Nicholas Galitzine ja Sofia Carson: tapaavatko he juuri nyt?

Treffit

WPR

Nicholas Galitzine saattaa olla tunnetuin roolistaan ​​Tomina elokuvassa 'The Beat Beneath My Feet', joka julkaistiin vuonna 2014; Siitä huolimatta hän murtautui yleiseen tietoisuuteen vuonna 2016 näyttelemällä Johnnie Blackwellia elokuvassa 'High Strung'.

Siitä lähtien nuori brittinäyttelijä ei ole lopettanut etenemistä, ja hän on saavuttanut menestystä virstanpylväs kerrallaan matkallaan kohti vielä suurempia saavutuksia.

Esiintymisen jälkeen 'High Strungissa' Nicholas jatkoi Conor Mastersin roolissa vuonna 2016 julkaistussa elokuvassa 'Handsome Devil'. Sen jälkeen hän on näytellyt useissa muissa elokuvissa, kuten 'Share', 'The Craft: Legacy' ja 'Cinderella'.

Toisaalta Nicholas teki vaikutuksen myös televisioviihteen kenttään rooleillaan, joita hän näytteli televisiotuotantoissa, kuten 'The Watcher in the Woods' ja 'Chambers'. Hieno näyttelijä ei kuitenkaan riittänyt Nicholasille, sillä hän halusi myös menestyä musiikin ammatissa.

Nicholas halusi voittaa tunnustuksia molemmilla aloilla. Vuonna 2021 hän debytoi laulajana osallistumalla elokuvan 'Cinderella' soundtrack-CD:hen, joka sisälsi myös Camilla Cabellon ja Idina Menzelin laulutaidot.

Lisäksi Nicholas julkaisi debyyttikappaleensa nimeltä 'Comfort' seuraavana vuonna, vuonna 2022. Kun hänet valittiin Luken rooliin Purple Hearts -elokuvassa vuonna 2022, yleisön innostus näyttelijää ja muusikkoa kohtaan saavutti kaikkien aikojen ennätyksen, kuten oli odotettavissa.

Lisäksi, koska tuotannossa on tällä hetkellä kaksi muuta elokuvaa, fanit ovat kiinnostuneita tietämään, onko Nicholaksen elämässä merkittävää muuta. Joten tutkitaanko asiaa tarkemmin ja selvitetäänkö?

Aiheeseen liittyvä: Kuka Big Sean deittailee? Vuonna 2022 Kenen räppäri seurustelee?

Kuka on Sofia Carson?

Cassie Salazarina, tyypin I diabetesta sairastavana laulaja-lauluntekijänä, Sofia Carson esittää yhtä elokuvan näkyvimmistä rooleista elokuvassa. Cassie tapaa sattumanvaraisessa kohtaamisessa Luke Morrow'n (Nicholas Galitzine), pian lähetettävän Yhdysvaltain merijalkaväen. He huomaavat, että heidän maailmankatsomuksensa ovat huomattavasti erilaisia ​​​​keskustellessaan.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Nicholas Galitzine (@nicholasgalitzine)

Sotilaseläkkeensä vuoksi he päättävät mennä naimisiin yhteisestä taloudellisesta taakasta huolimatta. Kun odottamaton tragedia lähettää Luken kotiin suunniteltua aikaisemmin, Cassie ja Luke huomaavat olevansa hullun rakastuneita lyhyestä avioliitostaan ​​huolimatta.

Nähdäksesi Cassien ja Luken selviytyvän vaikeuksistaan ​​ja päätyvän yhdessä Purple Heartsiin on tuntea huimaava valikoima tunteita. Emme voi mitenkään kertoa sinulle, kuinka tarina päättyy näyttämättä sinulle alkuperäistä Netflix-elokuvaa.

Vaikka Cassien ja Luken suhteesta ei keskustella, Sofia Carsonin ja Nicholas Galitzinen suhdetilanteet käsitellään. Onko Purple Hearts -sarjan jäsenten keskuudessa syntymässä tosielämän romanssi? Kenen kanssa he sitten seurustelevat?

Sofia Carsonin ja Nicholas Galitzinen huhutaan seurustelevan:

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Nicholas Galitzine (@nicholasgalitzine)

Jos odotit tosielämän romanssia Sofian ja Nicholasin välillä, olen pahoillani, että joudun pettymään. He ovat vain näyttelijöitä, mutta molemmat loistavia näyttelijöitä. Sofialla ja Nicholasilla on upea kuvaruutukemia, joten ei ole yllättävää, että ihmiset luulevat seurustelevansa. Totuus on, se ei ole totta.

Nicholas Galitzinen perheen historia ja mistä hän tulee

Nicholas Dimitri Constantine Galitzine syntyi 29. syyskuuta 1994 Lontoossa, Englannissa. Hänet kasvattivat hänen isänsä Geoffrey Galitzine ja hänen kreikkalais-amerikkalainen äitinsä Lora. Nicholasin koko nimi on Nicholas Dimitri Constantine Galitzine.

Geoffrey syntyi venäläisten prinssien perheeseen, mikä on mielenkiintoinen tosiasia, mutta hän työskenteli yrittäjänä elättääkseen perheensä ja varmistaakseen, että hänen lapsilleen oli onnellinen ja turvallinen lapsuus.

Yhdessä sisarensa Lexi Galitzinen kanssa Nicholas Galitzine heillä oli mahdollisuus kehittää syvää yhteyttä perheeseensä kasvatuksensa aikana lämpimässä ja rakastavassa ympäristössä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Nicholas Galitzine (@nicholasgalitzine)

On mielenkiintoista huomata, että Nicholas ei kestänyt kauan löytää intohimonsa, sillä hän lauloi jo koulun kuorossa 10-vuotiaana. Hän oli kuitenkin myös intohimoinen urheiluun ja osallistui aktiivisesti lukuisiin urheilutapahtumiin kouluvuosinaan, mukaan lukien jalkapallo- ja rugby-ottelut sekä yleisurheilun mestaruuskilpailut.

Suoritettuaan opinnot Dulwich Collegessa Lontoossa näyttelijä aloitti näyttelijänuransa nuorisoteatteriryhmässä Islingtonissa. Nicholasilla on edelleen loistava suhde perheeseensä, jota hän korostaa usein sosiaalisen median alustoillaan huolimatta siitä, että hän on jo hyvin tunnettu näyttelijä.

Nicholas ei ole vain ottanut aikaa kiireisestä aikataulustaan ​​ollakseen rakkaidensa kanssa, vaan hän on myös keskustellut vanhemmistaan ​​ja pitänyt heitä vastuullisina saavuttamastaan ​​menestyksestä. Tämä on sen lisäksi, että hänen kiireisestä aikataulustaan ​​viettää aikaa rakkaiden kanssa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Nicholas Galitzine (@nicholasgalitzine)

Itse asiassa näyttelijä viittasi isäänsä viestissä, joka kirjoitettiin juhlimaan isänpäivää. Viestissä näyttelijä kirjoitti: 'Miehelle, joka kasvatti minut, ajoi minut rugby-otteluihin ympäri maata, antoi minun ohjata lentokonetta 9-vuotiaana, vakuutti minut menemään näytelmän koe-esiintymiseen, josta pääsin. partioi ja aloita ura näyttelijänä, HYVÄÄ ISIENPÄIVÄÄ!!” On varsin kohottavaa nähdä Nicholan läheinen suhde vanhempiinsa, ja toivomme, että heillä on jatkossakin paljon menestystä tulevina vuosina.

Seurusteleeko Nicholas Galitzine kenenkään kanssa?

Huolimatta siitä, että Nicholas iloitsee perheestään sosiaalisessa mediassa ja esittelee heidät usein viesteissä, näyttelijä on perinteisesti pitänyt romanttisen elämänsä yksityisenä.

Puhuessaan näyttelijän ammatin harjoittamisen taustalla olevasta motivaatiosta Nicholas kuitenkin sanoi, että hän oli ihastunut tyttöön, jolla oli tapana käydä Edinburgh Fringe -festivaaleilla.

Tämä on erittäin kiehtova paljastus. Siksi näyttelijä uppoutui elokuvateollisuuteen tehdäkseen vaikutuksen häneen ja oppiakseen tuntemaan hänet paremmin, mikä johti lopulta siihen, että hän löysi näyttelijätoimiston.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Nicholas Galitzine (@nicholasgalitzine)

Tästä huolimatta Nicholas on melko seurallinen, ja hän solmii usein ystäviensä kanssa eliniän kestävät suhteet. Tästä johtuen on luonnollista, että ihmiset spekuloivat romanttisesta suhteesta näyttelijän ja hänen Chambers-toverinsa Lilli Kayn välillä, jonka piti olla suhteessa hänen kanssaan.

Fanit hämmästyisivät kuullessaan, että Nicholas on liitetty myös suosittuun laulajaan Camilla Cabelloon, kun taas hänen suhde Gideon Adloniin on ystävyys, huolimatta siitä, etteivät nämä kaksi henkilöä ole vahvistaneet eivätkä hylänneet spekulaatioita.

Vaikuttaa siltä, ​​​​että Nicholas Galitzinella ei ole merkittävää toista elämässään, koska hän aikoo edistää ammatillista asemaansa mieluummin kuin pyrkiä romanttiseen suhteeseen tällä hetkellä.

Onko Nicholas Galitzinen elämässä tällä hetkellä nainen?

Nicholas ei ole kovin innokas keskustelemaan romanttisesta elämästään. Ei ole todisteita siitä, että Tuhkimoa näyttelevä näyttelijä olisi vakavassa suhteessa kenenkään kanssa, mutta aikaisemmassa haastattelussa hän paljasti, että hänen intohimonsa esiintymiseen sai inspiraationsa hänen silmään jääneestä naisesta.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Nicholas Galitzine (@nicholasgalitzine)

Olin vakavasti ihastunut tyttöön, joka osallistui Edinburgh Fringe -festivaaleille, ja hän oli yksi esiintyjistä. Kävin [tapahtuman] läpi, jotta voisin jatkaa tätä tyttöä. 'Ja palasin tämän näyttelijätoimiston kanssa', näyttelijä sanoi aiemmin Wonderland Magazinen haastattelussa.

Huolimatta siitä, että näyttelijä näyttää pitävän yksityiselämästään hiljaa, on ollut spekulaatioita, että Nicholas seurusteli Lilli Kayn kanssa, joka esiintyi hänen rinnallaan Chambersissa. Nicholas ja Lilli eivät vahvistaneet eivätkä kiistäneet syytöksiä, ja sen jälkeen hän ei ole ollut romanttisessa yhteydessä kenenkään muun kanssa.

Fanit huomasivat, että hänestä tuli erityisen läheinen kumppaninsa kanssa Camila Hair sen jälkeen, kun hänet valittiin Prinssi Charmingin rooliin. Camila Cabello on myös yksi hänen tähdistään. Camila oli tuolloin vielä suhteessa Shawn Mendesin kanssa, mutta nyt kun hän on palannut markkinoille, on mahdollista, että heidän ruudun romanssistaan ​​tulee tosielämän yhteys! Vaikuttaa siltä, ​​​​että Nicholas on tyytyväinen elämäänsä yksinäisenä miehenä siihen asti. Hän kuvaa nyt elokuvasovitusta Red, White ja Royal Blue -elokuvasta Amazon Primelle.

Aiheeseen liittyvä: Kenen kanssa Matt James seurustelee? Voisiko hän kosia Rachael Kirkconnellille| Tarkista tästä kaikki tiedot

Kuinka vanha on Nicholas Galitzine?

Nicholasin nuori ulkonäkö kieltää sen tosiasian, että hän täyttää 27 vuotta syntymäpäivänään, joka on tulossa syyskuun lopulla. Luke Perryn ohjaama ja vuonna 2014 julkaistu Beeath My Feet oli näyttelijän debyytti valkokankaalla.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Nicholas Galitzine (@nicholasgalitzine)

Seuraavana vuonna hän esiintyi vieraana eräässä Legends-jaksossa. Vuonna 2016 nuori näyttelijä valittiin brittiläisen viulistin rooliin elokuvassa High Strung. Myöhemmin hän näytteli suljetun homo-teini-ikäisenä elokuvassa Handsome Devil, joka oli ehdolla Irish Film & Television Award -palkinnon saajaksi.

Mutta hänen uransa alkoi nousta maailmanlaajuisesti vasta 2019, jolloin hän sai pääroolin Chambersissa. Sitä ennen hänellä ei ollut suurta menestystä. Myöhempinä vuosina hän esiintyi useissa elokuvissa, mukaan lukien The Craft: Legacy, The Watcher in the Woods ja Share on HBO.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR