Neil Cavuton sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Julkkis

WPR

Fox News -juontaja Neil Cavuto syntyi Westburyssa, New Yorkissa, Yhdysvalloissa. Patrick, hänen isänsä, työskenteli myyntipäällikkönä tölkkivalmistajassa. Kathleen puolestaan ​​oli kotiäiti ja YK:n työntekijä. Danbury, Connecticut, on paikka, jossa toimittaja kasvatettiin. Hänen etnisen taustansa on sekalainen, ja hänen kansallisuutensa on amerikkalainen. Hänen isänsä on italialainen ja äitinsä irlantilainen.

Varhaiskasvatus ja koulutus

Neil Cavuto syntyi Westburyssa, New Yorkissa, Long Islandilla, 22. syyskuuta 1958. Hänen isänsä Patrick oli tölkkivalmistajan myyntipäällikkö, kun taas hänen äitinsä Kathleen oli YK:n työntekijä ja kotiäiti.

Cavuton isä on italialainen ja äiti irlantilainen. Hän varttui Danburyssa Connecticutissa ja kävi Immaculate High Schoolia opiskelijana. Cavutosta tuli fish and chip -liikkeen johtaja 17-vuotiaana.

Neil Cavuton sairaus

Hän oli Valkoisen talon harjoittelija Carterin hallinnon aikana. Cavuto suoritti korkea-asteen koulutuksensa St. Bonaventuren yliopistossa Alleganyssa, New Yorkissa, jossa hän suoritti kandidaatin tutkinnon julkisesta viestinnästä vuonna 1980. Tämän jälkeen hän siirtyi American Universityyn Washington DC:hen, jossa hän suoritti maisterin tutkinnon.

Lue myös: Cathal Coughlanin sairaus: Hän on kuollut 61-vuotiaana

Neil Cavuton sairaus

Monet fanit olivat hämmentyneitä veteraani Fox Business -juontaja Neil Cavuton pitkittyneestä, selittämättömästä poissaolosta verkostosta edellisten viiden viikon aikana, ja jotkut ihmettelivät, oliko tapahtumassa jotain synkkää, ja toiset pelkäsivät hänen äkillisen kuolleen.

Maanantaina, kun hän palasi esitykseensä Cavuto: Coast to Coast, ankkuri paljasti, että toinen ennuste oli melkein oikea: COVID-19:n toisen hyökkäyksen jälkeen hänet otettiin tehohoitoon, jossa hän sanoi, että asiat olivat 'kosketus'. ja mene' hetkeksi.

Cavuto, jolla on multippeliskleroosi ja joka on selvinnyt vaiheen 4 syövästä ja avosydänleikkauksesta, on yksi niistä 3 %:sta amerikkalaisista, joiden immuunijärjestelmä on vaurioitunut ja jotka 'ei pysty ylläpitämään kaikkia COVID-19-rokotteen hyötyjä'.

Hän kuitenkin totesi, että jokin puolustus oli parempi kuin ei mikään.

'Sallikaa minun olla selvä', hän sanoi. 'Lääkärit väittävät, etten olisi täällä, jos minua ei olisi rokotettu.'

Neil Cavuton sairaus

Cavuto keskusteli poissaolostaan ​​Fox News Channelin Your World -kanavalla Neil Cavuton ja Fox Business Networkin Cavuto: Coast to Coastin kanssa, Foxin tiedottajan mukaan.

Cavuto sai tappouhkaukset lokakuussa paljastuttuaan COVID-19-diagnoosinsa ja kehotettuaan katsojia rokottamaan itsensä ja yhteisönsä haavoittuvien jäsenten suojelemiseksi.

Cavuto väitti tällä kertaa, että hänellä oli 'paljon, paljon vaarallisempi ketju, jota lääkärit kutsuvat COVID-keuhkokuumeeksi', ja hän vietti 'melko pitkän ajan' teho-osastolla.

Hän sanoi pyytäneensä Foxia pitämään sairauden salassa, koska hän ei halunnut tulla kertomukseksi, mutta uskoi olevansa katsojille velkaa selityksen pitkittyneestä poissaolostaan. Hän vaikutti myös hylkäävän ehdotuksia, joiden mukaan hänen sairaalahoitonsa johtui rokotteesta, ja kutsui tätä 'ruohoisena knoll-ideana'.

'Jotkut teistä, jotka halusivat saada minut eroon tuskistani, tulivat todella lähelle', hän lisäsi. 'Anteeksi pettymys! Rokotus ei kuitenkaan aiheuttanut tätä… Heikentynyt immuunijärjestelmäni aiheutti.”

Cavuto oli varovainen korostaakseen, että hän 'ei ollut täällä kiistääkseen rokotteita puolestasi, vaan antaakseen minulle selityksen'.

Lue myös: Alan Fletcherin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Uran alkua televisiossa

Neil Cavuton sairaus

Cavuto aloitti televisiouransa suurena ankkurina ja toimittajana CNBC:ssä, jossa hän oli mukana kanavan ensimmäisessä ohjelmassa huhtikuussa 1989. Hän esitteli myös yritysuutisia. Teholounas ' ja osallistui NBC:n 'Today' -sarjaan. Cavuto raportoi sitten 15 vuotta yleisradiopalvelun 'Nightly Business Report' -julkaisussa.

Henkilökohtainen elämä ja terveys

Cavuto meni naimisiin Mary Fullingin kanssa vuonna 1983. Bradley, Tara ja Jeremy, parin kolme lasta, asuvat Mendham Boroughissa, New Jerseyssä.

Cavutolla on ollut terveydellisiä haasteita koko elämänsä ajan. Hänellä diagnosoitiin multippeliskleroosi, kun hän oli taistellut kuolemaa lähellä olevaa syöpää vastaan. Cavutolle tehtiin onnistunut sydänleikkaus vuonna 2016. Rokotetusta huolimatta hänen COVID-19-testi oli positiivinen viisi vuotta myöhemmin.