Netflixin Pain Hustlersissa Chris Evans liittyy Emily Bluntiin

Julkkis

WPR

Chris Evans on liittynyt Pain Hustlersin näyttelijöihin ja tekee yhteistyötä Emily Bluntin kanssa seuraavassa Netflix-tuotannossa. Paketti oli tämän vuoden Cannesin markkinoiden kuumin myynti, ja sen hinta oli yli 50 miljoonaa dollaria.

Bluntin lisäksi elokuva oli haluttu omaisuus, koska sen ohjasi David Yates, joka ohjasi suurimman osan trendikkäistä Harry Potter -elokuvista sekä (vähemmän tehokkaasti) Fantastic Beasts and Where to Find Them -sarjan.

Netflixin Pain Hustlersissa Chris Evans liittyy Emily Bluntiin

Elokuvan virallinen logline kuuluu: ”Unelmoimassa paremmasta elämästä hänelle ja hänen pienelle tyttärelleen, lukion keskeyttäjä Liza Drake (Blunt), saa paikan epäonnistuneessa lääkealan startup-yrityksessä rappeutuvassa Strip-ostoskeskuksessa Keski-Floridassa.

Lizan viehätys, rohkeus ja päättäväisyys käynnistävät yrityksen ja hänet korkeaan elämään, jossa hän pian löytää itsensä rikollisen suunnitelman keskipisteestä, jolla on kauheita seurauksia.

Tonaalisesti sen uskotaan olevan tyyliin ' American Hustle ” ja ”The Big Short” katseessaan amerikkalaista unelmaa muuttui kireäksi… mihin kukaan ei voi samaistua nykyään.

Netflixin Pain Hustlersissa Chris Evans liittyy Emily Bluntiin

Netflix kieltäytyi kommentoimasta Evansin castingia.

Evans tunnetaan hyvin työstään kapteeni Amerikana MCU:ssa (jännittävä tosiasia: Blunt oli alun perin suunniteltu Cap BFF Black Widowiksi, mutta hänen oli keskeytettävä sopimusvelvoitteensa vuoden 2010 'Gulliverin matkat' -mestariteoksessa.

Mitä tulee Evansiin, hänet voidaan seuraavaksi nähdä taistelemassa Ryan Goslingin ja Ana de Armasin kanssa elokuvassa 'The Grey Man', joka alkaa suoratoistaa tässä kuussa - odota sitä - Netflixissä.

Evansia edustavat 3 Arts, CAA ja asianajaja Jason Sloane. Deadline raportoi ensin, että Evans oli liittynyt 'Pain Hustlers' -klikkiin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: