Nick Cannon selvittää kihlahuhut ja paljastaa, onko hän kihloissa

Julkkis

WPR

Nick Cannon on ilmoittanut, ettei hän mennyt kihloihin ruokkittuaan kihlahuhuja Instagramissa kuvalla, jolla mainostettiin uutta singleään 'Eyes Closed'.

Kun hän isännöi Entertainment Tonightia yhdessä Nischelle Turnerin kanssa Baha Marista Bahamalla, 'Rakastan ajatusta avioliitosta... erityisesti seremoniaan, ehdotukseen, ajatukseen vain rakastumisesta', hän huomautti.

Muulla maailmalla ei ole minulle väliä.' 'Et koskaan tiedä mitä voi tapahtua.'

Kun häneltä kysyttiin, mitä hän aikoo tehdä seuraavaksi, hän vastasi: 'Julkaisen mahtavan musiikkivideon.' Siinä on kyse 'menemisestä sisään silmät kiinni ja olemisesta toivoton romantikko', hän totesi uudesta kappaleestaan.

Lupaukseni olla koskaan tekemättä sitä enää rikottiin, hän väitti.

Vihdoinkin teen sitä, mitä kaikki odottavat minun tekevän. Nämä ovat Instagram-tekstit, jotka Nick Cannon keksi heinäkuun 14. päivän latauksilleen.

Ei ole selvää, kuka Brie Tiesi, entisen NFL-tähden Johnny Manzielin ex-vaimo, on ensimmäisessä kuvassa, mutta TMZ uskoo odottavansa Nickin kahdeksatta lasta. Toisella dialla näkyy Nick korurasia, jossa on kihlasormus.

Vaikka kuvien ammattimainen ulkonäkö sai vaikutelman, että Nick oli palkannut jonkun kuvaamaan kohtauksen, toiset luulivat niitä still-kuviksi hänen tulevasta elokuvastaan. 'Mille elokuvalle tämä on?' skeptikko kysyi epäillen suunnitelman paikkansapitävyyttä.

Toinen henkilö sanoi: 'Se on elokuva tai jotain sellaista, joko niin, n--- u näytteleminen.' Toinen henkilö tiedusteli: 'Onko tämä musiikkivideo?' Ernest Dukes sanoi: 'Tämän täytyy olla musiikkivideo IKYFL:n takia.'

Nick Cannon selvittää kihlahuhut ja paljastaa, onko hän kihloissa

Toinen kysyi: 'Odota, kuka tämä on?' kun hän ei pystynyt tunnistamaan valokuvassa olevaa naista. Olemme ottaneet yhteyttä Nickin tiimiin saadaksemme heidän näkemyksensä tarinasta ja julkaisemme päivityksen, jos saamme takaisin.

Nick voi valita useista mahdollisista puolisoista. Tänä vuonna Nickin ja Bren kerrotaan molempien odottavan lisää lapsia.

Malli Abby De La Rosa syntymättömän lapsen sanotaan olevan Nickin. Kesäkuussa malli väitti olevansa raskaana, ja spekulaatioiden mukaan Nick oli isä.

Kaksoset Zillion ja Zion täyttivät vuoden kesäkuussa, ja Abby ja Nick ovat jo vanhempia toiselle kaksosryhmälle.

Angela Yeen Lip Service -podcastissa oli Nick, joka paljasti, että 'haikara on matkalla' ja oli epämääräinen siitä, kuinka monta lasta hän saa ennen vuoden loppua.

Nick Cannon selvittää kihlahuhut ja paljastaa, onko hän kihloissa

Entertainment Tonightin haastattelusta antamien lainausten mukaan pelkkä puhelinnumeron antaminen sinulle nyt 'voisi siitä kaiken ilon'. Voit lyödä vetoa kolmesta lapsesta lisää vuonna 2022.

Nickin julistuksen jälkeen, ettei hänellä tule koskaan olemaan toista rakkautta, kuten ex-vaimonsa kanssa, Mariah Carey , hän teki 'ehdotuksensa'.

Hänelle Mariah oli 'todella kuin satukirja', ja siksi 'haluaisin sen vain pysyä sellaisena, ja vaalin tätä ajatusta', hän huomautti Hottee Talk Show -podcastissa.

Ehkä siksi, että olen romanttinen ja uskon vakaasti rakkauden voimaan, jätän rakkauskapselit ympäriinsä.

En ole kronologian ystävä, joten älä häiritse minua. Rakkauteni Mariahia kohtaan ei tule koskaan olemaan niin vahvaa kuin se oli minua kohtaan.'

Aiheeseen liittyvät artikkelit: