Nasser Al-Khelaifin nettoarvo: kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Julkkis

WPR

Nasser Al-Khelaifi on qatarilainen liikemies ja Paris Saint-Germanin (PSG) presidentti. Nasser toivotti äskettäin tervetulleeksi Lionel Messin, elävän jalkapallosankarin, joukkueeseensa, ja hän uskoo, että Messi auttaa PSG:tä saavuttamaan historian. Nasser Al Khelaifin nettovarallisuuden odotetaan nousevan noin 8 miljardiin dollariin vuoteen 2022 mennessä.

Aikainen elämä

Nasser Al-Khelaifi syntyi Dohassa, Qatarissa, 12. marraskuuta 1973. Hän ei ole paljastanut tarpeeksi entisestä elämästään ja vanhemmistaan. Saimme kuitenkin tietää, että hänen isänsä on helmisukeltaja.

Hän meni Qatarin yliopistoon opiskelemaan ja valmistui kauppatieteiden maisteriksi. Myöhemmin hän sai jatkotutkinnon Pireuksen yliopistosta.

Nasser oli ammattilaistennispelaaja, joka oli Qatar Davis Cup -joukkueen toiseksi menestynein jäsen. Kilpaillessaan Tennisammattilaisten yhdistys , hän on esiintynyt kahdella suurella kiertueella (ATP). Hän kuitenkin hävisi kaikki ottelunsa ensimmäisellä kierroksella.

Hän hävisi Thomas Musterille, entiselle Ranskan avointen mestarille, St. Poltenissa vuonna 1996 ja Dohanissa vuonna 2001. Hän ansaitsi uransa korkeimman yksipelisijoituksen 995 vuoden 2002 lopulla. Hän voitti GCC-joukkueturnauksen tennispelaajana. Marraskuussa 2008 hänestä tuli Qatarin tennisliiton johtaja pettymyksen tennisuran jälkeen.

Lue myös: Evan Spiegel Net Worth: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Nasser Al Khelaifin nettoarvo

Nasser Al-Khelaifin nettoarvo

Nasser Al-net Khelaifin arvon arvioidaan nousevan 8 miljardiin dollariin vuonna 2022. Al-Khelaifi saa elantonsa useista yrityksistään. Hänen yrityksensä Media Group on yksi heistä. Hän on yhtiön hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja.

Vuonna 2016 ranskalainen päivälehti L’Equipe julkaisi 30 miehen listan, jossa Al-Khelaifi sijoittui ranskalaisen jalkapallon parhaaksi pelaajaksi. Maaliskuussa 2020 France Football valitsi hänet maailman tärkeimmäksi jalkapalloilijaksi.

Nasser A. Khelaifin ura

Vuonna 2011 Nasser valittiin Aasian tennisliiton varapuheenjohtajaksi. Nasser nimitettiin myös Qatar Sports Investmentsin puheenjohtajaksi kesäkuussa 2011. (QSi).

Kesäkuussa 2011 sijoitusliike osti jalkapalloseuran Paris Saint-German (PSG). Hänet nimitettiin oston jälkeen seuran hallituksen puheenjohtajaksi ja toimitusjohtajaksi. Hänet nimitettiin PSG:n uudeksi presidentiksi 7. lokakuuta 2011. PSG.

Hän paljasti viiden vuoden presidenttistrategiansa, jonka tavoitteena on tulla PSG:stä Ranskan ja maailman arvostetuimmaksi jalkapalloseuraksi. PSG on hankkinut entisen brasilialaisen jalkapalloilijan Leonardon. Seuran merkittävät saavutukset UEFA Europa Leaguessa eivät olleet esillä kaudella 2011-12, koska ne putosivat välittömästi.

PSG voitti Ligue 1 -mestaruuden kaudella 2012-13 esiteltyään uuden strategiansa ja taktiikkansa. Joukkue eteni myös UEFA:n Mestarien liigan puolivälieriin.

PSG päätti kauden 2013-14 Ligue 1:n parhaaksi joukkueeksi liigan 89 pisteellä. He etenivät puolivälieriin, mutta voittivat Chelsean.

Nasserilla oli suuret aikeet vuodelle 2012, ja QSi osti Paris Handball Clubin. Sitten seura sulautui PSG:n urheilusarjaan, mikä teki siitä paljon suuremman ja kilpailukykyisemmän.

PSG Handball oli voittanut LNH Division 1:n edellisenä vuonna, vuonna 2012, ja on sittemmin palkittu viisi kertaa. Seura eteni EHF:n Mestarien liigan finaaliin kaudella 2016-17.

Nasser Al-Khelaifin nettoarvo

PSG, Al-football Khelaifin seura, värväsi juuri entisen Barcelonan tähden, Lionel Messi . Huhujen mukaan Messi on tehnyt kahden vuoden sopimuksen PSG:n kanssa. 10. elokuuta 2021 jalkapalloilija saapui Pariisiin yksityisellä lentokoneella allekirjoittamaan sopimuksen PSG:n kanssa.

Nasser oli erittäin iloinen saadessaan Messin liittyä joukkueeseensa. 'Olen innoissani siitä, että Messi liittyy PSG:hen', hän sanoi. Olemme innoissamme voidessamme toivottaa Messin ja hänen perheensä tervetulleeksi Pariisiin.

Lue myös: Lil Meech Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Nasser Al-Khelaifi Sport Investment

Nasser Al-Khelafi on luonut itselleen nimen urheilualalla viimeisen vuosikymmenen aikana, mutta kaikki alkoi hänen kotimaassaan Qatarissa, jossa hänestä tuli ja on edelleen Qatar Sports Investmentsin (Qsi) puheenjohtaja vuodesta 2011.

QSi osti hänen ohjauksessaan ranskalaisen jalkapalloseuran Paris Saint-Germainin (PSG), jolloin Nasser Al-Khelaifista tuli seuran uusi hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja.

Nasser oli Qatar Davis Clubin toiseksi menestynein pelaaja Sultan Khalfanin jälkeen. Hän pelasi 43 ottelua vuosina 1992–2002 ja teki 12–31 kaksinpelin ja 12–16 nelinpelin ennätyksen. Qatarin emiiri Shaikh Tamim nimitti Nasser Al-Khelafin salkkuttoman ministerin virkaan Qatarin hallitukseen marraskuussa 2013.

Nasser Al-Khelaifin pituus, paino ja muut tiedot

Nasser Al-Khelaifin nettoarvo

Fanit välittävät julkkisten fyysisestä ulkonäöstä. Monet meistä haluavat seurata suosikkijulkkiksiemme ulkonäköä ja tyyliä. Olemme tietoisia pyynnöstäsi. Nasser Al-Khelaifi on 1,80 metriä korkea. 73 kg. Laitamme nykyisen arvon, koska paino vaihtelee usein.

Nasser Al-Khelaifin asiat ja siviilisääty

Oletko utelias Nasser Bin Ghanim Al-personal Khelaifin elämästä? Jos olet tarpeeksi utelias henkilökohtaisesta elämästä, löydät kaikki tarvitsemasi tiedot täältä. Taulukosta löydät tietoa parisuhteesta, siviilisäädystä, kiinnostuksen kohteista ja muista aiheista.

Olemme sisällyttäneet tähän osioon kaikki hänen suosikkiihmisensä, -asiansa ja muut asiaan liittyvät tiedot. Katso alla olevasta taulukosta tietoja siviilisäädystä ja muista yksityiskohdista.

Lue myös: Fetty Wap Net Worth 2022: Amerikkalainen räppäri ja tuottaja varhainen elämä, ura ja muita päivityksiä!

Nasser Al-Khelaifin henkilökohtainen elämä

Nasser Al-Khelaifin nettoarvo

Nasser Al-Khelaifilla on vaimo. Mutta hän ei ole paljastanut mitään perheestään. Hänen vaimonsa nimi on meille tuntematon. Hänen avioliittonsa johti raporttien mukaan neljään lapseen, ja hänen perheensä asuu tällä hetkellä Qatarissa.

Al-Khelaifilla on ollut erilaisia ​​oikeudellisia ongelmia. Vuosien 2017 ja 2019 Dohan yleisurheilun MM-ehdokkuuden välillä epäiltiin, että hän oli pettänyt. Sveitsiläinen syyttäjä hylkäsi syytteen lahjonnasta helmikuussa 2020.

Saman vuoden lokakuussa tuomari totesi hänet syyttömäksi vakavaan rikolliseen huonoon hallintoon. Asia otettiin Sveitsin liittovaltion oikeuteen 14.9.2020. Se oli BelN:n Ranskan päämajassa pidetyn kokouksen tulos. Presidentti lupasi ostaa 5 miljoonan euron kiinteistön Sardiniassa vastineeksi oikeuksista elokuvanäytöksiin mediaksi vuosien 2026 ja 2030 MM-kisoissa.