Neljän vuoden avioliiton jälkeen Emily Ratajkowski ja Sebastian Bear-Mc Clard ovat eronneet!

Julkkis

WPR

Neljän vuoden avioliiton jälkeen Emily Ratajkowski ja Sebastian Bear-McClard ovat sanoneet eron. Ratajkowskin ex-tyttöystävä läheisen ystävän mukaan vahvisti parin eron PEOPLE:lle.

'He menivät äskettäin erilleen. Em oli tehnyt päätöksensä. Hän voi hyvin, kiitos paljon. Äidin rakkaus ja omistautuminen lastaan ​​kohtaan näkyy hänen kaikissa piirteissään. Hän ihailee rooliaan äitinä ”Ihmiset ovat kertoneet lähteen mukaan, että malli aikoo hakea avioeroa.

PEOPLEn kommenttipyyntöön pariskunnan edustajilta ei ole vastattu. Aiemmin tällä viikolla malli havaittiin ilman vihkisormustaan ​​tehdessään asioita, mikä herätti spekulaatioita heidän tulevaisuudestaan ​​​​yhdessä. Edellisen Instagram-viestinsä jälkeen hän ei ole harrastanut sitä ollenkaan.

Sen jälkeen kun heidät havaittiin suutelevan ystävänpäivänä vuonna 2018, heidät yhdistettiin ensin romanttisesti. Vain muutaman viikon seurustelun jälkeen malli ja tuottaja menivät naimisiin yllätysseremoniassa New Yorkin kaupungintalolla.

He olivat tunteneet toisensa jonkin aikaa ennen kuin aloittivat seurustelun, kertoo Ratajkowski, joka esiintyi sinä vuonna Busy Tonight -ohjelmassa. Huolimatta yleisestä käsityksestä, että he menivät naimisiin nopeasti, pariskunta oli tuntenut toisensa monta vuotta ennen kuin solmivat solmun.

Sylvester Apollo syntyi maaliskuussa 2021, pariskunnan ensimmäinen yhteinen lapsi

Häiden jälkeen I Feel Pretty -näyttelijä esiintyi The Tonight Show -ohjelmassa pääosassa Jimmy Fallon puhua epätavallisesta ehdotuksestaan, jonka hän alun perin kieltäytyi.

Neljän vuoden avioliiton jälkeen Emily Ratajkowski ja Sebastian Bear-Mc Clard ovat eronneet!

Hän kosi Minetta Tavernissa, eikä hänellä ollut kihlasormusta, joten hän sanoi 'mmm, nah'. Kun lasku oli maksettu, 'hän otti paperiliittimen, jota oli käytetty laskun maksamiseen, ja teki minulle sormuksen, joka oli mielestäni todella romanttista.'

Mitä tulee hääbändeihinsä, he valitsivat jotain hieman epätavallisempaa. New Yorkin Chinatownissa ollessaan näyttelijä osti unssin kultaa sulattaakseen ja tehdäkseen renkaita, tähden mukaan. Korusuunnittelija Israelista kutsuttiin paikalle, kun Ratajkowski ei nähnyt sitä varteenotettavana vaihtoehtona.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

”Astuimme hänen studioonsa työpäivän jälkeen pienellä soihtulla ja lyömme ne kaikki ulos. Minun piti käyttää niitä vain vähän aikaa, mutta nyt en kestä erota niistä. Jos tekisit sen itse, pystyisitkö parempaan olemaan henkilökohtainen?'

Sosiaalisessa mediassa Ratajkowski on jakanut toisen kihlasormuksen kahdella suurella timantilla. Neliön ja päärynän muotoiset timantit on järjestetty yhdelle nauhalle, joka näyttää olevan yksi koru. Hän yhdisti ne kultaisen häänauhansa kanssa valokuvissa.

Ratajkowski paljasti Fallonille, että hän ja hänen sulhasensa halusivat hillityt häät ja että keltainen Zara-puku, jota hän käytti seremoniassa, oli tarkoitettu auttamaan häntä sulautumaan joukkoon.

Hän selitti Fallonille, että se oli osa hänen suunnitelmaansa olla huomaamatta, että hän ei oikeastaan ​​tiennyt, mitä halusin aina tehdä, minkä vuoksi minulla oli sinapinkeltainen puku ja musta hattu. 'Ihmiset, jotka ovat pukeutuneet pukuihin tai verkkaisiin.

Puolisoni on ollut pitkään ystävä The Fat Jew (alias The Fat Jewish Instagramissa) kanssa, jonka kanssa hän kävi lukion ja kasvoi. Tuo valkoinen collegepaitaa muistuttava haalari, joka hänellä oli yllään, sai minut ajattelemaan, että hän oli houkutus...'

Mutta tietysti hänet huomattiin tässä ympäristössä. 'Se ei ollut aivan sitä, mitä odotin', hän sanoi.

Ratajowski ilmoitti häistään maailmalle selfien kautta uuden miehensä kanssa hääpäivänä. Hän kirjoitti Facebookissa 'Minä menin naimisiin tänään', että hän oli juuri naimisissa. Bear-McClard pitää kädestä mallia, kun he suutelevat toistensa poskia. Toinen sormus, jossa oli kirjaimet 'EM' ja 'RATA', ilmestyi Bear-sormiin. McClard's

Ratajkowski paljasti ensin odottavansa lasta Voguelle kirjoittamassaan esseessä. Hänen esseensä alkoi selityksellä hänen haluttomuudestaan ​​paljastaa syntymättömän lapsensa sukupuolta.

'Kaikki kysyvät aina: 'Tiedätkö mitä haluat?' kun mieheni ja minä kerromme ystävillemme, että odotamme. Vastaamalla väitteellä, että emme tiedä lapsemme sukupuolta ennen kuin hän on 18-vuotias ja että tuolloin 'Hänen hahmonsa elokuvassa Gone Girl, Jessica Chastain, kirjoitti.

Hän jatkoi: 'Kaikki nauravat tälle.' 'Tästä huolimatta väitteessämme on totuus: totuus, että meillä ei ole aavistustakaan siitä, kuka - eikä mitä - kasvaa kohdussani, mahdollisuus, joka on paljon monimutkaisempi kuin sukuelimet, joiden kanssa lapsemme voi syntyä. luuletko että tulee olemaan?

Millaisen lapsen me kasvatamme? Missä määrin ne muuttavat sekä päivittäisiä rutiinejamme että identiteettiämme?'

Hän jatkoi: 'En pidä siitä, että pakotamme sukupuoleen perustuvia ennakkokäsityksiä ihmisiin, puhumattakaan vauvoista.' ”Viime kädessä haluan olla vanhempi, joka antaa lapseni näyttää minulle, kuka hän on.

Tästä huolimatta tiedän, että lapseni joutuu kohtaamaan sukupuolen väistämättömiä rajoituksia ja rakenteita ennen kuin hän voi edes puhua tai edes syntyä.”

Malli juhli äskettäin pienen poikansa Sylvester Apollon ensimmäistä syntymäpäivää

Ratajkowski jakoi vilkaisun Sylvesterin ensimmäisestä elämästä Instagramissa suuren päivän kunniaksi. Vuosi Slyn kanssa oli kaikki, mistä hän pystyi kirjoittamaan päiväkirjakirjoitukseensa. Toivotan rakkaalle pojalleni oikein hyvää syntymäpäivää.

'Elämäni maagisin päivä', Ratajkowski huokaisi, oli päivä, jolloin hänen poikansa syntyi. 'Hän on tuonut minulle iloa ja taikuutta, jota en ollut koskaan kuvitellut', hän jatkoi.

Katso tämä postaus Instagramissa

Emily Ratajkowskin (@emrata) jakama viesti

Joitakin kuvia hänen poikansa juhlista jaettiin myös, mukaan lukien yksi vauvasta hymyilevä värikkäälle kakulleen ja toinen, jossa hän seisoo ilmapallojen edessä kirjoittamassa nimeään.

'Rakastamme olla vanhempasi', hän kirjoitti suloisen kuvan yhteydessä itsestään ja pojastaan ​​Bear-McClardista. Et voi pukea sitä sanoiksi. 'Rakkaus ei ole edes sana.'

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR