Naomie Olindon mukaan Cameran Eubanksin ja Chelsea Meissnerin paluu eteläiseen charmiin on epävarmaa

Julkkis

WPR

Torstaina Southern Charmin kauden 8 ensi-illassa Naomie Olindo palasi voitokkaasti, ja hän toivoo, että jotkut hänen entisistä näyttelijöistään seuraavat perässä.

Aiemmin tällä viikolla PEOPLE:n kanssa puhunut reality-tähti myönsi, että hän haluaisi nähdä ystävänsä Cameran Eubanksin ja Chelsea Meissnerin palaavan ohjelmaan, mutta hänellä on varauksia sen suhteen, käveleekkö kumpikaan enää koskaan Bravon kameroiden edessä.

Olindo, 29, sanoo: 'Minulla oli todella ikävä heitä molempia tänä vuonna ja toivoisin heidän elokuvaavan uudelleen, mutta he ovat vain niin ohi pisteen, että he haluaisivat koskaan palata.'

Olindo jatkaa: 'En vain usko, että se on heidän korteissaan. Cameronilla on perhe ja Chelsea tekee niin monia muita asioita. 'Pidämme ehdottomasti yhteyttä; Rakastan niitä edelleen ja näen niitä usein. Yksinkertaisesti sanottuna sitä ei näytetä televisiossa.

Ne ovat parhaita, joten se haisee. Heillä molemmilla on niin hyvä arvostelukyky ja he ovat niin tavallisia! Helma oli minulle välttämätön!”

Ennen Southern Charmin seitsemättä kautta, vuonna 2020, kaikki kolme naista poistuivat ohjelmasta kerralla. Vaikka kaikki kiistivät sen, väitettiin, että he jättivät projektin kuultuaan, että Eubanksin aviomies oli väitetysti ollut uskoton Costarille Kathryn Dennis .

Naomie Olindon mukaan Cameran Eubanksin ja Chelsea Meissnerin paluu eteläiseen charmiin on epävarmaa

'Päätökseni tehtiin ja toimitettiin Bravolle kuukausia sitten, eikä sillä ole mitään tekemistä avioliittoani koskevien absurdien ja väärien väitteiden kanssa', Eubanks kirjoitti Instagramissa. 'Ole hyvä ja hylkää kaikki väärät huhut. Kaikki se on vain luokitustemppu.'

Olindo vastasi: 'Olen niin ylpeä sinusta ja meistä, Chelsea', ja Meissner julkaisi huomautuksen uudelleen Instagram Stories -tililleen.

Yksi Southern Charmin alkuperäisistä jäsenistä on 38-vuotias Eubanks. Hän esiintyi The Real World: San Diego -sarjoissa ja MTV:n The Challenge -ohjelmassa ennen toimikauttaan ​​ohjelmassa.

Meissner, 37, tunsi myös tosi-tv:n, koska hän osallistui Survivorin 24. tuotantokauteen vuonna 2011.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:
Anna Duggar kiusaa vankilassa aviomiehelleen Joshille 34-vuotissyntymäpäivänään: 'My Bestie'
Todd ja Julie Chrisleyn vankilatuomio: Syyllisen tuomion jälkeen petosasiassa, mitä tiedämme tähän mennessä
'Teen Mom's' Javi Marroquin ja Lauren Comeau tapaavat ensimmäistä kertaa eronsa jälkeen

Hän debytoi Southern Charmissa kaudella 3, joka esitettiin vuonna 2016, vieraana, ennen kuin hänestä tuli vakituinen näyttelijä kaudella 4 ja kokopäiväinen näyttelijä kaudella 5 ja 6.

Mikä sitten motivoi Olindoa palaamaan? Kolmen vuoden seurustelun jälkeen hän ja hänen entinen poikaystävänsä Metul Shah päätti lopettaa sen.

Naomie Olindon mukaan Cameran Eubanksin ja Chelsea Meissnerin paluu eteläiseen charmiin on epävarmaa

Vain kymmenen päivää ennen kuin Olindo sai tietää, että Shah oli pettänyt häntä sosiaalisessa mediassa, entinen pariskunta, joka oli tavannut Charlestonissa, oli muuttanut viime kesänä yhdessä New Yorkiin.

Olindo jätti heidät lopulta ja palasi Etelä-Carolinaan. Olinda selittää: 'Olin tavallaan eri paikassa.' 'Sanoin: 'Olen palannut kaupunkiin.' Mitä tehdä, on minulle mysteeri. Ja en ole varma, mitä tehdä seuraavaksi.'

Koska Olindo oli edelleen yhteydessä entisiin näyttelijöihinsä, mukaan lukien entiseen poikaystäväänsä Craig Conover , heidän lyhyt, ilman kieliä tapahtuva romanssi uudelleen syttyminen ennen kauden 8 kuvausten alkamista oli paljon keskustelua aiheena tämän viikon ensi-illassa.

Olindolla on aiempi suhde Lev Bonaparte , 43, ja Venita Aspen, 28, kaksi sarjan uutta tähteä.

Naomie Olindon mukaan Cameran Eubanksin ja Chelsea Meissnerin paluu eteläiseen charmiin on epävarmaa

Olemme tunteneet toisemme 15 vuotta, koska Venita ja minä kävimme lukion yhdessä; hän oli minun juniori. ”Leva sitä vastoin melkein sai minut nauramaan ääneen hänen kanssaan!

Tapasimme hänet ensimmäisen kerran Craigin kautta vuosia ja vuosia sitten, ja päätimme nopeasti: 'Okei, emme aio työskennellä yhdessä, mutta meistä tulee hyviä ystäviä!' Siitä lähtien olen rakastunut häneen syvästi. Hän on ollut niin luotettava kaveri hyvin pitkään.'

Jonkun anomisen jälkeen Olindo sai lopulta mahdollisuuden mennä sisään, ja hän hyppäsi heti sisään ja jatkoi taisteluaan Dennisin kanssa siitä mihin hän oli jäänyt.

Koska siitä on niin kauan, Olindo väittää: 'En todellakaan ollut edes tietoinen, että hän oli edelleen raivoissaan tai että se oli edelleen merkittävää.'

'Mutta se on tavallaan kuin keskeyttäisit jotain ja poimiisit sen takaisin kuukausia, kuukausia ja kuukausia myöhemmin. Itse asiassa, ei paljon muuttunut. Itse asiassa se näytti jäätyneeltä ajoissa.'

Olindo sanoo olevansa iloinen, että hän teki sen, huolimatta paluunsa haitoista, kuten eron aiheuttamasta nöyryytyksestä julkisessa televisiossa.

Naomie Olindon mukaan Cameran Eubanksin ja Chelsea Meissnerin paluu eteläiseen charmiin on epävarmaa

Hän sanoo: 'Luulen, että katsovat ihmiset näkevät, että voit aloittaa elämäsi uudelleen.' Ja vaikka se saattaa toisinaan olla nöyryyttävää ja epämiellyttävää ja sinun on ehkä opeteltava joitakin asioita uudelleen, voit lopulta muuttaa elämäsi kulkua.