Luonnollinen ihonhoitoaine, joka lisää kosteutta ja poistaa aknepisteitä

Kauneus

WPR

Katso mitä tahansa ruoanlaitto-ohjelmaa, niin he kertovat sinulle, ettei mikään ateria ole täydellinen ilman suolaa. Mutta tiesitkö, että aivan kuten suulakisi, ihosi voisi hyötyä hieman suolasta siellä täällä? suolaiset kauneustuotteet sisältävät runsaasti mineraaleja ja luonnollista kuorintaainetta, joka voi puhdistaa ihosi perusteellisesti ja kiinteyttää ihoa.

On syy siihen, että kylpysuolat, Kuolleenmeren uinti ja Himalajan suolalamput ovat niin palauttavia. Suola toimii luonnollisena antiseptisenä ja antimikrobisena aineena, joka imee epäpuhtaudet huokosistasi ja jättää ihosi puhtaan, kiinteän ja tasapainoisen ja nuorekkaan tunteen. Bonuspisteet: kuivien, kuorivien ominaisuuksiensa vuoksi suola voi myös kuivata aknea poistaakseen sen nopeammin.

'Rikkasti magnesiumia sisältävä suola voi parantaa ihon suojatoimintoa, mikä johtaa merkittävästi parempaan ihon kosteutukseen', sanoi Dr. Nava Greenfield Schweiger Dermatology Groupista NYC:ssä . Hän viittasi tutkimuksiin, joiden mukaan suolassa kylpeminen on hyödyllistä iholle. 'Sama tutkimus osoittaa, että merisuola voi vähentää tulehdusta ekseemassa. Suolat parantavat kosteutta sitomalla vettä ja vaikuttavat ihosolujen kiertoon”, tohtori Greenfield jatkoi.

Mutta muista, että aivan kuten jokaisen maku on erilainen sen suhteen, kuinka paljon suolaa aterialla tarvitaan, jokaisen iho on erilainen, kun on kyse suolan käytöstä rutiinissasi. Vaikka suolalla on korjaavia ja puhdistavia ominaisuuksia, se on karkeaa. Se voi olla liian ankara joillekin ihonväreille ja kuivattaa joillekinjoilla on kuivempi iho, joten etsi tuotteita, jotka on valmistettu kosteuttavista ainesosista sekä suolasta.

Ihonhoitorutiineissa käytetään tyypillisesti kahdenlaista suolaa: merisuolaa ja Himalajan suolaa. Hyvä valinta meille, joilla on herkempi iho, Himalajan suola on hellävaraisempi vaihtoehto. Se on jalostamaton, käsin louhittu ja sisältää 84 luonnossa esiintyvää mineraalia ja alkuainetta, mukaan lukien kromi, sinkki, jodi ja rikki. Merisuola puolestaan ​​sisältää jäämiä välttämättömistä kivennäisaineista vedestä, josta se on peräisin. Nämä kivennäisaineet tekevät merisuolasta luonnollisen myrkkyjä poistavan aineen sekä ravintotiiviin.

Jos olet valmis kokeilemaan suolaa, sinun ei tarvitse etsiä muuta kuin omaa keittiökaappiasi. Voit löytää tee-se-itse-ratkaisuja värikasetteja,vartalon kuorintaaineetja kasvonaamiot, joissa käytetään vain kotitalouksien ainesosia, kuten vettä ja omenaviinietikkaa, öljyä ja hunajaa. Dr. Greenfield ehdottaa liuoksen käyttöä, joka sisältää 5 % suolaa. 'Sillä huomattavasti enemmän ei ehkä ole samoja vaikutuksia.'

Eikä sinun tarvitse mennä täysin tee-se-itse lisätäksesi hieman suolaa rutiinisi. Kauneusbrändit tietävät jo suolan uskomattomat edut ja ovat sekoittaneet sitä sekä ihon- että hiustenhoitotuotteisiin. Aivan oikein – suola tekee hyvää myös hiuksille. Suolapohjainen shampoo sopii erinomaisesti päänahan perusteelliseen puhdistukseen, joka ehkäisee rasvaisia ​​juuria. Ja muotoilun puolella suola voi lisätä tekstuuria ja siten rantamaisia ​​aaltoja. (Ilmoitus: kiharat hiukset ovat yleensä paljon kuivempia kuin suorat tai ohuet hiukset, joten kiharat tytöt, ole varovainen. Suihkutin hieman Kapteeni Blankenshipin Mermaid Sea Salt -hiusspray koska se on valmistettu myös Aloesta kosteuttavan vaikutuksen saavuttamiseksi. Mutta tasapainotin sitä myös päivittäisellä ihoon jätettävällä hoitoaineellani. Tuloksena oli ylimääräinen volyymi ilman pörröisyyttä!)

Oletko valmis aloittamaan ostokset? Tässä muutamia suosikkejamme:

Sieltä.

Ahava Natural Kuolleenmeren kylpysuola

Täysin Kuolleenmeren suolasta valmistettu kylpysuola tuo merestä peräisin olevia mineraaleja ja ravintoaineita, kuten magnesiumia, kalsiumia ja kaliumia ihollesi terapeuttisen, virkistävän tuloksen uskomattoman pehmeästä ihosta.

22 dollaria klo Sieltä

Miau Miau Tweet.

Miau Miau Tweet Tweet Sweet Orange Papaya Body Scrub

Tyynenmeren merisuolasta valmistettu kuorinta, joka parantaa ihon sävyä ja tehostaa verenkiertoa reilun kaupan sokerin ja luomukasviöljyjen avulla.

32 dollaria klo Miau Miau Tweet

New Yorkin biologia.

New York Biology Himalajan suolavartalokuorinta

Valmistettu Himalajan vaaleanpunaisesta suolasta parantamaan epäpuhtauksia ja poistamaan kuollutta ihoa vitamiinien, kuten kalsiumin, magnesiumin ja kaliumin sekä kosteuttavien eteeristen öljyjen avulla.

14,95 dollaria klo

Christophe Robin.

Christophe Robin puhdistava puhdistava kuorinta merisuolaa

Ensimmäinen suolakuorinta- ja shampooyhdistelmä, joka puhdistaa ja puhdistaa herkän ja rasvaisen päänahan.

53 dollaria klo Christophe Robin

Luomu vihreään.

Luomu-Green Rose Foam puhdistava vaaleanpunainen suola

Väriaine, joka puhdistaa ja puhdistaa ilman kosteutta poistamatta vaaleanpunaista Himalajan suolaa sekä ruusuvettä, vesimelonia ja ranskalaista vaaleanpunaista savea.

16 dollaria klo Luomu vihreään

Blaq.

Blaq vartalokuorinta

Hiilipohjainen vartalokuorinta, joka on valmistettu merisuolasta, joka kuorii ja ravitsee samalla syväpuhdistaen huokoset.

16,95 dollaria klo Blaq

Seraphine Botanicals.

Seraphine Botanicals Pink Salt + Apricot Hair Texturizing Mist

Ravitseva suihke, joka on valmistettu aprikoosista, punajuuresta ja mandariinista ja johon on lisätty Himalajan vaaleanpunaista kivisuolaa, joka lisää luonnollisia aaltoja ja jättää hiukset tuoksumaan sitrushedelmiltä.

22 dollaria klo Seraphine Botanicals

Rehevä kosmetiikka.

Rehevä Ocean Salt Scrub

Bestseller valmistettu sekä hienosta että karkeasta merisuolasta sekä kookosöljystä ja avokadoöljystä intensiiviseen kuorimiseen, joka jättää ihon pehmeäksi. Lush myy myös hellävaraisemman, vegaanisen version, joka sopii paremmin kasvokäyttöön.

21,95 dollaria klo Rehevä kosmetiikka

Sieltä.

Ahava Nestemäinen Kuolleenmeren suola

Tämä Kuolleenmeren suolasta valmistettu poishuuhteleva suolahoito palauttaa synnin tasapainon, puhdistaa myrkkyjä ja voi jopa lievittää lihasjännitystä.

24,50 dollaria klo Sieltä

Body Shop.

The Body Shop Välimeren suolakuorinta

Tämä pinnoittava vartalokuorinta, jossa käytetään karkeaa Välimeren suolaa, virkistää ja elvyttää, kun sitä hierotaan ihoon.

32 dollaria klo Body Shop

Kapteeni Blankenship.

Kapteeni Blankenship Mermaid Sea Salt hiussuihke

Merisuola-hiuslakka, joka sisältää kosteuttavia Aloe Veraa ja merileväuutteen lisämineraaleja, jotka ravitsevat hiuksia ja päänahkaa.

24 dollaria klo Kapteeni Blankenship

Sieltä.

Ahava Softening Butter Kuolleenmeren suolakuorinta

Tämä ihovoiteena toimiva vartalovoi kuorii, uudistaa ja kosteuttaa ihoa käyttämällä runsaasti mineraaleja sisältävää Kuolleenmeren suolaa sekä laadukkaita eteerisiä öljyjä.

26 dollaria klo Sieltä