'Naimisissa ensisilmäyksellä' Kertomus: Clara Berghaus keskustelee pitkäaikaisista pareista

Viihde

WPR

Vuoden 2021 Married at First Sight -jaksossa kilpaili Clara Berghaus. Tämä kausi pelattiin Atlantassa.

Hän oli aiemmin naimisissa Ryan Oubren kanssa, mutta he ovat nyt laillisesti eronneet. Married at First Sight -elokuvan kausi 15 esitettiin Lifetimessa 6. heinäkuuta ja seuraa viittä paria San Diegossa heidän sopeutumassa avioelämään.

Täällä Berghaus tarjoaa IHMISILLE ajatuksiaan keskiviikkoillan ohjelmasta, mukaan lukien mihin pareihin hän 'luottaa eniten' ja mitkä hän uskoo olevan tuomittuja.

Tämän viikon jakso keskittyi vastaparin viimeisiin häämatkapäiviin ja siihen, kuinka he valmistautuvat palaamaan 'oikeaan elämään' San Diegoon.

Sillä aikaa kun miehet kävivät tequilan maistelussa (kateus!), naiset nauttivat brunssista, joka näytti herkulliselta.

Pariskunnat lähtivät sitten viimeisille romanttisille retkilleen yhdessä ennen kuin matka päätettiin ryhmäillallisella kaikille pariskunnille.

Kun pariskuntamme kohtaavat ensimmäiset suuret haasteensa yhdessä, he alkavat ymmärtää, ettei elämä ole aina ruusupenkkiä.

Kristen & Mitch

Naimisissa ensisilmäyksellä Kertomus: Clara Berghaus keskustelee pitkäaikaisista pareista

Näyttää siltä, ​​että välinpitämätön ympäristönsuojelijamme Mitch onnistui pelastamaan osan avioliitostaan ​​tällä viikolla. Krystenin sympatia, viisaus ja itsetuntemus hämmästyttää minua.

Tämän kohtauksen alussa hän kertoi muille naisille, ettei Mitch ollut kiinnostunut tapailemaan häntä.

Se, että hän edelleen kehotti kaikkia pysymään 'Tiimi Mitch ” teki minuun vaikutuksen, koska se oli niin altruistista hänestä. Krysten osoittaa uskomatonta omistautumista prosessille tukemalla miestään tänä vaikeana aikana.

Molemmat odottavat innolla paluuta 'oikeaan elämään' San Diegoon, ja Mitch on luvannut asettaa laadun ajoittamisen prioriteetiksi pari kertaa päivässä.

Hän kehotti Krysteniä olemaan ymmärtäväinen, kun hän selvittää tunteitaan, mutta hän halusi myös hänen pitävän hänet kurissa.

Krysten iloitsi suuresti siitä, että pari oli vienyt fyysistä suhdettaan askeleen pidemmälle halailemalla.

Mutta jos Krysten asettaa Mitchin toiveet omiensa edelle, pelkään, että hän saattaa jäädä täysin toteutumatta heidän avioliitossaan.

Toisaalta ihailen, kuinka hän puolustaa tahdonvapauttaan ja jakaa haluamansa avoimesti asioiden kehittyessä.

Häämatkansa kivisen alun jälkeen tämä pariskunta näytti rauhoittuvan, ja toivon, että yhteenmuutto vahvistaa Mitchin tunteita Krystenia kohtaan.

Lue myös: Lori Harvey jakaa 'punaisen lipun', jonka hän sai Michael B. Jordanin eron jälkeen

Morgan & Binh

Naimisissa ensisilmäyksellä Kertomus: Clara Berghaus keskustelee pitkäaikaisista pareista

En edes tiedä mistä aloittaa näiden kahden kanssa. Viivästyneiden häiden jälkeen pari pystyi viettämään laatuaikaa yhdessä tutustuen toisiinsa, mutta Binhin huolet voittivat hänet.

Näyttää siltä, ​​​​että Binhillä oli suuria toiveita siitä, mitä hän ja hänen perheensä saisivat liitostaan, ja hän on nyt huolissaan Morganin kyvystä elättää itsensä ja levoton perhe-elämänsä.

Morgan kertoi Binhille, jota hän oli aiemmin suojannut tiedosta, että hän on yhden opintopisteen päässä sairaanhoitajan kandidaatin tutkinnosta. Binh päätti puhua Justinille tästä sen sijaan, että olisi lähestynyt Morgania suoraan.

Binhin pettämisen vuoksi Morgan sanoi, ettei hän enää tuntenut oloaan turvalliseksi keskustella tunteistaan ​​hänen kanssaan.

Morgan puolestaan ​​sanoi jäähyväisillallisella, että hän ei halua joutua 'huolehtimaan' kumppanista ja ettei hän vaadi miestä.

Hän sanoi, että hän ei halua palata kotiin siivoamaan Binhin jälkeen, koska hänen työnsä on stressaavaa, mikä saattaa olla vastoin Binhin ajatuksia perinteisestä avioliitosta.

Olen huolissani siitä, että Justinin vaikutus Binhiin vaikeuttaa parin siirtymistä eteenpäin, koska hänellä näyttää olevan paljon sanottavaa heistä.

Kaiken kaikkiaan mielestäni ne ovat väärin kohdistettuja, mutta olen utelias näkemään, kuinka he käsittelevät erimielisyyksiä palatessaan San Diegoon.

Lue myös: Amber Heard valittaa Johnny Deppin tapauksesta: 'riittämättömät todisteet'

Lindy & Michael

Naimisissa ensisilmäyksellä Kertomus: Clara Berghaus keskustelee pitkäaikaisista pareista

Ota 'Sexy Can I' käyntiin, Alexa! Hämmästyttävää kyllä, tämä on ainoa aviopari, josta olen kuullut, joka on todella rakastellut.

Hermostunut henkieläimeni, Lindy, näyttää syntyneen valtavan seksuaalisen häpeän kanssa, mikä todennäköisesti johtui hänen lapsuudessaan kokemastaan ​​uskonnollisesta traumasta.

Tämä häpeä esti alun perin heidän seksuaalista matkaansa yhdessä. Vaikka Miguel on tehnyt selväksi, että hän pitää seksiä ensisijaisesti fyysisenä tekona ja on tyytyväinen 'keskinkertaiseen seksiin', hän vaati, että heidän ensimmäinen yhteiskertansa on enemmän kuin vain fyysinen.

Stacia kertoi muille puolisoille, että hänen mielestään Lindy pakotettiin harrastamaan seksiä, mutta Lindy vaati, että hän teki päätöksen itse, koska he suhtautuivat toisiinsa, ja hän etsi vaimojen tukea.

Asiat alkoivat kuitenkin mennä alamäkeen parin kohdalla sen jälkeen, kun he keskustelivat, mikä olisi heidän suhteensa seuraava askel.

Miguelin analyyttisen luonteen ja asenteen, jonka mukaan 'tämä on vain kahdeksan viikon seikkailu', Lindy tunsi olevansa paljastunut ja huolissaan heidän tulevaisuudestaan.

Lindy ei halua riskeerata surua paljastamalla todellisia tunteitaan Miguelille, jos tämä ei ole sitoutunut suhteeseen.

Ryhmäillallisella pariskunta sai rakentavaa kritiikkiä, mutta he olivat selvästi ottaneet asioita omaan tahtiinsa ja pyysivät suhdettaan kunnioittamaan.

Miguel väittää, että hän on kokenut merkittävän henkilökohtaisen kasvun heidän häiden jälkeen, mistä hän on erittäin kiitollinen; Silti Lindy on huolissaan siitä, että Miguel saattaa vastustaa omituisuutensa.

Luulen, että Lindy on realistinen aiempien suhteidensa valossa, vaikka Miguel toivoo, ettei hän esitä hypoteettisia syitä niille.

Koska Lindyn työ on niin vaativaa ja hänen vapaa-aikansa on niin arvaamaton, hän pelkää, että Miguel suuttuisi hänelle, jos hän käyttää sitä omien etujensa ajamiseen. Voin samaistua tähän pelkoon, koska minulla on ollut samanlaisia ​​kokemuksia omissa romanttisissa suhteissani.

Niin kauan kuin Lindy puolustaa itseään ja Miguel ymmärtää, että hänen epävarmuutensa ei ole kohtuutonta, vaan pikemminkin osa sitä, mikä tekee hänestä sen, mikä hän on, uskon todella, että tällä parilla on suuri potentiaali.

Lue myös: Jeff Beck ja Johnny Depp näyttävät varjostavan Amber Heardia uudessa kappaleessa

Alexis ja Justin

Naimisissa ensisilmäyksellä Kertomus: Clara Berghaus keskustelee pitkäaikaisista pareista

Minulla on vaikeuksia saada luettavaa tästä parista, joten mennään faktoihin sellaisina kuin ne on esitetty tällä viikolla.

Toissa viikolla Justin kertoi Alexisille rakastavansa häntä, ja Alexis vastasi olevansa liian eteenpäin vievä.

Alexis on kertonut muille naisille, kuinka Justin, joka on uskomattoman herkkä, auttaa häntä astumaan vähitellen mukavuusalueensa ulkopuolelle.

He sanovat että Alexis ansaitsee enemmän kuin Justin, ja he kutsuvat häntä 'kotikoiran isäksi', jonka hän ilmeisesti ottaa rauhallisesti.

Alexis sanoi, että hänellä on pussi täynnä alusvaatteita ja hän haluaa 'palvella miestään', ja Justin on luvannut tehdä asioita, kuten ulkoiluttaa koiria ja tehdä hänelle smoothieita joka aamu.

Alexis mainitsi sattumanvaraisesti, että hän 'rakastaa tätä miestä' ryhmäillallisen aikana ja vahvisti myöhemmin tunteensa häntä kohtaan yksityisesti.

Älä ymmärrä minua väärin; En kiellä välittömän vetovoiman mahdollisuutta. Silti kaikki tähän yhteyteen liittyvä haisee minusta rakkauspommitukselta.

He näyttävät olevan toivottoman ihastuneet toisiinsa, mutta epäilen, että he voivat koskaan rakastaa toisiaan, kun he ovat olleet yhdessä niin kauan.

Vaikka tämä ei mielestäni ole käytännöllistä tai kestävää, koska heillä ei näytä olevan tähän mennessä ollut ongelmia, olen utelias seuraamaan, kuinka he käsittelevät yhteenmuuttoa, väistämätöntä taistelua, joka tapahtuu, ja selibaatin menettämisestä heidän suhteensa.

Olen huolissani siitä, että Justinin huoli hänen siviilisäätymisestään häiritsee häntä arvostamasta Alexista sellaisena kuin hän todellisuudessa on: kuningattarena.

Lue myös: Amber Heard julisti konkurssiin: Hän ei voi maksaa Johnny Deppiä

Stacia ja Nate

Naimisissa ensisilmäyksellä Kertomus: Clara Berghaus keskustelee pitkäaikaisista pareista

Tällä hetkellä Stacia ja Nate ovat pari, johon uskon eniten. Uskon, että Stacia voisi hoitaa tämän suhteen yksin, koska hän on niin hyvin maadoitettu, sopusoinnussa tunteidensa kanssa ja itsetietoinen.

Stacia ehdotti, että he osallistuisivat avioliittoneuvontaan ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä piknikin aikana. Oli mukava yllätys kuulla, että Nate oli mukana tässä suunnitelmassa.

Nate on osoittanut kiinnostusta tulla osaksi 'voimaparia', ja hän näyttää olevan valmis tekemään mitä tahansa Stacia ehdottaa, jotta se tapahtuisi.

Stacia myönsi jakavansa Lindyn ja Miguelin huolen siitä, että Nate oli vähemmän kiinnostunut todellisesta suhteesta ja enemmän kiinnostunut hänen Instagram-tykkäyksistään.

Stacia on tehnyt selväksi, että hän haluaa Natelta takeet siitä, että tämä on sitoutunut heidän yhteiseen tulevaisuuteensa. Nate ei ole vain vakuuttunut tekevänsä tämän, vaan myös siitä, ettei hän ole näyttänyt varoitusmerkkejä.

Stacian avoimuus huolistaan ​​ja kysymys siitä, onko hän 'riittää' miehelleen, iski minuun. Vaikka Stacia oli äärettömän iloinen kuultuaan Naten rakastuvan, hän kyseenalaisti, onko hänen taakkansa Natelle liian suuri vai ei.

Mielestäni he ovat tämän kauden aidoin pari, koska he näyttävät saavan toisensa ja kommunikoivat hyvin.

Uskon, että Nate ja Stacia nojautuvat toisiinsa ja työskentelevät yhdessä luodakseen valoisan tulevaisuuden, jonka he molemmat ansaitsevat, huolimatta Naten taloushistorian asettamista haasteista.

Tällä kaudella on ollut jo niin paljon mullistuksia, että pelkään, että seuraavat seitsemän viikkoa ovat yhtä jännittäviä.

Olen utelias näkemään, kuinka kaikki selviävät yhdessä asumisesta, ja toivon, että parit voivat jättää erimielisyytensä syrjään kumppaniensa vuoksi.

Kineettisen sisällön luoma Married at First Sight esitetään Lifetimessa joka keskiviikko-ilta klo 20. ET.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR