Never Have I Ever Shows -sarjan 3. kausi, miksi tämä on television paras teinikomedia

Viihde

WPR

Ikään kuin haluaisimme sen toisin, rakkautta on ilmassa, kun Never Have I Ever -elokuvan kolmas tuotantokausi saa ensi-iltansa. Virallisesti seurustelee Paxtonilla, koulun suosituin urheilija, Devi (Maitreyi Ramakrishnan) (Darren Barnet).

Eleanor (Ramona Young) ja Fabiola, kaksi hänen lähimmistä kavereistaan, ovat huolissaan uusista jännitteistä ihmissuhteista. Hänen serkkunsa Kamala (Richa Moorjani) on valinnut kiertotien järjestetystä avioliitosta, joka on tulossa solmimaan saadakseen selville, mitä – ja ketä – hän todella haluaa.

Lähes jokaisella Netflix-komedian hahmolla on romanttinen kiinnostus teoksiin; tähän sisältyy Devin äiti Nalini (Porna Jagannathan ), joka ymmärtää, että hän saattaa tarvita kumppanin, ja löytää sellaisen Sarayu Bluen ravitsemusterapeutilta.

Never Have I Ever Shows -sarjan 3. kausi, miksi tämä on television paras teinikomedia

Sitcomien ja saippuaoopperoiden päällekkäiset juonilinjat, jotka pitävät meidät kiinnostuneina kaudesta toiseen, ovat perusmateriaalia mukavuustelevisiosarjassa.

Eri esityksissä tuttuus käsitellään tietysti eri tavalla. Ja suuremmalla varmuudella kuin koskaan ennen , En ole koskaan voi nyt luottavaisesti väittää olevansa luokan huipulla, kun se aloittaa kolmannen kautensa (kaikki 10 jaksoa on esitetty kriitikoille).

Never Have I Everin kirjoitus oli näppärää ja täynnä todella humoristisia vivahteita ja setpiet sarjan vuoden 2020 ensi-illasta eteenpäin.

Never Have I Ever Shows -sarjan 3. kausi, miksi tämä on television paras teinikomedia

Sen on luonut Mindy Kaling ja Lang Fisher. Erityisen erinomaisia ​​suorituksia tulivat Ramakrishnan, komedia paljastus pääroolissa, ja Jagannathan, joka onnistui olemaan sekä ohjelman hauskin että surullisin hahmo.

Älykäs pinta kätki yleensä enemmän. Ennen kuin siitä tuli sydäntäsärkevä ja horjumaton kuvaus perheen surusta, kun Devi selviytyi isänsä ennenaikaisesta kuolemasta, ensimmäinen kausi alkoi räväkäsnä, takkuisena komediana.

Lue myös: Amber Heard valittaa J Ohnny Deppin tapaus: 'riittämätön todiste'

Never Have I Ever osoittanut, että se pystyy olemaan muutakin kuin kunnollinen teinikomedia; ehkä syvyydeltään ja leveydeltään (ja kyllä, kiihkyydeltään) siitä voi tulla suuri.

Never Have I Ever Shows -sarjan 3. kausi, miksi tämä on television paras teinikomedia

Samanlainen näppäryys löytyy kolmannelta tuotantokaudelta, jonka Netflix julkaisee perjantaina. Alkujaksot ovat luottavaisia, tuovat meidät takaisin Sherman Oaks High Schoolin elämään ja auttavat meitä tutustumaan uuteen hahmodynamiikkaan (jälleen suurelta osin romanttiseen).

Voit nähdä, kuinka Devin nuorten maailma ja Nalinin aikuisten maailma eroavat vähitellen, kun äiti ja tytär ovat vähemmän ärsyyntyneitä toistensa jokaisesta toiminnasta ja ovat itsekeskeisempiä.

Mutta kun kausi lähenee loppuaan, nämä sfäärit sulkeutuvat jälleen, kun heidän yhteisen surunsa paino ja Devin aikuistumisen lähestyvä todellisuus vetävät heidät yhteen ja tuovat ohjelman lähemmäs tunneperäistä resonanssia.

Never Have I Ever Shows -sarjan 3. kausi, miksi tämä on television paras teinikomedia

Vaikka muutama jakso erottuu, kausi etenee nopeasti ja ilman taukoa. Andy Samberg on palannut kertomaan toisen erinomaisen soolojakson, jossa esiintyy Ben ( Vuosia Lewison ), Devin kilpaileva ylisuoritaja ja sitkeä romanttinen kilpailija, joka antaa pienen tauon John McEnroen (ihana!) puheenvuorosta.

Lue myös: Jeff Beck ja Johnny Depp näyttävät varjostavan Amber Heardia uudessa kappaleessa

Jotkut ohjelman mielenkiintoisimmista juonenlinjoista kohtaavat hyvin loppukauden keskustelukilpailussa.

Johtopäätös on enimmäkseen kahden käden mestariteos Devin ja Nalinin välillä, kun he vähitellen ymmärtävät, kuinka riippuvaisia ​​he ovat toisistaan ​​katarsisin kautta.

Never Have I Ever Shows -sarjan 3. kausi, miksi tämä on television paras teinikomedia

Never Have I Everille on kehittynyt tapa aloittaa kausi huomattavasti enemmän huumorilla kuin se päättyy, ja tällä kertaa virtaus tuntuu erityisen virheettömältä, selvemmällä sävykäskyllä, joka mahdollistaa huvittavan ja surullisen yhteensopivuuden.

Tässä mielessä pidän Kalingin käsikirjoitusta kauden ensi-illasta, joka osuu toistuvasti niin monimutkaisiin lyönteihin tarkasti.

Hänen on tehtävä esittelytyötä saadakseen yleisön vauhtiin ja määrittääkseen, missä erilaiset tapahtumat johtavat hahmomme tällä kaudella, mutta silti luvassa on paljon hauskaa dialogia ja fantastista hahmojen kehitystä.

Lue myös: Amber Heard julisti konkurssiin: Hän ei voi maksaa Johnny Deppiä

Yhdessä hetkessä Devi keskustelee monimutkaisista ajatuksistaan ​​äkillisen viileäksi tulemisesta – ja siten paljastumisesta – terapeuttinsa tohtori Ryanin (legendaarinen Niecy Nash) kanssa.

Never Have I Ever Shows -sarjan 3. kausi, miksi tämä on television paras teinikomedia

Jotkut tytöt sanoivat, että minun täytyy olla lutka, jotta Paxton pitää minusta – enkä lutka, niin kuin homomiehet sanovat sen tosi-tv-ohjelmissa viileällä ja hellästi!

Hän kuulee joukon suosittuja tyttöjä, jotka toimivat täällä eräänlaisena täydellisen kaling-esque-teini-ihmisten kuorona. Hän miettii, kuinka Paxton olisi voinut valita hänet uudeksi tyttöystäväkseen, ja hän pohtii: 'Jotkut tytöt sanoivat, että minun täytyy olla slut for Ei ole yllättävää, Ramakrishnan saa vitsin täydellisesti.

Hän kuitenkin antaa sen kaipaavalla loukkaavalla sävyllä ja sydämellisesti nauraen.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR