Näin Twitter reagoi GTA 6 -vuotojin (ja se on hauskaa)

Teknologiaa

WPR

Yli 90 materiaalia tulevasta Grand Theft Auto 6:sta on vuotanut verkkoon ennennäkemättömänä vuodona. Teapotuberhacker vuoti videot ja julkaisi ne GTAForumsissa. He ilmoittivat, että heillä oli suora pääsy niihin Rockstar Gamesin sisäisen Slack-kanavan kautta.

Ryöstöt, ammuskelut, avoimen maailman ajaminen ja keskustelut täydellä ääninäyttelijällä sisältyvät kaikki videoihin. Video näyttää tukevan Bloombergin Jason Schreierin äskettäistä huhua, että pelissä olisi pelattava naishahmo ja se sijaitsisi kuvitteellisessa Miamissa, ehkä GTA:n historian Vice Cityssä.

Huolimatta monista toiminnallisista ominaisuuksista, peli on ilmeisesti kehitteillä, sillä näytöllä näkyy debug-ohjelmointiosia.

Nauhojen kelpoisuus ei ollut alusta alkaen kyseenalainen niiden koon ja yksityiskohtaisuuden vuoksi, mikä olisi erittäin vaikea valmistaa.

Myöhemmin Schreier väitti Twitter-viestissä, että hän oli saanut Rockstarin sisäpiiriläisiltä vahvistuksen, että 'varhaisen ja keskeneräisen' videon vuoto oli totta ja että tilanne oli 'kauhu' Rockstarille.

Twitter on täynnä hauskoja reaktioita:

Jason Schreier on toimittaja ja kirjailija, joka käsittelee pääasiassa videopeliteollisuutta ja on twiitannut:

”Ei sillä ollut suuria epäilyksiä, mutta olen vahvistanut Rockstar-lähteiden kanssa, että tämän viikonlopun massiivinen Grand Theft Auto VI -vuoto on todellakin totta. Kuvamateriaali on tietysti aikaista ja keskeneräistä. Tämä on yksi videopelihistorian suurimmista vuodoista ja painajainen Rockstar Gamesille.”

Rockstar Games twiittasi:

'Rockstar vastaa ihmisille, jotka sanovat, että GTA 6 näyttää epätäydelliseltä, koska se kirjaimellisesti on sitä

Johtopäätös:

Kerron ajatukseni ja mielipiteeni alla. GTA 6:lla on melko mukava, tyylikäs ja huippuluokan ulkonäkö. Kertyminen ja vuoto ovat peräisin useiden vuosien takaa. En usko, että paljastukset aiheuttavat GTA 6:n lykkääntymistä ja lykkäämistä tuleville vuosille. Se on absurdia. Älä pelkää.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

  1. GTA 6 -peli vuotanut: onko se totta vai väärennöstä?
  2. Grand Theft Auto 6:n hakkerin nimi, käytetty 100 000 dollarilla, GTA 5:n lähdekoodihuijaus!

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR