsitteli ongelmia suoraan vuoden 2013 haastattelussa Extran Renee Barghin kanssa.

'He näkevät ääriviivat ja luulevat, että sinulle on tehty nenäleikkaus, mutta katsokaa 'RuPaul's Drag Racea' ja näet, kuinka saat nenäsi näyttämään minkä tahansa muotoiselta. Ihmiset ajattelevat, että teen outoja asioita iholleni, kun he näkevät meikkini, mutta se on vain meikkiä.'

2. Hampaiden rekonstruktio (2010)

Hän oli enemmän kuin iloinen saadessaan esitellä helmiäisvalkoisiaan punaisella matolla debytoiessaan Vaaleanpunainen perjantai albumi! Haastattelija kysyi häneltä, olivatko hänen hampaansa luonnolliset The Guardianin artikkelissa, ja hän taputti takaisin kysyen: 'Ovatko hampaasi luonnolliset?' Hän on todennäköisesti käynyt hammaslääkärissä viiluja saadakseen hänelle tuon megawatin hymyn!

3. Boob Job (2010–2017)

Nickin b**bs-koot ovat kasvaneet vuosien varrella, mikä saa jotkut meistä uskomaan, että hänelle on tehty useita rintojen suurennustoimenpiteitä. Jos katsot hänen valokuvia ja videoita viime vuosikymmeneltä, huomaat, että ne kaikki näyttävät uhmaavan painovoimaa! Vaikka Nicki ei ole sanonut asiasta julkisesti mitään, hänen rohkeat valokuvansa puhuvat enemmän kuin sanat.

4. Butt implantit (2010–2015)

Nicki Minaj Ennen ja jälkeen

Hänen omaisuutensa on niin valtava, että ne ovat aiheuttaneet hänelle lukuisia vaatekaappi- ja pukuvirheitä! TMZ väitti kerran, että hänen pakaransa 'räjähti' lavalla erään hänen konserttinsa aikana. Mikä pettymys!

Nicki ei ole sanonut mitään implanteista sen jälkeen, mutta Beverly Hillsin kirurgi tohtori David Feldmar antoi Radarille mielipiteensä. 'Näyttää siltä, ​​että hänelle on tehty jonkinlainen pakaralihasleikkaus.' 'Hänellä näyttää olleen pakaraimplantteja tai rasvaruiskeet.'

5. Lonkan tekonivel (2016)

Nickin 5'2 tuuman runko saa hänet näyttämään pieneltä ja hänen jalkansa näyttävät olevan suhteellisesti ohuemmat kuin hänen muu kehonsa. Hän on saattanut siirtää rasvaa lantionsa sivuille antaakseen kurvikkaalle vartalolleen vauhtia tasapainottaakseen mittasuhteitaan vartalon roskan kanssa!

6. Botox on eräänlainen kosmeettinen ruiske (2017–2019)

Nicki, joka on nyt 30-vuotias, näyttää olevan ryppytön! Käyttääkö hän loistavaa ihonhoitorutiinia, josta emme ole tietoisia? Kenties. Jotkut uskovat, että Nicki koki kasvojenkohotuksen täyteaineilla, mikä voisi selittää, miksi hänen ihonsa on niin virheetön!

Lue myös: Adelen 7 painonpudotuksen salaisuutta paljastetaan, kun hän paljastaa totuuden muutoksestaan.

Nicki löi Twitterissä

Kun Nicki twiittasi isänsä suorittamasta kirurgisia toimenpiteitä Barbille, anonyymi tili @LittoThot kutsui hänet ulos. Kaikki tämä kuulostaa traagiselta, mutta suhtaudumme skeptisesti hänen villeihin väitteisiinsä. Hämärä twiitti ei kuitenkaan estänyt Twitterin käyttäjiä kiihtymästä kuumaan aiheeseen. Tarkista tarjous itse ja tee oma päätös!

Muovi vai fantastinen?

Huolimatta ulkonäkönsä vastareaktiosta hän pysyy luottavaisena ja sanoo Extralle: 'En välitä kysymyksistä, en välitä kiehtovuudesta...

Mutta kuten olen aiemmin sanonut, se ei ole se, joka minä olen. Tämän seurauksena yritän olla keskittymättä siihen. Minua ei haittaa, jos keskitytte ponnistuksenne ja käytätte aikaanne siihen. Ihmiset parturissa keskustelevat rennosti perseestäni. Juuri niin he tekevät. Olen kunnossa niin kauan kuin he keskustelevat Nicki Minajista.'

Hän meni äskettäin naimisiin Kenneth Perryn kanssa vain vuoden seurustelun jälkeen, mutta olemme iloisia, että hän on löytänyt jonkun, joka arvostaa häntä sellaisena kuin hän on – sisältä ja ulkoa!

Lue myös: Emmy Rossumin uskomaton muutos Angelynena jatkuu uusissa sarjakuvissa!

Kulta tuli takaisin

Nicki, oletko saavuttanut huippusi? Emme koskaan saa tietää – mutta hänen tyylinsä, musiikkinsa ja tunnusomaisen fysiikkansa ovat kehittyneet hänen menestyksekkään musiikkiuransa rinnalla. Uskotpa, että hän puhuu totta tai ei, huhut leviävät edelleen kuin vesi muovilla.