Nick Cannon vitsailee entiselle vaimolleen huijaustähti Kel Mitchellin väitteelle, että hän käytti hänen cheer-univormuaan ja tanssi hänen puolestaan

Julkkis

WPR

Hänen entisen vaimonsa Kel Mitchellin omituiset syytökset eivät häirinneet Nick Cannonia.

Tyisha Hampton, Wild 'N Out -juontaja, oli sekaantunut Cannonin ja Mitchellin eroon, kun hän twiittasi heistä TikTokin 5. heinäkuuta, kuten Radar raportoi aiemmin.

Hän väitti videolla, että hän tuli kerran kotiin 'yllään minun täydellinen cheerleading-asuni' ja 'suoritti rutiineja sängyllä 'ilahduttaakseen' Mitchelliä, koska tämä petti minua', väitteen hän esitti ollessaan naimisissa näyttelijän kanssa vuosina 1999–2005. .

Hän jatkoi: 'Voit varmasti olla rakkauden sokea.'

Hymyilee sarkastisesti, Nick Cannon vastasi raportteihin BallerAlert-artikkelilla ja huomautti, että huhut eivät pidä paikkaansa.

Nick Cannon vastaa Cheer Claims Kel Mitchell ex-vaimo

'Jep!! Olemme myös melko varmoja, että meillä on oranssia soodaa suussamme ja muutamia lasten valintapalkintoja peräsuolessamme ', hän vastasi viitaten Kenanin ja Kelin sarjakuviin nyyhkyvän naurun hymiöillä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Parin avioeron jälkeinen myllerrys on dokumentoitu hyvin. Lyric ja Allure ovat Hamptonin ja Kel Mitchell .

Mitchell kiisti vuonna 2021 hänen väitteensä, että Mitchell oli velkaa hänelle yli miljoona dollaria takautuvasti elatusapua.

Mitchell vastasi syytteisiin Instagramissa sanomalla, että ne olivat perusteettomia. Ne, jotka puhuvat totuutta, ovat Jumalan iloja, hän kirjoitti tuolloin.

RadarOnline.comin yksinomaisen raportin mukaan Nickelodeon näyttelijä nosti juuri uuden kanteen entistä liekkiään vastaan.

Häntä lainatakseni: 'Tyisha on tehnyt kaikkensa johtaakseen minut tuhon tiensä läpi' järkyttävässä oikeuden asiakirjassa.

– Siitä lähtien, kun minun oli pakko aloittaa alusta, olen pyrkinyt yhteisesti järjestämään henkilökohtaiset ja ammatilliset asiat. Tein etusijalle henkilökohtaisten ja ammatillisten yhteyksieni korjaamisen ”Mitchell väitti vielä enemmän.

Nick Cannon vastaa Cheer Claims Kel Mitchell ex-vaimo

Mitchell väittää yrittäneensä kaikkensa pitääkseen asiat sivistyneinä, mutta turhaan.

'Kaikki nämä vuodet ja tuhansia rahaa, taistelen edelleen hänen kanssaan oikeuden puolesta. Koko julkinen asemani on tahrannut Tyishan kuvauksen minusta välinpitämättömänä isänä 'Hän vastusti väitteellä, ettei mikään voisi olla väärää.