Neil Young keskeytti Jack Whiten podcastin Rick Rubinin kanssa

Julkkis

WPR

Neil Young keskeytti Jack Whiten podcast-keskustelun Rick Rubinin kanssa.

He puhuivat Youngin pitkästä urasta ja uuden musiikin kirjoittamisesta.

Rick Rubinin Broken Record -podcastin viimeisimmässä jaksossa Jack White ja Neil Young keskustelivat, kun Neil Young keskeytti.

White ja Rubin olivat jutelleet noin puolitoista tuntia, kun Young, joka oli ollut samassa Malibu-studiossa äänittämässä uusia kappaleita, astui sisään ja alkoi myös puhua. White vertasi Youngia The Rolling Stonesiin ja kehui laulajaa siitä, että hän pystyi ylläpitämään pitkän uran musiikkialalla.

On hienoa, että voitte tavallaan osoittaa sen, White sanoi. 'Muistan, kun olin 12-vuotias ja The Rolling Stones 40-vuotias, ja kaikki sanoivat: 'Voi luoja', ja on niin mukavaa, että te pystytte perustamaan sen. Young sanoi: 'Jos heillä on henki, he ryöstävät asioita, koska mitä muuta voimme tehdä?' antavan uransa kestävyyden hänen 'henkeensä'.

Young jatkoi paljastamalla, että hän oli viettänyt kolme viikkoa osoitteessa Rick Rubinin äänityslaitos, 'Shangri-La'. Muusikko paljasti, että hän on tehnyt yhteistyötä Rubinin kanssa uuden musiikin parissa; Youngin vuoden 2016 albumi 'Peace Trail' äänitettiin myös Rubinin studiossa. Young totesi, että hänen seuraavien kappaleidensa 'ennenkuulumattomat soitinparit' tulevat esille. Young puhui myös uuden albumin kappalelistasta, melodioista ja sävellysprosessista.

Neil Young sanoi heinäkuussa saaneensa valmiiksi albumin äänittämisen Crazy Horsen kanssa, jonka Rubin oli tuottanut. Albumi, jonka nimi on ”Barn”, julkaistaan ​​vuonna 2021. A Tip from You to Me, joka on Whiten uusimmalla albumilla ”Entering Heaven Alive”, soitettiin akustisesti äänihaastattelun loppua kohden.

Youngin kanssa työskentelyn lisäksi Rubin on äskettäin julkistanut debyyttikirjansa, tuottanut Red Hot Chilli Peppers -albumin ”Unlimited Love” ja aloittanut tuotannon sekä elokuville että televisiolle. Supply Chain Issues -maailmankiertueensa aikana White nauhoitti uuden live-albumin, jonka hän ilmoitti julkaistavaksi viime kuussa.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

  1. Kim Kardashianin 425 dollarin Balenciaga-luottokorttikorvakorut hämmästyttävät fanit!
  2. Olivia Wilde puhuu avoimesti 'Don't Worry Darling' Spit-gate -draamasta!