Naimisissa ensisilmäyksellä Stacialla on korkeat standardit, kun taas Natella on tunnottomuus satunnaisia ​​treffejä kohtaan

Julkkis

WPR

Paskoja rullataan! Nate ja Stacia Married at First Sight -kaudesta 15 puhuvat avoimesti In Touchin kanssa päätöksestään kokeilla onneaan naimisissa täysin vieraan miehen kanssa.

In Touchilla on eksklusiivinen haastattelu Stacian, 37, kanssa ennen Lifetime reality-sarjan 15. kauden julkaisua.

'Luottamus oli tärkein asia, jota etsin', hän sanoo. ”Haluan täydellisen varmuuden siitä, että voin luottaa kumppaniini kaikissa tilanteissa.

Voin olla haavoittuvainen hänen kanssaan tietäen, että voin luottaa hänen hyviin aikoihinsa ja että olen suojattu.

Vaikka 'minä' sanominen tuntemattomalle saattaa tuntua oudolta, San Diegolainen morsian lisää, että hän oli 'varovainen tapaamasta miehiä, jotka eivät täytä' hänen 'korkeita vaatimuksiaan'.

Naimisissa ensisilmäyksellä Stacialla on korkeat standardit, kun taas Natella on tunnottomuus satunnaisiin treffeihin

En anna periksi. Kiinteistösijoittaja ilmoittaa, mutta ei ennen kuin hän kuvailee tapahtumaa, joka sai hänet päättämään seurustelusta: 'Jään mieluummin sinkkuna kuin tyytyäni vain teeskentelemään olevani suhteessa.'

Kun olimme treffeillä, minua kehotettiin maksamaan Cash App hänelle osani kuluista. Olin valmis siellä. Näen, etten ole ihanteellisella alueella tapaamaan sellaisia ​​miehiä, joiden kanssa haluan seurustella.

Nate oli 'tunnoton' satunnaisille treffeille, ja hänestä tulisi pian hänen miehensä.

34-vuotias sanoo: 'Tunsin oloni yksinäiseksi ja halusin ehdottomasti löytää täydellisen parin elämääni', ja lisää, että hän etsii henkilöä, johon hän 'voisi samaistua'.

Sen lisäksi, että heillä oli vahva perhehalu, molemmat osallistujat etsivät kumppaneita, jotka olivat yhtä kunnianhimoisia.

Sekä tuleva morsian ja sulhanen etsivät puolisoa, jonka kanssa jakaa upeita kokemuksia.

Molemmat ovat kotoisin yksinhuoltajaperheistä. Muistojen tekeminen on taito. Olla lähellä jotakuta ja näyttää hänelle rakkautta, hän sanoo. 'Kun kumppani, joka oli yhtä hullu kuin minä, sain tehdä tämän villin kokeen.'

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Uusien asioiden kokeileminen ja maailmanmatkailu uuden kumppanini kanssa olivat myös asioita, joita odotin innolla, Nate sanoo.

Naimisissa ensisilmäyksellä Stacialla on korkeat standardit, kun taas Natella on tunnottomuus satunnaisiin treffeihin

Olin innoissani saadessani ottaa yhteyttä johonkin, joka vetoaa mieleeni, henkeni ja ruumiiseeni.

Päiväkauppiaan kahdeksan viikon kokeilun tulokseen vaikuttaa suuresti vetovoima.

'Hustler with a Heart' kertoo asiantuntijoille, että hän etsii 'tasa-arvoistaan', ja luettelee pitkän luettelon fyysisistä ominaisuuksistaan, joista hän toivoo, ja myöntää, että kokemus olisi 'vetävä', jos hän ei vetäisi vaimoaan.

paikallaan myöntää, että avioliittokokeilun polarisoivasta luonteesta huolimatta hänellä ei oikeastaan ​​ollut mitään huolia.

Hän vakuuttaa vakuuttavasti, että 'jos se ei toiminut minun ja mieheni välillä, se on okei, menemme eri tavoin.' Jatkan upeaa sinkkuelämää. Vaikka olin aiemmin sinkku, en ole yksinäinen. En astele pelolla.

Naimisissa ensisilmäyksellä Stacialla on korkeat standardit, kun taas Natella on tunnottomuus satunnaisiin treffeihin

Katsojien on katsottava, päättävätkö Stacia ja Nate pysyä naimisissa tai hakea avioeroa päätöspäivänä Naimisissa ensisilmäyksellä .

Lifetimessa keskiviikkona 6. heinäkuuta klo 20. ET/ 19.00 C, Married at First Sightin viidennentoista kauden ensimmäinen jakso esitetään.