Nick Cannonin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Julkkis

WPR

Nick Cannon oli Nickelodeonin kasvot ja erittäin hyväntahtoinen julkkis läsnäolo pitkään. Fanit hämmästyivät, kun hän tapasi Mariah Careyn, meni sitten naimisiin tämän kanssa ja toivotti tervetulleeksi kaksoset, mutta he olivat tyytyväisiä hänestä.

Tämän seurauksena parin ero oli pettymys faneille huolimatta siitä, että he näyttävät olevan hyvissä väleissä tähän päivään asti. Mutta sitten, muutama vuosi sitten, Nick esitti joitain kiistanalaisia ​​huomautuksia, jotka saivat hänet kuumaan veteen useiden yritysten kanssa, joihin hän oli sidoksissa.

Kun myllerrys laantui, Nick alkoi uutisoida kaikille lapsille, joita hänellä oli muiden naisten kanssa. Vaikka Nick on aiemmin ilmoittanut, ettei hänellä ole aikomusta mennä naimisiin uudelleen, paitsi ehkä toisen kerran Mariahin kanssa, fanit hämmästyivät, kun hän ilmoitti seitsemännen lapsensa syntymästä vuonna 2021.

Nickin löytämä terveydentila oli myös sävyttänyt linssiä, jonka läpi ihailijat katselevat häntä. Onko Nick Cannon kuolemassa vai onko hänen kuolevaisuuden pelkonsa syynä siihen, miksi hän saa niin paljon lapsia ja tekee niin rajuja muutoksia henkilökohtaisessa ja työelämässä?

Mikä on Nick Cannonin tauti?

Nick Cannonin sairaus

Nick Cannon on vahvistanut, että hänellä on lupus munuaissairaus, jota viranomainen kuvailee 'lupuksen vaaralliseksi ja mahdollisesti kohtalokkaaksi seuraukseksi'. Lupus Foundation of America . Lyhyesti sanottuna Nickin tila on tavallisemman lupuksen muodon komplikaatio.

Nefriitti voi aiheuttaa pitkäaikaisia ​​vaurioita munuaisille, mukaan lukien pysyvä arpeutuminen, organisaation mukaan. Asiantuntijat väittävät, että taudin tässä vaiheessa ihmisillä on ollut muutaman vuoden mittaisia ​​oireita ja että se ei mene itsestään ohi.

Lue myös: Jack Osbournen sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Kuinka vakava Nick Cannonin terveydentila on?

Nick on paljastanut haastatteluissa, että hän on kokenut useita terveyspelkoja, mukaan lukien uupumus, turvotus, munuaiskipu ja jopa hengitysvaikeudet. Nämä ovat yleisiä lupus-oireita, joita kaikki eivät tunnista tai ymmärrä, kuinka vakavia ne ovat.

Jotkut ihmiset, joilla on lupus, eivät voi koskaan huonosti, mutta sairaus, kuten monet muutkin lähes näkymätön terveysongelmat, voi olla tappava. Nick lopulta päätteli, että hänessä oli jotain vialla hänen oireidensa vuoksi.

Nick Cannonin sairaus

Onneksi Lupus Foundation korostaa, että lupusnefriitin hoitoa on saatavilla 'auttaakseen pitämään tila hallinnassa'. Lupus kuvataan kuitenkin 'erittäin arvaamattomaksi ja henkeä uhkaavaksi sairaudeksi', järjestön mukaan.

Mikä pahempaa, Nick Cannon kuuluu Lupus.org:n mukaan lupuksesta kärsivien alapopulaatioon, joka on 'kaksi tai kolme kertaa todennäköisempi' sairastua sairauteen kuin valkoihoiset. Miehillä, joilla on lupus, kehittyy myös todennäköisemmin munuaissairaus ja heillä on 'huono ennuste'.

Lyhyesti sanottuna Nick Cannonin terveydentila on vakava, eikä hoito välttämättä riitä estämään lisävaikeuksia.

Lue myös: Jeff Bridgesin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Onko Nick Cannon todella kuolemassa?

Ainoa asia, jonka fanit haluavat tietää Nick Cannonin terveyskriisistä, on, onko hän todella kuolemassa. Onko Nick Cannon kuolemassa vai pelkääkö hän vain kuolevansa liian aikaisin?

Nick sanoi vuotaneessa videohaastattelussa, että hän uskoo kuolevansa 'nopeammin kuin useimmat ihmiset', ja tämä johtuu siitä, että lääkärit ovat sanoneet hänelle niin. Fanit eivät ole varmoja, mitä Nickin lääkäri sanoi tai miten he sanoivat sen ilman suoraa lainausta tai lääkärin huomautusta!.

Loppujen lopuksi se, kuinka vakava lupus-nefriitti, riippuu siitä, kuinka tehokkaasti henkilö hallitsee terveyttään, sekä osittain myös arvonnan onnesta. Nick saa todennäköisesti terapiaa, mutta hänellä voi olla vakavampi tai vähemmän vakava sairaus kuin muilla potilailla.

Nick Cannonin sairaus

Ei ole konkreettisia todisteita siitä, että Nick Cannon on kuolemassa; sen sijaan hän on antanut joitain satunnaisia ​​lausuntoja haastatteluissa ahdistuksistaan ​​ja keskusteluistaan ​​lääkärinsä (ja terapeuttinsa) kanssa.

Kuitenkin, kun Nickin nykyiset/entiset kumppanit alkoivat paljastaa raskauttaan vuoden 2021 aikana, fanit ihmettelivät, oliko hän todella sairas, ja alkoivat ihmetellä, halusiko hän siksi niin paljon lapsia.

Nick on nyt myöntänyt, ettei hän aikonut saada niin montaa lasta, mutta hän ei näytä olevan vihainen siitä. Fanit vain toivovat, että hän elää tarpeeksi kauan nähdäkseen kaikkien lastensa kasvavan.

Kuitenkin hänen viimeaikaisten toimintojensa, mukaan lukien oman keskusteluohjelmansa käynnistämisen, perusteella näyttää siltä, ​​​​että Nick on hyvässä kunnossa, joten fanit voivat tyynnyttää pelkonsa.