Neymarin entisen tyttöystävän häät – Kävikö Neymar entisen tyttöystävänsä häissä?

Julkkis

WPR

Neymar da Silva Santos Jnior, joka tunnetaan myös nimellä Neiha Hmar, on brasilialainen ammattilaisjalkapalloilija, joka kilpailee sekä Brasilian maajoukkueessa että Ligue 1 -seura Paris Saint-Germainissa laitahyökkääjänä. Hän syntyi 5.2.1992.

Häntä pidetään monipuolisena pelaajana, koska hän pystyy pelaamaan laitahyökkääjänä, keskihyökkääjänä, kakkoshyökkääjänä tai toisinaan hyökkäävänä keskikenttäpelaajana.

Hänet tunnustetaan yhdeksi maailman parhaista pelaajista, koska hän on tuottelias maalintekijä ja tunnettu pelintekijä. Neymar on yksi kolmesta pelaajasta, joilla on vähintään 100 maalia kolmessa eri seurassa.

Kuka on ja mitä Bruna Marquezinesta, Neymarin entisestä tyttöystävästä, on?

Viime vuonna TikTok-video PSG:n ja Brasilian maajoukkueen supertähdestä Neymarista häissä levisi sosiaalisessa mediassa.

Syytösten mukaan Ney piti entiselle tyttöystävälleen Bruna Marquezinelle antamansa lupauksen olla läsnä elämänsä onnellisimpana päivänä menemällä hänen häihinsä.

Lue lisää: Seurustelevatko Clare Crawley ja Blake Monar? Selitetty!

Videolla Neymar nähtiin katsomassa Brunan olkapäätä kaukaa. Pariskunta erosi vuonna 2018, eli yli kolme vuotta sitten.

Bruna on ollut suhteessa noin vuoden huhtikuusta lähtien, jolloin hän julkisti Instagram-statuksensa ja toivotti uudelle kumppanilleen hyvää syntymäpäivää.

NEYMARIN EXTYTYSYSTÄVÄN HÄÄT

Laajalti jaettu video, jossa Bruna nähtiin pukeutuneena siniseen, morsian muistuttavaan pukuun, osoittautui kuitenkin huijaukseksi. Ei tuore, mutta ei myöskään väärennös. Yhden heidän ystävänsä häät tapahtuivat, kun video kuvattiin vuosia sitten.

Bruna oli morsiusneito tuossa nimenomaisessa tilaisuudessa, ja hänen pukeutumisensa sininen mekko vastaa muiden videolla esitettyjen naisten sävyjä, koska sininen oli häiden virallinen väri.

Elokuva sai katsojat kuitenkin ihmettelemään, mitä näiden ihmisten elämälle oli tapahtunut. Kuinka usein he erosivat? Tulevatko he yhteen tulevaisuudessa?

Kuinka monta vuotta he olivat yhdessä?

Koska he tapasivat alun perin vuonna 2012 osallistuessaan Rio de Janeirossa karnevaali, Neymar ja Bruna Marquezine ovat olleet päällä ja pois päältä.

He aloittivat seurustelun vuonna 2013, kun sekä Neymar että hän asuivat edelleen Brasiliassa ja Ney oli edelleen Santosin tiimin jäsen. Hän oli tuolloin 17-vuotias ja Neymar 21-vuotias.

Pari seurusteli vuoden ennen kuin he erosivat lyhyesti tammikuussa 2014, koska he halusivat palata yhteen ennen vuoden 2014 jalkapallon MM-kisoja, jotka pidettiin Brasiliassa. Pariskunnan lyhyt uudelleensuhde katkaisi heidän eronsa myöhemmin samana vuonna.

Neymar halusi Brunan menevän Barcelonaan hänen kanssaan, mutta malli ja näyttelijä päättivät jäädä Brasiliaan ja jatkaa näyttelijänuraansa, mikä oli yksi tärkeimmistä syistä, miksi heidän suhteensa ei toiminut. Jonkin aikaa he seurustelivat virtuaalisesti, ja hän jopa vieraili usein, mutta ne eivät olleet yhteensopivia.

Pari yritti uudelleen kaksi vuotta myöhemmin, lokakuussa 2016, mutta asiat eivät sujuneet ja he erosivat jälleen ennen kuin vuosi oli ohi.

Katso tämä postaus Instagramissa

NJ (@neymarjr) jakama viesti

Bruna ja Neymar sytyttivät romanssinsa uudelleen lomien aikana vuotta myöhemmin, ja huhuttiin jopa häistä ja heidän yhteiselämänsä alkamisesta tällä kertaa Pariisissa, jonne Neymar oli muuttanut PSG:hen.

Valitettavasti pariskunnan kiireiset aikataulut vaikeuttivat heidän asioitaan siihen pisteeseen, että Neymar päätti tällä kertaa lopettaa suhteen lopullisesti.

Neymar osallistui entisen tyttöystävänsä häihin Olen katsonut sen jo 74 kertaa ja haluan lisää

Että minä haluan Neymar Paluu Barcelonaan ei ole mikään salaisuus. Haluan hänet (oi, haluan hänet) takaisin Kataloniaan enemmän kuin koskaan, kun olen vuodattanut kyyneleitä ja katsonut tätä TikTok-videota taukoamatta lähes kaksi päivää.

Sallikaa minun kertoa teille, pojat ja tytöt, vaatii valtavaa rehellisyyttä ja teräspalloja osallistuaksenne entisiin häihinne, tyttöystävänne, varsinkin kun olette Neymarin kokoinen tähti ja hänen puolisonsa on typerän näköinen kaveri, joka on luultavasti epäilyttävä ohjelmoija. Granada.

Varsinkin, kun tiedät, että 'se on se kummallinen, jonka viikkopalkka on yhtä suuri kuin minun joka minuutti, joka nyt nauttii henkilökohtaisista nautinnoista tytöstä, jonka kanssa jaoin joskus lentopaikan kokoisen sänkyni.'

Neymar saa paljon hiutaleita valtavasta egostaan. Hän ei olisi koskaan mennyt hääseremoniaan, jos se todella olisi niin.

Lue lisää: Tiktok-tähdeksi selitetty Giggity 420 -trendi ohjaa käyttäjät Googleen!

Se muistuttaa egotestauksen huippua. Olet tietoinen hänen vierailustaan ​​häissä. Hän lupasi olla läsnä hänen iloisimpana päivänä ex-tyttöystävälleen!

Yksinkertaisesti liian ihana sielulleni, vaikka kirjoitan tätä, silmäni ovat märät.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR