Nick Avocado ennen ja jälkeen: Youtuberi, joka lihotti 100 kiloa kuvaamisen aikana

Muunnos

WPR

Nikocado Avocado, Nicholas Perryn salanimi, syntyi 19. toukokuuta 1992. Alun perin Ukrainasta kotoisin oleva hän asuu nykyään Yhdysvalloissa ja tunnetaan videoistaan.

Lukuisat hänen tekemänsä elokuvat ovat levinneet, ja tämä johti huomattavaan seuraamiseen YouTubessa. Maaliskuussa 2022 hänellä oli yli 6,4 miljoonaa YouTube-seuraajaa ja noin 1,39 miljardia katselukertaa kuudessa eri kanavassa.

Aikainen elämä

Nicholas, 19-vuotias ukrainalainen poika, joka muutti Yhdysvaltoihin vuonna 1992, kasvoi köyhyydessä.

Podcastissa The Dish With Trish, Trisha Paytas mukbangin toinen suuri sankaritar, jolla on 2,2 miljardia katselukertaa YouTubessa, paljasti, että hän oli ollut hoidossa ja poissa hoidosta viisivuotiaasta lähtien.

Samassa puheessa hän korosti, kuinka vaikeaa hänen oli hyväksyä biologisten vanhempiensa päätös hylätä hänet.

Teini-ikäisenä hänellä diagnosoitiin myös OCD ja ADD tarkkaavaisuushäiriö (attention deficit disorder).

Nick Avocado Ennen ja jälkeen

Vuosina 2011–2012 hän työskenteli ensimmäisen Twitter-tilinsä mukaan freelance-viulistina. Hän muutti osana Broadway-orkesteria New Yorkiin tämän tavoitteen saavuttamiseksi vuonna 2013. Olin tuolloin vegaani ja söin terveellisesti.

Orlin Home oli nuori kolumbialainen mies, jonka hän tapasi Facebookissa tuolloin. Lopulta he tapasivat kasvokkain WoodstockFruitFestivalissa, joka on vegaanitapahtuma, joka järjestetään vuosittain tornien kaupungissa. Ensivaikutelma oli myönteinen.

Vuosi sen jälkeen, kun Nicholas muutti hänen kanssaan Etelä-Amerikan maahan, hän pysäytti musiikilliset toiveensa.

Heidän ensimmäisessä virallisessa videossaan pariskuntana todettiin, että he riitelivät vain ruoasta. Se, mitä he ovat muutaman vuoden kuluttua, oli merkittävä aavistus.

Nicolas liittyi YouTubeen vuonna 2014, kun Orlin, jolla oli YouTube-kanava, rohkaisi häntä tekemään niin. Nikocado Avocado syntyi tämän prosessin seurauksena.

Nikocado Avocado 2:n toissijaisella kanavalla on edelleen joitain hänen vanhempiaan videoitaan, mukaan lukien videot hänen harjoituksistaan ​​Orlinin kanssa ja veganismin eduista.

Syyskuun 1. päivänä 2016 hän julkaisi videon, jonka otsikko on joka muutti kaiken. YouTube-kanavani, jolla on lähes viisi miljoonaa katselukertaa, ei ole enää vegaanikanava.

Nick Avocado Ennen ja jälkeen

Yli 30 minuutin ajan hän viittasi niihin, jotka kieltäytyvät syömästä eläintuotteita, 'epätasapainoisiksi, vihamielisiksi ja emotionaalisesti epävakaiksi'. Yksi monista hänen saamistaan ​​vastauksista kuului: 'Tässä lepää rauhassa Nikocado Avocadon järkevä versio.'

Hän sai ensimmäisen mukbanginsa alle kuukauteen. Vaikka hänen videolla nauttimansa empanadat eivät sisältäneet lihaa, se oli ensimmäinen kerta, kun Internet näki hänen kyltymättömän ruokahalun.

Seuraavana vuonna hän alkoi myydä pizzoja ja muita pikaruokatuotteita. Joka kerta olemme tekemisissä valtavien teollisuusvolyymien kanssa.

Tilaajat olivat huolissaan siitä, että hän kärsi syömishäiriöstä, ja kirjoittivat hänelle satoja viestejä. Dokumentin My Compulsive Eating mukaan hänellä ei ole syömishäiriötä (ei sovi lapsille).

Lue myös: Farrah Abraham ennen ja jälkeen: Ota selvää kaikesta, mikä on muuttunut hänen leikkauksensa suhteen!

Mitä Nikocado Avocadolle tapahtui?

Nick Avocado Ennen ja jälkeen

Tunnettu kasvo Internetissä Mukbang videot että Nicocado Avocado on tehnyt hänestä suositun hahmon (Syömisvideot).

Perryn mukaan hän mursi kylkiluidensa aivastaessaan ja kaatui niiden päälle, mikä johti vammaan. Hän julkaisi siitä videon YouTubeen 18. syyskuuta 2021. Kaikki oli hänen yskiessään, hän sanoi, että se tapahtui.

Videon leviämisen jälkeen lääkäri tutki hänet ja havaitsi, että hän oli kärsinyt kolmesta vasemman kyljen kylkiluusta vain muutama päivä aiemmin videota kuvattaessa.

Kuukausia kestäneen voimakkaan yskimisen vuoksi lähde väittää, että mieheltä murtui kaksi kylkiluuta. Hän julkaisi kuusi elokuvaa nimellä 'Uusi ruokavalioni vammaisena' seuraavan viikon aikana.

Lue myös: Kathryn Hahn ennen ja jälkeen: Ota selvää kaikesta, mikä on muuttunut hänen leikkauksensa suhteen!

Nikocado Avacado ennen ja nyt

Nick Avocado Ennen ja jälkeen

Jos et ole katsonut YouTuberia aiemmin, hän oli terveen painoinen ja muistutti ulkonäöltään mitä tahansa muuta ikäänsä nuorta poikaa. YouTuber ei edes syönyt lihaa ennen kuin hän alkoi kuvata ruokavlogejaan.

Ennen kuin hän alkoi ansaita rahaa mukbangerina YouTubessa, hän halusi muusikoksi. Yksi hänen kanavansa videoista on nimeltään ' Trisha Paytas musiikkivideon viulukansi .” Vuoden 2017 ”Warrior”-elokuvan viulisti esiintyy elokuvan soundtrackissa vähintään puolet nykyisestä koostaan ​​viulua soittaessaan.

Monet ihmiset ovat yllättyneet YouTuberin dramaattisesta painonnoususta. Jos nuorempi Nikocado on mielestäsi 'kaunis', haluaisin tietää.

Kun hän alkoi julkaista videoita omalle YouTube-tililleen neljä vuotta sitten, hän oli juuri alkanut lihoa. Verrattuna hänen viimeisimpään sulamisvideoonsa, olisit hämmästynyt siitä, kuinka paljon hän on muuttunut.

Lue myös: Kendall Jenner ennen ja jälkeen: Ota selvää kaikesta, mikä on muuttunut hänen leikkauksensa suhteen!

Kuinka paljon Youtuber painaa nyt?

Nick Avocado Ennen ja jälkeen

Nikocadon kasvun jälkeen monet ovat ihmetelleet, kuinka paljon hän painaa nyt.

Ihailijat ovat tuoneet painokysymyksen esille useaan otteeseen, mutta YouTuber on päättänyt jättää sen huomioimatta.

On raportoitu useita kertoja, että hän painaa yli 300 kiloa, vaikka kukaan ei tiedä varmaksi.

'Veden paino' on termi, jota hän käyttää kuvaamaan ylimääräisiä kiloja, joita huomaat hänessä.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR