Nick Cannon käskee lapsiaan pysymään ystävinä, vaikka heidän 'äidit eivät ole samaa mieltä'

Julkkis

WPR

Viesti hänen lapsilleen tulee Nick Cannonilta. Pian kahdeksan vuoden isä ja tv-persoona, 41, latasi Instagramiin videon itsestään räppäilemässä lapsilleen tiistaina.

Yhdessä vaiheessa hän räppäsi: 'Minun on sanottava jotain kaikille lapsilleni, isäsi tulee rakastamaan sinua riippumatta siitä, mikä se on', ennen kuin hän toisti: 'Kaikki lapseni ovat aina kavereita, vaikka heidän äitinsä eivät olisi samaa mieltä. .”

Hän sanoi: 'Olemme uskollisia Nick Cannon , jengi. He voivat tehdä sen, koska 'Cannon' on heidän nimensä.

Ei ole 'draamaa, ei politiikkaa' 'kaikkien äitieni kanssa', Cannon räppäsi jälkeenpäin.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut NICK CANNON (@nickcannon)

Tällä hetkellä Cannon on naimisissa neljän eri naisen kanssa ja hänellä on yhteensä seitsemän lasta: 11-vuotiaat kaksoset Monroe ja Marokko. Mariah Carey ; Kultainen 'Sagon', 5; ja Tehokas kuningatar, 1; kaksoset Zion Mixolydian ja Zillion Heir, 1; ja Zen, joka kuoli joulukuussa 5 kuukauden iässä, Alyssa Scottin kanssa.

Hänen kahdeksas lapsensa, poika, jonka hän ja Bre Tiesi odottavat, syntyvät pian. Malli keskusteli tunteistaan ​​Cannonin muista lapsista, kun ET keskusteli hänen kanssaan viime kuussa.

'Muiden ihmisten asioista minulla ei todellakaan ole mielipidettä. En todellakaan pidä siitä', hän sanoi.

”En tiennyt, miksi kaikki olivat niin huolissaan, kun se alkoi tapahtua, olin aivan kuin. Miksi olet esimerkiksi tyytymätön kodissani tapahtuviin tapahtumiin?”

Nick Cannon käskee lapsiaan pysymään ystävinä, vaikka heidän äitinsä eivät ole samaa mieltä

Tiesi jatkoi: 'En koe, että se todella vaikuttaa minuun. ”Ihmiset ovat tottuneet perinteisiin suhteisiin, ja näen heidän näkökulmansa. Meidät opetetaan uskomaan siihen. Tätä on jatkunut niin kauan kuin haluat sitä kutsua.'

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Huolimatta siitä, että Tiesi väitti, ettei hän kommunikoi Cannonin muiden lasten äitien kanssa, hän huomasi, että 'lapset tulevat olemaan uskomattoman läheisiä' riippumatta siitä, mitä tapahtuu.

Pian tämän jälkeen De La Rosa ilmaisi ajatuksensa aiheesta Instagram-tarinansa Q&A-osassa.

”Perhe oli niin vahva osa kasvatustani. Minulla on helvetin serkkuja ja neljätoista setä ja tätiä ”Hän laittoi kynän paperille.

Nick Cannon käskee lapsiaan pysymään ystävinä, vaikka heidän äitinsä eivät ole samaa mieltä

”En odota kaikkien jakavan näkemystäni tai ymmärtävän sitä, ja puhun tässä vain omasta perheyksiköstäni, mutta mielestäni on mahtavaa, että lapsillani on niin paljon sisaruksia; Pidän sitä siunauksena. Katsotpa sitä miten tahansa, lapset ovat siunaus.'

Cannonin näkökulmasta hän sanoi Men's Healthille viime kuussa, että hän on 'nähnyt, missä ihmiset uskovat, että perinteinen kotitalous toimii, mutta ilmakehässä on paljon myrkyllisyyttä'.

'Se, mitä yhteiskunta pitää oikeana, ei ole ongelma. Mikä tekee siitä sopivan juuri sinulle? Miltä sinusta tuntuu onnelliseksi?

Mikä tuo sinulle onnea ja mitä perhe merkitsee sinulle? Kaikilla on erilainen määritelmä perheelle, 'hän huomautti: 'Toisin kuin yleisesti oletetaan, olen luultavasti enemmän mukana lasteni elämässä pitkin päivää kuin keskiverto aikuinen voi olla.'