Näytä heille bikinikuviasi! 'Vanderpump Rules' - Lala Kentin kuumimmat bikinikuvat

Elämäntapa

WPR

Lala Kent, yksi Vanderpump Rulesin tähdistä, on tupakoiva seksikäs äiti. Todellisuusnäyttelijä synnytti maaliskuussa 2021 tyttärensä Oceanin entisen poikaystävän Randall Emmettin kanssa, ja hänen vartalonsa palasi nopeasti raskautta edeltävään tilaan.

Muutamassa kuukaudessa hän palasi bikinivartaloon, suureksi iloksi hänen ihailevan yleisönsä.

Lala sanoi olevansa kohtalon isku, että hän oli päässyt niin nopeasti takaisin raskautta edeltävän kokoiseen uimapukuun.

Katso tämä postaus Instagramissa

@lalakent jakama viesti

Lala Kent julkaisi kuvan 31. syntymäpäiväjuhlistaan ​​syyskuussa 2021 Instagramiin 5. helmikuuta 2022.

Hän kertoi faneilleen, että huolimatta hänen upeasta ulkonäöstään, kun hän nousi surffauksesta valkokuvioisissa bikineissä, hänellä on osansa epävarmuudesta.

Katso tämä postaus Instagramissa

@lalakent jakama viesti

Jokaisen naisen vartalo herättää minussa aina ihailua. Jokainen niistä. Luulen, että enimmäkseen genetiikka auttoi minua toipumaan nopeasti Oceanin jälkeen. Meillä kaikilla on epävarmuutta, eikä niistä ole helppoa voittaa, hän aloitti.

Lue myös: Enemmän erilaisia ​​uima-asuja kuin 'love Island' Katso joitain Sarah Hylandin seksikkäimmistä bikinikuvauksista

'Mitä ovat syvimmät pelkosi?' Sitten Lala kysyi. Muutama kuvailee minua: 'Vasen korvani on näkyvästi esillä ja vasen tissi on suurempi kuin oikea.'

Kesäkuussa 2022 Lalalle tehtiin plastiikkaleikkaus rintojen suurennusta varten ja vasemman korvan kiinnitys taakse, mikä ratkaisi molemmat vaikeudet.

Katso tämä postaus Instagramissa

@lalakent jakama viesti

Leikkauksen jälkeen Instagramiin lähetetyllä videolla Bravo-näyttelijä voidaan nähdä lepäävän sairaalan rinteellä pää sidottuina.

Hän sanoi rohkeasti: 'Jatkoin hissillä ja sanoin kaikille, jotka tulivat: 'Sain tissit kuntoon.' Hän jatkoi: 'Jotkut saattavat kysyä, miksi pääni on sidottu.

Katso tämä postaus Instagramissa

@lalakent jakama viesti

Kaikki olivat niin huolissaan omista rinnoistaan, ettei kukaan huomannut, että ihana vasen korvani oli painunut taakse. Tämä tekee minut niin onnelliseksi.

Näytä heille bikinikuviasi!

Sydäntäsärkevän eron jälkeen Randallin kanssa Lala paljasti tammikuussa 2022 saavansa rintaimplantteja 'Give Them Lala' -ohjelmassaan.

Lue myös: You Tuber Tana Mongeaun seksikkäimmät bikinikuvat

Hän selitti: 'Saattaa kuulostaa siltä, ​​että laitan tissit kuntoon miehille, mutta se tekee tissit kuntoon puolestani', lisäsi: 'Ne olivat isoja ja minä rakastin niitä' hänen raskausrinoistaan.

Näytä heille bikinikuviasi!

Neljännen heinäkuun viikonloppuna vuonna 2022 Lala esitteli uutta, paranneltua rintakuvaansa bikineissä ystävänsä ja Vanderpump Rules -hahmon Scheana Shayn kanssa.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR