Nat Sciverin ja Katherine Bruntin häät: Englannin naiskrikettipelaajat Katherine Brunt ja Nat Sciver solmivat toisiaan yksityisessä seremoniassa

Julkkis

WPR

Nat Sciver ja Katherine Brunt, molemmat Englannin naisten krikettijoukkueesta, menivät naimisiin yksityisessä seremoniassa viikonloppuna. Heather Knight, Danni Wyatt, Isa Guha, Jenny Gunn ja muut kollegat ja entiset englantilaiset kansainväliset pelaajat olivat mukana häissä.

Guha, entinen englantilainen kriketinpelaaja, joka työskentelee nykyään lähetystoiminnan harjoittajana, onnitteli Sciveriä ja Bruntia suloisessa viestissä seremoniasta.

Katso tämä postaus Instagramissa

Isa Guha (@isaguha) jakama viesti

Twitterissä Englannin krikettijoukkueen virallinen tili toivotti kuuluisalle pariskunnalle onnea heidän erityisenä päivänä. He julkaisivat Twitterissä: 'Syvimmät onnittelumme Katherine Brunt & Nat Sciver jotka menivät naimisiin viikonloppuna.'

Brunt on seurustellut Sciverin kanssa noin viisi vuotta. Molemmat ilmoittivat kihlautumisestaan ​​tämän vuoden lokakuussa, ja he suunnittelivat menevänsä naimisiin syyskuussa 2020 jossain paikassa Ranskassa. COVID-19-pandemia pakotti heidät kuitenkin lykkäämään tapahtumaa.

Molemmat kuuluivat Englannin joukkueeseen, joka eteni vuoden 2022 naisten kriketin maailmancupin finaaliin, joka pidettiin äskettäin Uudessa-Seelannissa. Heather Knightin johtama englantilainen joukkue pääsi suurturnauksen finaaliin, mutta voitti Meg Lanningsin Australian 71 juoksulla. Huolimatta Englannin raskaasta tappiosta kärkivälien välienselvittelyssä, Sciver vei esityksen loistavalla 148 juoksulla.

Nat Sciver ja Katherine Brunt häät

Kaksikko kuului myös Englannin MM-voittajaan naisten krikettijoukkueeseen vuonna 2017. Englannin naisten joukkue oli voittanut maailmanmestaruuden kotimaalla kukistaen Intian yhdeksällä juoksulla dramaattisessa finaalissa loppuunmyydyn Lords Cricket Groundin edessä. .

Sciver ja Brunt ovat liittyneet krikettiparien luetteloon ympäri maailmaa, joka sisältää Marizanne Kapp ja Dane van Niekerk Etelä-Afrikasta ja Amy Satterthwaite ja Lea Tahuhu Uudesta-Seelannista.

Lue myös: Kourtney Kardashianin ja Travis Barkerin häät: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Pähkinänkuoressa: Natalie Sciver ja Katherine Bruntin krikettikokemus

Nat Sciver ja Katherine Brunt häät

Brunt, joka on pelannut Englannissa 14 testiä, 140 yhden päivän kansainvälistä ottelua ja 96 T20 International -ottelua, on nykyisen joukkueen kokenein pelaaja. 36-vuotiaalla miehellä on 316 korttia kaikissa muodoissa, ja hän on Englannin paras ODI-hiivavoittaja 167 päänahkallaan 140 ottelussa.

Sciver puolestaan ​​teki ODI-debyyttinsä Pakistania vastaan ​​kotisarjassa heinäkuussa 2013. Sciverillä on 4774 juoksua ja 140 syöttöä 187 ottelussa Englannissa kaikissa kolmessa muodossa.