Näyttelijä Chadwick Bosemanin leski vastaanottaa palkinnon Tearful Tribute -elokuvassa

Julkkis

WPR

Taylor Simone Ledward otti vastaan ​​Actor Tribute -palkinnon 'Black Panther' -tähdelle Chadwick Bosemanille 30. Gotham Awards -gaalassa maanantaina, mutta otti sen kyyneleet silmissään.

Sen jälkeen kun Boseman kuoli elokuussa 43-vuotiaana henkilökohtaisen taistelun jälkeen paksusuolen syöpää vastaan, Ledward on esiintynyt julkisuudessa vain virtuaalisesti.

Tunnustuksena Bosemanin 'syvälle työlle sekä hänen vaikutukselleen tähän ammattiin ja maailmaan', hän sanoi, että oli kunnia ottaa vastaan ​​postuumi kunnianosoitus hänen puolestaan.

'Chad, paljon kiitoksia. Palvon sinua. Olet tehnyt minut uskomattoman ylpeäksi. Jatka valon loistamista meille, hän sanoi koko itkuisen puheen ajan.

Näyttelijä Chadwick Bosemanin leski vastaanottaa palkinnon Tearful Tribute -elokuvassa

' Ma Raineyn musta pohja ” näyttelijä oli Ledwardin mukaan vilpittömin ihminen, jonka hän oli koskaan tavannut.

Hän huomautti, kuten People and the Wrap raportoi: 'Koska hän ei yksinkertaisesti pysähtynyt totuuden toteamiseen, hän etsi sitä aktiivisesti: itsestään, ympärillään olevista ja tilanteesta.'

Totuus voi olla itselle melko yksinkertaista vastustaa, mutta jos ihminen ei elä totuudessa, on mahdotonta elää heidän olemassaolonsa jumalallisen tarkoituksen mukaisesti. Ja niin, päivästä toiseen, siitä tuli tapa, jolla hän eli elämänsä. epätäydellinen ja määrätietoinen.

Hän pystyi täysin sitoutumaan jokaiseen hetkeen, olemaan täysin läsnä sekä omassa elämässään että niiden ihmisten elämässä, joista hänestä tuli. Hänellä oli onni viettää useita elämiä keskittyessään yhteen, Ledward sanoi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

90 päivän sulhanen tähti Ariela Weinberg vihjaa vauvalle nro 2 Biniyam Shibren kanssa
Katie Holmes-Bobby Wooten Iii -romantiikka on jo ihastuttava, vaikka olemme olleet yhdessä vain viisi kuukautta
Mary Mara kuoli 61-vuotiaana: 'Ray Donovan' ja 'ER' -näyttelijä kuolevat Riverin osavaltiossa New Yorkin osavaltiossa

Hän alkoi ymmärtää, mitä tarkoittaa olla ei mitään, yksi ja kaikki. Hän viittasi siihen 'astiana, joka kaadetaan sisään ja josta ulos'. Hän pystyi hyödyntämään antautumisen voimaa ja sallimaan Jumalan rakkauden virrata läpi.

Näyttelijä Chadwick Bosemanin leski vastaanottaa palkinnon Tearful Tribute -elokuvassa

Näyttelijä elokuvista 'Marshall', 'Get On Up', '42' ja 'Da 5 Bloods' oli myös ehdolla parhaan miespääosan Oscar-palkinnon saajaksi roolistaan ​​hänen viimeisessä elokuvassaan 'Ma Rainey's Black Bottom', mutta Riz Ahmedin ' Sound of the Metal” voitti.

Huomioissaan Ahmed mainitsi myös Bosemanin.

'Luovuus ei ole yksintoimintaa. Haluan kiittää kaikkia muita ehdokkaita heidän panoksestaan ​​ja inspiraatiostaan ​​tässä mielessä. Ja erityisesti, Chadwick Boseman , jonka esitystä tunsin aidosti inspiroivana, koska hän piti itseään sellaisella säädyllisyydellä ja niin inhimillisyydellä, että hän oli esimerkkinä meille kaikille ja sukupolveni esiintyjille

'Ma Rainey's Black Bottom' -näyttelijät ja -ryhmä osoittavat kunnioitusta edesmenneelle Chadwick Bosemanille ja hänen viimeiselle näytökselle.

Independent Filmmaker Project järjesti Gotham Awards -gaalan, johon osallistui vierailijoita ja ehdokkaita sekä henkilökohtaisesti että digitaalisesti.

Näyttelijä Chadwick Bosemanin leski vastaanottaa palkinnon Tearful Tribute -elokuvassa

Bosemanin perintöä juhlittiin jälleen joulukuussa 'MTV Movie & TV Awards: Greatest of All Time' -erikoistapahtumassa. Don Cheadle ja Robert Downey Jr. Hänen 'Avengers' -tovereidensa antoi edesmenneelle näyttelijälle Hero for the Ages -palkinnon.