Netflix: Julkaistaanko Hunter x Hunter -kausi 7 vai ei? Tarkista tästä!

Anime

WPR

Tällä hetkellä yksi Netflixin katsotuimmista animesarjoista on Hunter x Hunter. Sen jälkeen, kun ohjelma debytoi kymmenen vuotta sitten, katsojat ovat olleet siitä hämmästynyt, ja joka päivä yhä useammat fanit löytävät sen Netflixistä. Nyt nuo upouudet seuraajat ovat kiinnostuneita tietämään, tuleeko Hunter x Hunter -kausi 7 ja milloin.

Kaikki ovat kiinnostuneita Hunter x Hunterin kaudesta 7, koska Hunter x Hunter -kauden 6 ensi-ilta on Netflixissä torstaina 1. heinäkuuta 2021.

Alla olemme lisänneet tietoja Hunter x Hunter -kauden 7 ja muiden julkaisupäivistä.

Kuinka monta Hunter × Hunter -kautta on olemassa?

Hunter x Hunterilla on nyt kuusi vuodenaikaa . Kuudennen kauden 2014 debyytistä lähtien innokkaat ja levottomat fanit ovat odottaneet 7. kautta.

Netflix: Julkaistaanko Hunter x Hunter -kausi 7 vai ei? Tarkista tästä!

Kesäkuussa 2021 Netflixillä on neljä kautta saatavilla. Kun heinäkuu 2021 saapui, Hunter x Hunterin kaikki viisi tuotantokautta olivat saatavilla Netflixissä. Toivottavasti Netflix tarjoaa pian myös Hunter x Hunter -kauden 6.

Hunter x Hunter tuleeko kausi 7?

Hunter x Hunterin 7. kauden tuotantoa ei näytä vielä olevan.

Fanit tietysti haluavat seitsemännen kauden, mutta viime aikoina ei ole tapahtunut paljon kehitystä.

Nettihuhut kaudesta 7 liikkuvat raporttiemme mukaan. Hunter x Hunter -kautta 7 ei ole tällä hetkellä vahvistettu, joten ennen kuin niin tapahtuu, oletamme vain, että se ei tapahdu. Odotamme, että Netflix tarjoaa Hunter x Hunter -kauden 7, kun se esitetään.

Hunter x Hunterin seitsemännen kauden päivämäärä

Voisimme odottaa näkevämme Hunter x Hunterin kauden 7 vuonna 2022, jos se uusitaan tai tilataan vuonna 2021. Se ei vaikuta kovin kaukaa haetulta. Vuodella on vielä paljon aikaa jäljellä tapahtuakseen.

Huolestuttava osa ei ole se. Taustalla oleva kysymys on, tapahtuuko Hunter x Hunter -kausi 7 ollenkaan.

Netflix: Julkaistaanko Hunter x Hunter -kausi 7 vai ei? Tarkista tästä!

Jos näin tapahtuu, seuraavan kauden pitäisi lopulta olla saatavilla Netflixissä. Hunter x Hunter -kausi 7 ei ole saatavilla Netflixissä vähään aikaan ennen kuin Netflix osallistuu sen tuotantoon, ja kyllä, heillä on resurssit sen toteuttamiseen.

Emme tiedä, kuinka paljon aikaa meidän pitäisi odottaa, mutta uskon, että fanien olisi odotettava vähintään vuosi.

Kun saamme lisätietoja Hunter x Hunter -kauden 7 julkaisupäivästä, ilmoitamme sinulle.